Gość Jaglanka Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Czy dostanę tą pracę do 3 m-cy? 7 kielichów, 5 denarów, as buław, 6 kielichów Dziwne karty, ale wiem już że ta rekrutacja może się ciągnąć, co do samej rozmowy dostałam informację, że odbędzie się dopiero za 2 tygodnie. Moja interpretacja: najpierw na nie a potem ktoś zmieni zdanie na tak, lub druga opcja: inna praca. Proszę o Wasze interpretacje. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Jaglanka Cytuj
patrycja3791 Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 Ja bym powiedziała,że może byc kilku kandydatów na tą pracę i będą musieli wybierac. Wydaje mi się,że możesz dostac tą pracę i chyba sie ucieszysz i będziesz pełna zapału, ale jednak nie będzie to ,to czego się spodziewasz, nie będziesz zadowolona. Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 Ja bym raczej sie sklaniala do tego ze dostaniesz cos innego w czyms co juz wczesniej robilas. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Czerwca 2016 Maestro Napisano 25 Czerwca 2016 Tej pracy nie otrzymasz, ale wrócisz do tego co robiłaś. Cytuj
bridaa Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 nie dostaniesz tej pracy, ale w przyszłości jawi się nowa szansa. Może w miejscu w którym juz byłaś, składałas wcześciej papiery bądź w miejscu które już znasz. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 (edytowane) To jest praca w czymś co już wcześniej robiłam. No ale nie wiadomo właśnie co te 6 kielichów mają konkretnie na myśli. W każdym razie zweryfikuję na pewną tą pracę max do 3 m-cy. Dziękuję bardzo za interpretacje. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Jaglanka Cytuj
gucio19 Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Myślę, że może byc na to szansa. Moze jakis wplyw bedzie ze strony rodziny czy znajomych na kadrę...jest taka możliwość? Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Rodziny nie, ale jakiś wpływ kogoś może (teoretycznie) być. Cytuj
adivino Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Ta 7 kielichów i 5 denarów kompletnie nic niezapowiadające, ale coś się może nagle odwrócić w Twoją stronę..i jeśli piszesz, że to coś, co już kiedyś robiłaś Cytuj
Grahanka Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Czy dostanę tą pracę do 3 m-cy? 7 kielichów, 5 denarów, as buław, 6 kielichów 7 kielichów - Twoje łudzenia, marzenia, żeby dostać tę pracę. Na nich się skończy, bo 5 monet to nie jest dobrze rokująca karta, as buław to krok w tym kierunku - cv/rozmowa która pójdzie w zapominienie (6 kielichów). Cytuj
szarotka1 Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 7 kielichów, 5 denarów, as buław, 6 kielichów Moim zdaniem pomimo starań (as bulaw) żeby polepszyć swoja sytuację zawodową (5 denarow) wszystko pozostanie po staremu (6 kielichow). Raczej akurat tej pracy chyba nie dostaniesz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Lipca 2016 Napisano 14 Lipca 2016 Czy dostanę tą pracę do 3 m-cy? 7 kielichów, 5 denarów, as buław, 6 kielichów jeżeli to marzenie nie ma realnych podstaw, tej pracy raczej do trzech miesięcy nie będzie 7 kielichów to spełnienie marzeń, o ile ma ono odpowiednie fundamenty 5 denarów - karta ubóstwa as buław - zapał, inicjatywa, aktywność 6 kielichów - podarek, szczęście widzę to tak: marzysz (7 kielichów) o polepszeniu swojego bytu (5 denarów + as buław + 6 pucharów). Niestety, na tym morze się skończyć. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 14 Lipca 2016 Napisano 14 Lipca 2016 Tak, ta praca to na dziś dzień tzw. spełnienie marzeń, dlatego o nią w ogóle zapytałam. Marzenie ma realne podstawy bo idę na rozmowę i spełniam 90% wymagań. Także 7 kielichów mówi o samym charakterze pracy. No ale oczywiście zobaczymy, bo wiadomo - zawsze może byś ktoś lepszy lub bardziej się ogólnie spodobać rekrutującemu Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Na razie po rozmowie rekrutacyjnej mogę powiedzieć tyle, że to ja się rozczarowałam (czyli jednak 7 kieli na rozczarowanie standard ) warunkami rzeczywistymi w stosunku do tych, które były ujęte w ogłoszeniu o pracę. Wyszło na to, że zamiast jednego stanowiska jest to pakiet trzech stanowisk w jednym etacie - także kasa mała w zamian za to czego oczekują (5 denarów) i sprawa taka, że nie wiadomo czy by się to obrobiło w 24h. Powiedziałam o swoich obiekcjach i mają się zastanowić, przemyśleć sprawę choć niby mówili, że są zainteresowani moją kandydaturą. Także, tak czy owak karty nie gadały od rzeczy. Cytuj
bridaa Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 to całkiem możliwe, że wrócisz tam tzn. odezwą się i bedziecie rozmawiac o nowych warunkach umowy Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) No zobaczymy co z tego wyjdzie i czy. Bo oni na razie ze swoimi warunkami szukają póki co tak trochę gruszek na wierzbie - obiektywnie - bo branżę już trochę znam i specyfikę pracy. Edytowane 18 Lipca 2016 przez Jaglanka Cytuj
joana_o Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Ta praca, o którą aktualnie się ubiegasz nie jest dla Ciebie i raczej po tych kartach nie widzę, żebyś mogła ją dostać. Większe szanse masz w miejscu gdzie już pracowałaś lub branży którą lepiej znasz. Powodzenia:) Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Miejsca wprost, w których już pracowałam odpadają na 99,9% a tą branżę znam najlepiej ze wszystkich, pracowałam w niej zdecydowaną większość mojego czasu zawodowego jak dotąd. Ale dziękuję za interpretację. Cytuj
joana_o Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Ale dziękuję za interpretację. Bardzo proszę i czekam na weryfikację Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Ja też hehe Ale może się ona przeciągnąć, bo to generalnie jest sprawa dopiero rozkręcana. Cytuj
Majeczka3 Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Ja mysle ze ta sytuacje pokazały wlasnie 7kielichow twoje marzenia 5denarow rozczarowanie i teraz albo oni zaproponuja ci inne warunki i dadza szanse As buław i postanowisz tam wrocic 6pucharow albo pojawi sie cos nowego co bedzie mialo jakis zwiazek z tym co juz robilas. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Czy dostanę tą pracę do 3 m-cy? 7 kielichów, 5 denarów, as buław, 6 kielichów Dziwne karty, ale wiem już że ta rekrutacja może się ciągnąć, co do samej rozmowy dostałam informację, że odbędzie się dopiero za 2 tygodnie. Moja interpretacja: najpierw na nie a potem ktoś zmieni zdanie na tak, lub druga opcja: inna praca. WERYFIKACJA: No i niestety nie dostałam tej pracy. Zadzwonili, że na dzień dzisiejszy nie widzą możliwości zatrudnienia ale dzwonią osobiście bo nie chcą tracić kontaktu, że być może na przyszłość będą mogli mi coś zaproponować - w związku z tym, że ta lokalizacja dopiero będzie rozpoczynać działalność. Także as buł + 6 kielichów zdaje się to właśnie pokazały jako efekt końcowy. Dziękuję wszystkim za interpretacje. Edytowane 30 Lipca 2016 przez Jaglanka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi