agadoma Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Witam, Proszę o interpretację dziwnego snu śniła mi się moja sąsiadka która zmarła 3 lata temu w bradzo mlodym wieku, przyszła do mnie i chciała mnie ze soba zabrać bardzo ja prosiłam żeby tego nie robiła , powiedziała ze jeszcze poczeka na mnie , boje sie bo ostatnio mam problemy zdrowotne Cytuj
nuvvik Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 W jakich okolicznościach zmarła sąsiadka? Jakiego typu sa twoje problemy ze zdrowiem? Cytuj
agadoma Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Dziewczyna zmarła nagle w wieku 26 lat po usunienciu zęba dostała sepsy, ja mam problemy z żoładkiem Edytowane 16 Czerwca 2016 przez agadoma Cytuj
Tamaya Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Może sen jest po prostu delikatnym ostrzeżeniem by zadbać o swoje zdrowie i nie lekceważyć dolegliwości. Chce Cię zabrać, ale zostaje to odroczone na inny termin czyli twój czas nie jest jeszcze ustalony. Czyli zadbaj o siebie, a będzie dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi