Skocz do zawartości

przyszłość relacji- karty klasyczne:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, postanowiłam troche poeksperymentowac z kartami klasycznymi, bo podobno niektórzy chwala je za duza sprawdzalność. Ja niestety malo o wiem o znaczeniu poszczególnych kart, dlatego postawiłam pytanie i wyciągnęłam 4 karty. Pytanie dotyczyło przyszłości mojej relacji z mężczyzną który nadal jest w mym sercu ale po kłótni nie mamy kontaktu juz kilkanascie dni.

oto karty: walet karo, 10 trefl, 10 karo, 9 karo - nie zakładałam odwracania kart.

i teraz tak...dla mnie ten waletowy kojarzy sie z wiadomościami (sms, komunikatory, telefon), 10 trefl kojarzy mi sie z kłotnia jakims konfliktem wiec to by sie zgadzało, 10 karo dalej, wiec moze chodzi o załagodzenie sprawy, 9 karo- czytałam ze opóźnia wszystko, moze ma wymiar czasowy w tym przypadku?:queen:

• Administrator
Napisano

A z jakiej talii ciągnęłaś? Bo w klasykach jest tak, że - jeśli chodzi o tradycyjne znaczenia kart - to inaczej patrzy się na talię 24, inaczej na 32 a inaczej na całą.

Mamy wiele opisów ale nikt nie wziął pod uwagę tego, z jakiego systemu te opisy pochodzą, a to naprawdę jest różnica.

Dlatego nie wystarczy tylko czytanie a koniecznie jest przyjęcie jakiejś opcji - wtedy będzie Ci łatwo interpretować klasyki.

Dla mnie znaczyłoby to, że relacja jest / będzie przede wszystkim przez media, nie zanosi się na relację "od serca", jest możliwość że się porozumiecie, dogadacie, ale - jeśli pytasz ogólnie o "przyszłość relacji" to ja to nazywam "relacją intelektualną", co oczywiście nie znaczy iż para na przykład nie wyląduje w łóżku, ale ogólnie miłości, uczucia w tej relacji nie ma.

Gość anhana
Napisano

Czy on jest takim typem nie lubiącym zobowiązań ? To tylko z ciekawości pytam

Za jakiś czas kontakt będzie, ale nie taki jakiego ty oczekujesz, ta znajomość będzie powiedźmy koleżeńska.

Napisano (edytowane)

Z 24 kart:)dziekuje za odpowiedzi:)on jest po rozstaniu wiec mysle ze na tym etapie nie szuka zwiazku:/

Edytowane przez maja895
Napisano

A mam pytanie, czy z tych kart da sie okreslic jak szybko sie odezwie?czy tak jak w tarocie bardzo trudno...??czy z mojego rozkladu np da rade odczytac czy musze osobno zapytac kart i w jaki sposob?:)czytalam gdzies ze 9 karo opoznia wszystko ale na jak dlugo ciekawe

Gość anhana
Napisano

mnie zawsze pokazuje" wtedy kiedy już odpuszcze temat ", czyli tak na prawdę jak u mnie wypada 9 karo, to wiem, że to coś nastąpi ale w innym terminie bliżej nieokręslonym

Napisano

Droga Ismer zastosowalam na tego pana Twoj rozklad tak czy nie, aby upewnic sie o jego odzewie i wyszly mi trzy czerwone karty czyli ze bedzie odzew:)ale pytanie mam czy powinnam tez interpretowac owy rozklad bo wyszly czerwone ale dziwne w zestawieniu: wyszla 10 kier dama karo i dama kier ktora utozsamiam ze soba:) wiec ta pani w srodku mi cos wadzi:)tak mi pokazalo jakby czuł cis do obu pan, do mnie i do tej drugiej..moze to chodzi o jego byłą......

• 1 miesiąc temu...