Arcan Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Mam tylko licencjat...bardzo chce zrobić magisterkę...chce wrócić w tym roku na studia... Jak będzie przebiegała moja edukacja? 2 miecze, papież,wieża Na studia może i pójdę...może nawet i na dwa kierunki...będzie dobrze mi szło...będe mieć dobrych nauczycieli...ale ta wieża mnie martwi...coś sie moze rozpaść... Rozszerzam pytanie Czy dostane sie na Psychologie sądową? As kijów,8 denarów, królowa kijów Tak! tu jak najbardziej! Czy dostane sie na filologię? cesarzowa, król denarów, wisielec tak...ale w drugiej turze a jakbym tak zaszalała i poszła na egzamin na UJ? na historię sztuki? żeby się dostać trzeba zdać egzamin ustny... to tylko marzenie, ale... skoro marzenia są za darmo: Czy dostałabym się na Uj? królowa kielichów,kochankowie, 3 kielichy Niewiarygodne...ale tak Miałam sen w którym kazano mi się udac na studia...Ktoś mi u góry sprzyja Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Arcan Cytuj
dior1 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Myślę, że bedzięsz się wahać. Jednak na studiach poradziłabyś sobie świetnie.. chociaż nie wiem czy, nie zmieniłabyś toku myślenia na temat studiowania. Może wybierzesz coś nowego, niezwiązanego z dotychczasowymi pomysłami. Cytuj
Arcan Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Napisano 22 Czerwca 2016 Myślę, że bedzięsz się wahać. Jednak na studiach poradziłabyś sobie świetnie.. chociaż nie wiem czy, nie zmieniłabyś toku myślenia na temat studiowania. Może wybierzesz coś nowego, niezwiązanego z dotychczasowymi pomysłami. Bardzo chce to zrobić...Zapisuje sie na 3 kierunki... dwa na które mam szanse i na Uniwersytet Jagielloński (marzenie)...wszystko w rękach losu..ja podejmę walkę Cytuj
Administrator Ismer Napisano 22 Czerwca 2016 Administrator Napisano 22 Czerwca 2016 Mnie te karty mówią, że w tym momencie jesteś niezdecydowana, chcesz ale ciągle się zastanawiasz, to jest dla Ciebie trudna decyzja, masz dylemat. Papież w tych okolicznościach jest kartą "wprowadzającą do szkoły" (konkretnie to ustrukturyzowane grupy, zespoły, szkoły, kluby, społeczności etc. etc) tu pytasz o studia więc stąd "szkoła", poza tym on oznacza też proces uczenia się od nauczycieli / ekspertów / mistrzów. Symbolizuje też potrzebę dostosowania się do zasad czy ustalonej (uznanej) przez społeczność sytuacji (a studia są czymś co daje jakiś prestiż, pozytywnie wyróżniają, coś ułatwiają) - to wszystko pasuje do pojawienia się Papieża w Twoim pytaniu i sugeruje, że pójdziesz na studia. Natomiast Wieża - nagły kryzys, zmiana, w tym kontekście, jeśli zdecydujesz się na studia może sugerować zachwianie Twojego postanowienia: zniechęcenie, porzucenie studiów albo zmianę kierunku w ich trakcie, także zresztą niełatwą dla Ciebie. W sumie przy tym Papieżu to chyba zmianę w trakcie. Odwrócona sugerowały porzucenie, ale nie wiem czy odwracasz karty, bo ja jak zwykle patrzę jak na swoje, czyli z odwracaniem. Cytuj
Arcan Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Napisano 22 Czerwca 2016 Nie odwracam kart... Wybrałam zaoczne studia...to wiąże się z kosztami...i tego właśnie sie boję... ale chce to zrobić...chce zrobić magisterke.. Teraz już nic nie mogę zrobić...muszę czekać na decyzję losu... Cytuj
dior1 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Myślę.. ze psychologia sądowa to będzie to Cytuj
Koma Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Psychologia sadowa-tak, zdecydowanie.Kijowe zawsze mi pokazuja prawniczki/kogos zwiazanego z sadem/policja. Rzeczywiscie jskbys sama nie byla pewna co do tych studiow, wahanie i niestety ta Wieza nie pokazuje sie dobrze, ale-zycze Ci powodzenia! Cytuj
Arcan Napisano 2 Października 2016 Autor Napisano 2 Października 2016 Weryfka: dostalam się na studia dzienne! Na etyke! Cytuj
Arcan Napisano 2 Października 2016 Autor Napisano 2 Października 2016 dziękuje bardzo chce sie uczyc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi