patrycja3791 Napisano 27 Czerwca 2016 Napisano 27 Czerwca 2016 Moje życie osobiste w ciągu 3 miesięcy : 1.Sedno pytania(tu nie bardzo rozumiem, jak to sie może odnosic?) 2.Uczucia 3.Finanse 4.Zdrowie 5.Co przede mną 1.As denarów - no tu na pewno szansa na coś nowego...lub może po prostu pokazuje,że ja licze na jakieś zmiany 2. 3 puchary - będę coś świętowac lub będę na jakiejś zabawie (szykuje się u mnie wesele - może dlatego wypada na uczucia) 3. Giermek buław - może dostanę jakąś szanse dorobienia sobie do obecnych finansów.. 4.Królowa buław - jakieś kobiece stany zapalne... 5. 7 pucharów - będę musiała dokonac jakiś wyborów/decyzji Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 28 Czerwca 2016 Napisano 28 Czerwca 2016 Ogólnie ok ale jakby jeszcze nie ta pełnia szczęścia, o którą Ci chodzi. No ale karty kładzione tylko na 3 m-ce, także krótki okres czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi