Skocz do zawartości

sytuacja jak z niej wyjsc?

Nikolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sytuacja jak z niej wyjsc?

jestem z moja dziewczyna od dwoch lat.Mieszkamy razem jest, to bardzo toksyczna relacja, rozstania, powroty.Ja mam tego serdecznie dosc.rozwazam caly czas definitywne rozstanie i powrot do mojego miasta, rodziny, znajomych.

Zrobilem rozklad jakie powinienem podjac kroki wzgledem naszej relacji?

8 kielichow, 6 mieczy, 6 bulaw.

Karty daly mi bardzo czytelna odpowiedz. odejsc, zamknac tę relację, a wszystko dobrze sie uloży- na koncu optymistyczne 6 bulaw.

Gość Jaglanka
Napisano

Dokładnie, sam sobie doskonale zinterpretowałeś karty. Z tej mąki (związku) chleba nie będzie a Ty tkwiąc w nim tylko sobie szkodzisz.

Napisano

Fakt,karty ułożyły się w idealnie czytelną odpowiedź. Rozstac się, nie bac się tego, a wszystko się ułoży.

Napisano

Dokladnie to o czym powiedziales , karty pokazaly. Na koncu widac, ze wracasz na stare smieci.

• Maestro
Napisano

Karty mówią,żebyś ja zostawił,odciął się mimo bólu serca.

Napisano

8 kielichow

Twoje rozmyślenia, odpowiadające eremitrze (mały pustelnik).Zrobiłeś bilans plusów i minusów aktualnej relacji, uznałeś że nie jesteś szczęśliwy w obecnym układzie.

6 mieczy

odcięcie się od sytuacji, wyjazd-dosłowne zostawienie wszystkiego za sobą.

6 bulaw

Poczucie uwolnienia się, zwycięstwo, powrót do domu (do miejscach które znasz)

Patrząc po kartach, powinieneś zostawić co masz i wrócić do do bliskich. Jeśli masz wątpliwości, jest fajny rozkład nazwany "decyzją"

• Lubię to! 1