Skocz do zawartości

Mieszkanie

Azbest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Szukam aktualnie mieszkania i czekam na odpowiedź co do jednego. Kart używałam ostatnio ok. 1,5-2 miesiące temu, a jeszcze używając ich miesiąc (nosiłam je wcześniej długo ze sobą nieużywane), więc mistrzem kart też nie jestem.

1. Czy będę mieszkać w mieszkaniu tym i tym przy ulicy X - Rycerz monet

2. Jaka będzie odpowiedź - 3 monet (tutaj mi sama z siebie wypadła karta 7 mieczy)

3. Jak będzie mi się mieszkało w tym miejscu - As buław - z tym mogłam pojechać :P ( ale zakładając, że jednak nie to zapytałam gdzie będę mieszkać - Król monet, więc będzie to miejsce gdzie będę dobrze się czuła, ale czy to, bo obok Króla pojawił się Księżyc)

Niby jest spoko, więc może tam jednak zamieszkam? Tylko ta 7 mieczy, która mi wypadła sama wskazuje na to, że może nie wyjść i że może powinnam rozglądać się znowu intensywnie za mieszkaniami.

Ale za to przy powtórzeniu zapytania wyszło mi coś innego - przy tym miesiącu na początku wychodziło mi to samo w wielu kwestiach albo coś podobnego.

Edytowane przez Azbest
Gość Jaglanka
Napisano

Z tych kart to może być to mieszkanie o które pytasz, i to na dłużej.

Napisano

Jak sprawdzałam jak odczytywać konkretnie miejsca z kart to Księżyc oznacza coś z dużą ilością okien - zgadzałoby się w sumie, blok jest ogromny, a w przenośni Księżyca nie lubię, bo jest niejasny.

Gość Jaglanka
Napisano

W tym kontekście księżyc mógł oznaczać miejsce, które już widziałaś, okolicę w której byłaś.

Napisano

Weryfikacja: dostałam odpowiedź negatywną, ale tego samego dnia znalazłam mieszkanie ulicę dalej - widać blok, w którym pierwotnie chciałam zamieszać. Jeżeli chodzi o pokój to jest dużo ładniejszy, więc na razie jestem zadowolona z odmowy ;)