Meganos Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 tak jak w temacie zadalam pytanie czy Pan przyjedzie na spotkanie ktore bedzie za 2 tygodnie (na chwile obecna od ponad 2 tygodni brak kontaktu z nim) wieza, slonce, rycerz denarow powiedzialabym, ze moze sie w koncu przelamie zmieknie w tym swoim bezsensownym zachowaniu I pojawi sie na spotkaniu, ale nie do konca jestem pewna jak interpretowac tutaj rycerza denarow, ktory moze oznaczac jako jego przyjazd ale tez jako brak jakiegokolwiek ruchu z jego strony? lub kontakt opozniony bedzie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 spotkanie może zostać przesunięte, nagle odwołane, ale znowu się umówicie XVI Wieża - wydarzenie nagłe, czasami niespodziewane Słońce - rozjaśnienie sytuacji Rycerz denarów - pan z informacją Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 nie spotkacie sie, on da Ci wiadomosc ze musi zajac sie sprawami zwiazanymi z praca (rycek den) Cytuj
Meganos Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Napisano 17 Czerwca 2016 dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Euterpe- odnosnie przesuniecia/odwolania spotkanie to szanse sa raczej nikle poniewaz to spotkanie jest wyznaczone odgornie (tak jakby urzedowo) a oni raczej tego nie przekladaja. A jesli mozna zapytac to po czym sadzisz ze jest szansa zebysmy sie spotkali jeszcze raz? (np tym razem juz prywatnie) Cytuj
Meganos Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Napisano 17 Czerwca 2016 ta informacja ze bedzie zajety praca to tez myslalam o tym, niestety w jego przypadku to moze byc dosyc prawdopodobne:( Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) rycerze czasami przynoszą informacje, podobnie jak giermki i stąd ten wniosek ale zgadzam się też z JagodowaTruskawka teraz właśnie jeszcze raz czytam pierwszy post i nie pisze w nim nic, że spotkanie jest wyznaczone z góry - uzupełnij pierwszy post dodatkowym info z #4 w takim razie: pan może się wymigać Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Euterpe Cytuj
emilr Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 XVI wieża - nie przyjedzie. Znajdzie usprawiedliwienie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Czerwca 2016 Maestro Napisano 18 Czerwca 2016 Przyjedzie, czym Cie zaskoczy ale i ucieszy Cytuj
Nattquise Napisano 18 Czerwca 2016 Napisano 18 Czerwca 2016 Też mam wrażenie, że przyjdzie. Niby jest ta wieża, ale zaraz potem słońce. No i rycerz denarów raczej nie zmienia planów. Cytuj
Arcan Napisano 19 Czerwca 2016 Napisano 19 Czerwca 2016 Wieża na 1 miejscu odpowiada,że definitywnie nie Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 19 Czerwca 2016 Napisano 19 Czerwca 2016 Też mi się wydaje, że będzie jakaś zmiana planów, spotkanie może być przesunięte na inny termin. Cytuj
Davisa Napisano 20 Czerwca 2016 Napisano 20 Czerwca 2016 tak jak w temacie zadalam pytanie czy Pan przyjedzie na spotkanie ktore bedzie za 2 tygodnie (na chwile obecna od ponad 2 tygodni brak kontaktu z nim) wieza, slonce, rycerz denarow powiedzialabym, ze moze sie w koncu przelamie zmieknie w tym swoim bezsensownym zachowaniu I pojawi sie na spotkaniu, ale nie do konca jestem pewna jak interpretowac tutaj rycerza denarow, ktory moze oznaczac jako jego przyjazd ale tez jako brak jakiegokolwiek ruchu z jego strony? lub kontakt opozniony bedzie? W tych kartach nie ma ruchu ani opóźnienia. Ciekawa jestem, co się wydarzyło, że tak się zapiera.... Rycerz monet jest potwornie uparty a Wieża na początku rozkładu mówi o jakiejś rewolucyjnej sytuacji, niekoniecznie miłej. Chyba nabroiłaś? Cytuj
Meganos Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Napisano 22 Czerwca 2016 mi sie wydaje, ze ktos nastawia go przeciwko mnie, ale to tylko takie moje domysly, moge sie mylic. w kazdym razie w ogole nie rozumiem jego zachowania I skad ta upartosc tez nie wiem, moze taki charakter.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi