Skocz do zawartości

Mój lipiec :)

Eilidh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Studentka, wolna, wyjeżdżam w lipcu na 2 miesiące za granicę do pracy

1 Energia miesiąca - 7 monet - będzie monotonnie, nudno, będę na coś czekać, uczyć się cierpliwości ;)

2 Najważniejsze wydarzenie - as monet - wykorzystanie szansy, rozpoczęcie pracy

3 Ostrzeżenie - 7 kielichów - nie odrywać się od rzeczywistości, nie bujać w obłokach, zachować jasność umysłu

4 Niespodzianka - kapłan - coś pójdzie po mojej myśli, zdobędę nowe doświadczenie

5 Zdrowie - kochankowie - może jakieś sprawy hormonalne

6 Uczucia - księżyc - ukrywanie uczuć, niedopuszczanie ich do siebie, tęsknota

7 Finanse - 4 monety - stabilnie, ale bez rozrzutności

8 Praca - 2 monety - łączenie pracy i rozrywki, robienie kilku rzeczy na raz, włączenie się w "strukturę "

9 Rodzina - świat - ogólnie spoko, może pokazywać wyjaśnienie (zakończenie) kilku niejasnych sytuacji w rodzinie (mnie one bezpośrednio nie dotyczą)

Napisano

1 Energia miesiąca - 7 monet -aura wyczekiwania na owoce swojej pracy, pewnie na wypłatę :)

2 Najważniejsze wydarzenie - as monet - szansa na zarobek

3 Ostrzeżenie - 7 kielichów - nie wydaj wszystkiego na zachcianki

4 Niespodzianka - kapłan - czegoś się nauczysz

5 Zdrowie - kochankowie -coś z podwójnymi narządami

6 Uczucia - księżyc - tęsknota

7 Finanse - 4 monety - aaa będziesz trzymać kasę przy sobie, żyć oszczędnie

8 Praca - 2 monety -możliwe że praca w więcej niż jednym miejscu

9 Rodzina - świat - Oddalenie, wyjazd

Napisano

Masz szansę sobie dorobić...tylko uważaj na fantazje, nierealne oczekiwania... i alkohol :P

Napisano

Energia miesiąca - praca, poprawienie sytuacji finansowej

Najważniejsze wydarzenie - szansa na dobry zarobek

Ostrzeżenie - nie fantazjuj za dużo, nie rób sobie daleko idących planów, za dużo nie oczekuj. Myśl racjonalnie. Nie roztrwoń kasy ;p

Niespodzianka - ważna rozmowa z kimś postawionym wyżej od nas (szczególnie jeśli chodzi o sprawy zawodowe) lub wyjazd, tak mi się z reguły pokazuje ta karta w kartach dnia/miesiąca

Zdrowie - coś z hormonami może być, bądź z układem rozrodczym

Uczucia - totalny mętlik, tęsknota za kimś/czymś rownież

Finanse - ciułać będziesz ;p

Praca - jak dla mnie oferta drugiej pracy się tu pojawia, drugiego źrodła zarobkowania

Rodzina - daleko będzie; dużo telefonów, rozmów na necie, ogólnie mnóstwo szeroko pojętego kontaktu widać

Napisano

1 Energia miesiąca - 7 monet

oczekiwanie na rezultaty wcześniejszych wysiłków, obserwowanie toczących się wydarzeń gdzieś z boku, czekanie na rozwój wydarzeń możliwe, że na przypływ gotówki z nowej pracy.

2 Najważniejsze wydarzenie - as monet

początek nowej pracy, otwarcie na nowe

3 Ostrzeżenie - 7 kielichów

być realistką, nie snuć fantazji, które nijak mają się do rzeczywistości

4 Niespodzianka - kapłan -

może pojawić się w twoim otoczeniu osoba, która będzie dla ciebie kimś w rodzaju mentora. Zdobędziesz cenne doświadczenia

5 Zdrowie - kochankowie

zwrocić uwagę na układ rozrodczy, może jajniki

6 Uczucia - księżyc

marzenia o miłości, potajemne podkochiwanie się w kimś

7 Finanse - 4 monety

dobra sytuacja finansowa, oszczędzanie

8 Praca - 2 monety

raz lepiej raz gorzej, praca na dwóch różnych stanowiskach

9 Rodzina - świat -

oddalenie od rodziny

Gość Euterpe
Napisano

1 Energia miesiąca - 7 monet - otrzymasz owoce swojej pracy (przy czym może tutaj chodzić też o inne dziedziny życia niż sprawy zawodowe)

2 Najważniejsze wydarzenie - as monet - szansa, inwestycja

3 Ostrzeżenie - 7 kielichów - trzymaj się twardo ziemi, nie oddalaj się bardzo w świat marzeń

4 Niespodzianka - kapłan - wiadomość

5 Zdrowie - kochankowie - narządy parzyste, hormony, układ rozrodczy

6 Uczucia - księżyc - obawy, nieuzasadnione lęki

7 Finanse - 4 monety - stabilnie, trzymanie tego, co już ma, oszczędność

8 Praca - 2 monety - też ok, może dostaniesz jakąś propozycję, będziesz się wahać, coś wprawi Cię w niepewność

9 Rodzina - świat - idealnie :) Tutaj nie powinno być większych kłótni, może coś zakończycie, aby pójść dalej

• 5 tygodni później...
Napisano

W lipcu faktycznie było monotonnie, każdy dzień wyglądał niemal identycznie :) Najważniejszym wydarzeniem było podjęcie pracy (poza tym nic konkretnego się nie wydarzyło). Niespodzianka- cały czas uczę się czegoś nowego, zbieram doświadczenie. Zdrowie ok. Uczucia- tęsknota za domem (ale na zewnątrz tego u mnie nie widać, raczej taka ukryta głęboko, czasem da o sobie znać). Finansowo było stabilnie, nie wydawałam za dużo (nie miałam takiej potrzeby). Praca w sumie też dobrze, raz lepiej raz gorzej, ale ogólnie ok. Z rodziną kontakty super, nie mam na co narzekać :)