patrycja3791 Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 Hej, w lipcu będę robic pewne badanie, zastanawiam się na którą klinikę postawic..Wybrałam 3 i ciągnęłam po jednej karcie... Klinika nr.1- 9 pucharów Klinika nr.2- 8monet Klinika nr.3- koło fortuny No i wedle mnie będę najbardziej zastanawiac się nad 1 i 3 , nr.2 w ogóle odpada mi się wydaję,że tu może byc za drogo(będę dopiero dzwonic o ceny) NAJbarddziej jestem przekonana do nr.1 , a nr. 3 własnie jak koło się kulam i tu mam mieszane uczucia "niby tak, niby nie". Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 W pierwszej,dobry dojazd, cena i podejście. Druga-coś Ci nie będzie do końca pasować,czy to odległość, cena- tak jakby dotarcie tam miało Cię zbyt dużo kosztować (jakby była na obrzeżach).Trzecia- zupełna zmiana.Na wstępie zechcesz tam się wybrać, ale z czasem Twój zapał ostygnie-nie zdecydujesz się. Cytuj
patrycja3791 Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Napisano 23 Czerwca 2016 W pierwszej,dobry dojazd, cena i podejście. Druga-coś Ci nie będzie do końca pasować,czy to odległość, cena- tak jakby dotarcie tam miało Cię zbyt dużo kosztować (jakby była na obrzeżach).Trzecia- zupełna zmiana.Na wstępie zechcesz tam się wybrać, ale z czasem Twój zapał ostygnie-nie zdecydujesz się. Dokładnie do nr.1 mam "żabi skok" :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi