Nikolas Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 sytuacja jak z niej wyjsc? jestem z moja dziewczyna od dwoch lat.Mieszkamy razem jest, to bardzo toksyczna relacja, rozstania, powroty.Ja mam tego serdecznie dosc.rozwazam caly czas definitywne rozstanie i powrot do mojego miasta, rodziny, znajomych. Zrobilem rozklad jakie powinienem podjac kroki wzgledem naszej relacji? 8 kielichow, 6 mieczy, 6 bulaw. Karty daly mi bardzo czytelna odpowiedz. odejsc, zamknac tę relację, a wszystko dobrze sie uloży- na koncu optymistyczne 6 bulaw. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 Dokładnie, sam sobie doskonale zinterpretowałeś karty. Z tej mąki (związku) chleba nie będzie a Ty tkwiąc w nim tylko sobie szkodzisz. Cytuj
patrycja3791 Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 Fakt,karty ułożyły się w idealnie czytelną odpowiedź. Rozstac się, nie bac się tego, a wszystko się ułoży. Cytuj
Gość adora Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 Dokladnie to o czym powiedziales , karty pokazaly. Na koncu widac, ze wracasz na stare smieci. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Czerwca 2016 Maestro Napisano 26 Czerwca 2016 Karty mówią,żebyś ja zostawił,odciął się mimo bólu serca. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 8 kielichow Twoje rozmyślenia, odpowiadające eremitrze (mały pustelnik).Zrobiłeś bilans plusów i minusów aktualnej relacji, uznałeś że nie jesteś szczęśliwy w obecnym układzie. 6 mieczy odcięcie się od sytuacji, wyjazd-dosłowne zostawienie wszystkiego za sobą. 6 bulaw Poczucie uwolnienia się, zwycięstwo, powrót do domu (do miejscach które znasz) Patrząc po kartach, powinieneś zostawić co masz i wrócić do do bliskich. Jeśli masz wątpliwości, jest fajny rozkład nazwany "decyzją" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi