patrycja3791 Napisano 27 Czerwca 2016 Napisano 27 Czerwca 2016 Za zgodą partnera dodaje post : życie uczuciowe mojego X w lipcu? 7 PUCHARÓW, KAPŁANKA, 3 MIECZE + PAŹ PUCHARÓW, RYCERZ PUCHARÓW A więc aby nie popasc znów w obsesje,że on zdradzi mnie (3miecze) z (kapłanką) pomysłalam o innej interpretacji,ponieważ rozmawialiśmy jakiś czas temu na temat zaręczyn. On się nad tym zastanawia ,bo wie,że ja czekam, ale on się boi kolejnej porażki (z przeszłości małżeństwo miał nieudane). Ostatecznie może się przełamac i się zaręczymy, co by wyjaśniało mój poprzedni post,że będziemy coś świętowac ( w uczuciach-3 kielichy). Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 27 Czerwca 2016 Napisano 27 Czerwca 2016 Patrycja, taka dygresja. Jeśli sama wskazujesz ,iż zdarza Ci się popaść w obsesje na temat ewentualnej zdrady, to jak możesz obiektywnie z wolnymi myślami (bez nakierowania kart na swoje lęki/życzenia) kłaść tarota? Nie zrozum mnie żle, ale patrząc na Twoje rozkłady w oczy rzucają mi się III kwestie.Pierwsza to zaręczyny, II ciąża, III podejrzenia o zdradę. Mając gdzieś z tyłu głowy, te trzy aspekty (bądź jeden konkretny) ciężko prognozować. Gdzieś tam, jeden z ww. schematów się wyodrębni,zakłócając obraz. Pozdrawiam, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi