Skocz do zawartości

czy Pan przyjedzie na spotkanie?

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak jak w temacie zadalam pytanie czy Pan przyjedzie na spotkanie ktore bedzie za 2 tygodnie (na chwile obecna od ponad 2 tygodni brak kontaktu z nim)

wieza, slonce, rycerz denarow

powiedzialabym, ze moze sie w koncu przelamie zmieknie w tym swoim bezsensownym zachowaniu I pojawi sie na spotkaniu, ale nie do konca jestem pewna jak interpretowac tutaj rycerza denarow, ktory moze oznaczac jako jego przyjazd ale tez jako brak jakiegokolwiek ruchu z jego strony? lub kontakt opozniony bedzie?

Gość Euterpe
Napisano

spotkanie może zostać przesunięte, nagle odwołane, ale znowu się umówicie :)

XVI Wieża - wydarzenie nagłe, czasami niespodziewane

Słońce - rozjaśnienie sytuacji

Rycerz denarów - pan z informacją

Napisano

nie spotkacie sie, on da Ci wiadomosc ze musi zajac sie sprawami zwiazanymi z praca (rycek den)

Napisano

dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Euterpe- odnosnie przesuniecia/odwolania spotkanie to szanse sa raczej nikle poniewaz to spotkanie jest wyznaczone odgornie (tak jakby urzedowo) a oni raczej tego nie przekladaja. A jesli mozna zapytac to po czym sadzisz ze jest szansa zebysmy sie spotkali jeszcze raz? (np tym razem juz prywatnie)

Napisano

ta informacja ze bedzie zajety praca to tez myslalam o tym, niestety w jego przypadku to moze byc dosyc prawdopodobne:(

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

rycerze czasami przynoszą informacje, podobnie jak giermki i stąd ten wniosek

ale zgadzam się też z JagodowaTruskawka :)

teraz właśnie jeszcze raz czytam pierwszy post i nie pisze w nim nic, że spotkanie jest wyznaczone z góry - uzupełnij pierwszy post dodatkowym info z #4 :)

w takim razie: pan może się wymigać

Edytowane przez Euterpe
  • Maestro
Napisano

Przyjedzie, czym Cie zaskoczy ale i ucieszy :)

Napisano

Też mam wrażenie, że przyjdzie. Niby jest ta wieża, ale zaraz potem słońce. No i rycerz denarów raczej nie zmienia planów.

Gość Jaglanka
Napisano

Też mi się wydaje, że będzie jakaś zmiana planów, spotkanie może być przesunięte na inny termin.

Napisano
tak jak w temacie zadalam pytanie czy Pan przyjedzie na spotkanie ktore bedzie za 2 tygodnie (na chwile obecna od ponad 2 tygodni brak kontaktu z nim)

wieza, slonce, rycerz denarow

powiedzialabym, ze moze sie w koncu przelamie zmieknie w tym swoim bezsensownym zachowaniu I pojawi sie na spotkaniu, ale nie do konca jestem pewna jak interpretowac tutaj rycerza denarow, ktory moze oznaczac jako jego przyjazd ale tez jako brak jakiegokolwiek ruchu z jego strony? lub kontakt opozniony bedzie?

W tych kartach nie ma ruchu ani opóźnienia. Ciekawa jestem, co się wydarzyło, że tak się zapiera.... Rycerz monet jest potwornie uparty a Wieża na początku rozkładu mówi o jakiejś rewolucyjnej sytuacji, niekoniecznie miłej. Chyba nabroiłaś?

Napisano

mi sie wydaje, ze ktos nastawia go przeciwko mnie, ale to tylko takie moje domysly, moge sie mylic. w kazdym razie w ogole nie rozumiem jego zachowania I skad ta upartosc tez nie wiem, moze taki charakter..