NarratorkaHorrorow Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Jakiś czas temu postanowiłam sobie zepsuć humor rozkładem o życie erotyczne w br. (http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90659-zycie-erotyczne-w-br.html). Zapłoneła iskierka nadzieji, i chyba coś się zaczyna dobrego w tym kierunku zaczyna się dziać, no ale... Bo zawsze musi być jakieś ale. Wygląda na to że, osobą która ma mi zafundować niesamowitą wycieczkę do szczytu może się okazać znielubiany kolega. Budzi to wemnie strasznie skrajne emocje, z jednej strony nie lubie go niesamowicie i jestem w jakiś sposób od niego zależna co mnie dodatkowo deprymuje, z drugiej- jeśli to moja jedyna szansa na utrate celibatu to czy brak witaminy S nie sprawi że, za jakiś czas kupie kota (albo kilka) i zaczne wygłaszać tezy niczym posłanka Pawłowicz. Czy w ciągu III msc (zgodnie z rozkładem seks ma się trafić latem) wdam się w romans z X? (Nie wiedziałam jak sformułować, "czy odbędę stosunek seksualny?) Cesarzowa VI mieczy Głupiec Z podsumy Pustelnik! Dzięki Bogu i wszelkiej opatrzności. Seksów i romansów nie będzie (Nie spodziewałam się że tak mocno ucieszy mnie fakt że seksu nie bedzie). W cesarzowej może jakieś oznaki zainteresowana, dyskretna adoracja.VI mieczy wszystko odcina(pewno ja).Być może zmieni tą pracę jednak,co sprawi że nasze drogi się rozejdą. Głupiec to potwierdza- nowa droga jednej z strony, aktów obcowania płciowego nie będzie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Czerwca 2016 Maestro Napisano 30 Czerwca 2016 Wydaje mi się, ze będziesz trzymać fason przez najbliższy czas, na zasadzie "Jestem damą i nie daję byle komu", ale po jakimś czasie trafi się nieprzewidziana przygoda z kimś innym;) Cytuj
Ceres Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 Wg mnie z tą osobą romansu nie będzie raczej trafi ci się niespodziewanie inna okazja. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 Mi też się wydaje, że od pomysłu "użycia" kolegi odejdziesz ale być może czeka Cię jednak jakaś inna niespodzianka Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 a mnie się wydaje, że tutaj może być jakiś flirt między wami, ale ty się boisz zmian, ale ta relacja pomoże Ci się otworzyć na coś nowego... powodzenia! Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Lipca 2016 Autor Napisano 1 Lipca 2016 Dzięki Dziewczyny, prawdą jest że tego wywróżonego seksu to ja z otwartymi ramionami oczekuje. Ba! W oknie stoje i patrze kiedy trafi się okazja (wyłaczając okazje z byłymi wieźniami i pensjonariuszami zakładów dla obłąkanych). Kolege którego muszę znosić dzień w dzień,wolałabym do osiągania szczytów i poszukiwań punktów- nie używać. Taki romans pewnie ciężko byłoby ukryć, pewnie zmienilibyśmy do siebie podejście i prędzej czy póżniej by się wydało. On byłby ogierem, a ja niestety dostałabym łatkę "łatwej" (chociaż po chorej akcji z wariatem z mego miejsca pracy, pewnie i tak większość ma mnie za ogólnodostępną. O ironio!) Trzymajcie proszę kciuki za moją okazję z kimś innym Raz jeszcze dzięki Cytuj
Arcan Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 Mi się wydaje,że los Was rozdzieli..ktoś dostanie jakąś znaczącą propozycje, która może zaprowadzić tę osobę na inną drogę... 6 mieczy+ głupol... Raczej Wasze drogi sie rozejdą Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Lipca 2016 Autor Napisano 1 Lipca 2016 Mi się wydaje,że los Was rozdzieli..ktoś dostanie jakąś znaczącą propozycje, która może zaprowadzić tę osobę na inną drogę... 6 mieczy+ głupol... Raczej Wasze drogi sie rozejdą Oby Arcan! Gdzieś pod skórą czuje że, mogę się nie powstrzymać i będzie słabo. Rozjazd dróg sprawia że spać będę spokojnie. A teraz, mogę z czystym sumieniem iść pić.Stosunkowo udanego wieczoru Wszystkim Cytuj
Gość gość5 Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Jakiś czas temu postanowiłam sobie zepsuć humor rozkładem o życie erotyczne w br. (http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90659-zycie-erotyczne-w-br.html). Zapłoneła iskierka nadzieji, i chyba coś się zaczyna dobrego w tym kierunku zaczyna się dziać, no ale... Bo zawsze musi być jakieś ale. Wygląda na to że, osobą która ma mi zafundować niesamowitą wycieczkę do szczytu może się okazać znielubiany kolega. Budzi to wemnie strasznie skrajne emocje, z jednej strony nie lubie go niesamowicie i jestem w jakiś sposób od niego zależna co mnie dodatkowo deprymuje, z drugiej- jeśli to moja jedyna szansa na utrate celibatu to czy brak witaminy S nie sprawi że, za jakiś czas kupie kota (albo kilka) i zaczne wygłaszać tezy niczym posłanka Pawłowicz. Czy w ciągu III msc (zgodnie z rozkładem seks ma się trafić latem) wdam się w romans z X? (Nie wiedziałam jak sformułować, "czy odbędę stosunek seksualny?) Cesarzowa VI mieczy Głupiec Z podsumy Pustelnik! Dzięki Bogu i wszelkiej opatrzności. Seksów i romansów nie będzie (Nie spodziewałam się że tak mocno ucieszy mnie fakt że seksu nie bedzie). W cesarzowej może jakieś oznaki zainteresowana, dyskretna adoracja.VI mieczy wszystko odcina(pewno ja).Być może zmieni tą pracę jednak,co sprawi że nasze drogi się rozejdą. Głupiec to potwierdza- nowa droga jednej z strony, aktów obcowania płciowego nie będzie. jeśli chodzi o X to uciekniesz- pomimo necenia i adoracji- z ta obslizgła zmija lepiej sobie darwoać nawet szczyt , ale uratuje Cie od niego inny adorator- co sie w głupcu pokazuje... powodzenia i nie daj sie byle komu......... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Lipca 2016 Autor Napisano 3 Lipca 2016 jeśli chodzi o X to uciekniesz- pomimo necenia i adoracji- z ta obslizgła zmija lepiej sobie darwoać nawet szczyt , ale uratuje Cie od niego inny adorator- co sie w głupcu pokazuje... powodzenia i nie daj sie byle komu......... Dzięki Rogi, tekstem o "obślizgłej żmijii" uratowałaś mój dzień <3 Cytuj
Grahanka Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 Cesarzowa VI mieczy Głupiec Z podsumy Pustelnik! Karty, a szczególnie 6 mieczy nakazuje obiektywnie spojrzeć na sytuację i nadać bieg sprawie, bo jesli tego pragniesz, to kwestia decyzji: tu i teraz! 6 mieczy to łamanie schematów, a Głupiec ku temu dopomoże. Jak dla mnie romans ma szansę się rozwinąć, ale bedzie to tylko romans. Pustelnik się jawi jako rada: niech Twój strach wyjrzy z ciemności i Cię ukąsi, żebyś miała to już za sobą i mogła się posuwać dalej... ;--) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 6 Lipca 2016 Autor Napisano 6 Lipca 2016 CesarzowaVI mieczy Głupiec Z podsumy Pustelnik! Karty, a szczególnie 6 mieczy nakazuje obiektywnie spojrzeć na sytuację i nadać bieg sprawie, bo jesli tego pragniesz, to kwestia decyzji: tu i teraz! 6 mieczy to łamanie schematów, a Głupiec ku temu dopomoże. Jak dla mnie romans ma szansę się rozwinąć, ale bedzie to tylko romans. Pustelnik się jawi jako rada: niech Twój strach wyjrzy z ciemności i Cię ukąsi, żebyś miała to już za sobą i mogła się posuwać dalej... ;--) Posuwać dalej! Krótki i na temat. Dziękuje Grahamko, troche się obawiam (bardziej niż trochę) że aspekt o który pytam już mi się nie trafi. Cytuj
adivino Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 No ja tu niestety żadnej bliskości nie widzę...raczej takie rozjechanie się... I mam małe ale to zadania pytania...bo czy wdasz się w romans to bezpośrednio odnosi się do tego czy coś zrobisz czy nie, do czegoś co zależy od Ciebie...nie wiem czy to by coś zmieniło bo i różnica może niewielka, ale ja bym zapytał czy będziesz w tym romansie... no nie wiem..coś mi tu nie pasuje Cytuj
silver Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Cesarzowa jest bierna i nic nie robi, VI Mieczy mówi sama za siebie odejdziesz od pomysłu Głupiec to nowa droga, partner, pomysł. Ja widzę, że żadnego romansu nie będzie. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Lipca 2016 Autor Napisano 10 Lipca 2016 No ja tu niestety żadnej bliskości nie widzę...raczej takie rozjechanie się... I mam małe ale to zadania pytania...bo czy wdasz się w romans to bezpośrednio odnosi się do tego czy coś zrobisz czy nie, do czegoś co zależy od Ciebie...nie wiem czy to by coś zmieniło bo i różnica może niewielka, ale ja bym zapytał czy będziesz w tym romansie... no nie wiem..coś mi tu nie pasuje Racja Advino, kiepsko zadałam pytanie. Docelowo miałam na myśli czy X jest tym (co zgodnie z moim rozkładem na życie erotyczne w br) będzie mnie na wycieczki do szczytu zabierał (Uwielbiam te porównanie! Z tym wdawaniem się w romans, to tak nie dokońca niestety odemnie zależy. Na nieszczeście moje, propozycje romansów czy też rekreacyjnego seksu nie spadają mi z nieba i o taki romans musiałabym pewnie kark złamać, co nie znaczyłoby że by mi się trafił.Niestety to zupełnie odemnie nie zależy ;( Ot taki niefart zemnie. Fakt faktem, najważniejsze że, to nie ten co mnie z szponów przymusowego celibatu wyrwie Można spokojnie patrzeć w przyszłość Uff,Silver- kamien z serca.Jest dla mnie nadzieja! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi