Ceres Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 A już tak jakby nie singielka, po 30 -stce, bezdzietna, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny w lipcu jadę na urlop do PL Tarot Manga Aura: VIII Monet, II KAPŁAN Jade na urlop a te karty ewidentnie jak dla mnie pokazują uczenie się czegoś Dom : VIII Buław, VIII Mieczy Podróż do domu Zdrowie: Król Buław Wizyta u lekarza, specjalisty Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław Początek miesiąca trochę popracuję ale potem totalny luz i nieróbstwo Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław Poczuję w sobie moc i będzie się działo, jednocześnie tez coś mnie rozczaruje Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów Wieża to zawsze była dla mnie karta dobra finansowo ale te kielichy sama nie wiem Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław Cesarz to pewnie ten mój nowy przyjaciela potem widać moja podróż i oddalenie Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów Jakiś fajny prezent dostanę Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet Żeby nie być dusigroszem Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE Tak, zmiany te będą związane z moim domem rodzinnym, może jakiś generalny remont albo coś w niego zainwestuję Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 Aura - stabilnie, choć może na początku m-ca dużo pracy W domu - może coś Cię zaskoczyć, coś nie do końca fajnego Zdrowie - b. dobre Praca - miło, przyjemnie, potem urlop Na woodstocku może padać po prostu Finanse - może jakieś nagłe wydatki, na jakieś prezenty? Uczucia - stabilnie, ok, towarzysko- koleżeńsko Niespodzianka - może jakaś informacja od kolegi Cię zasmuci Ostrzeżenie - pilnować kasy? Efekty - b. dobry miesiąc, będziesz w centrum uwagi, będziesz błyszczeć i dobrze się bawić, jakieś plażowanie być może chyba głównie męskie towarzystwo będziesz miała. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Aura: VIII Monet, II KAPŁAN miesiąc bardzo pracowity, możesz dużo załatwiać, nalatasz się, aby coś zyskać dodatkowe informacje, wzbogacenie się o wiedzę Dom : VIII Buław, VIII Mieczy wiadomość, które spowoduje, że poczujesz się tak, jakbyś była uwięziona? na początku może być dobrze, dużo ruchu, nowych emocji, wyjazd, ale później możesz poczuć się uwiązana Zdrowie: Król Buław dobre, krzepkie; pewnie pewien pan sprawi, że nabierzesz więcej energii Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław na początku widać zgodę, porozumienie, żadnych kłótni następnie nabierzesz wątpliwości albo będziesz musiała podjąć pewną decyzję pod koniec miesiąca zaczniesz tłamsić w sobie emocje, potrzymasz język za zębami może też być tak, że coś w domu się popsuje, a Ty nie będziesz chciała, aby w pracy ktoś to zauważył - to znaczy, bardziej się przyłożysz do tego, aby życie zawodowe oddzielić od osobistego Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław a może z niego zrezygnujesz? na woodstock chyba się szaleje, a w tych kartach, nie licząc 8 buław (energia, podróż, wiadomość), tego nie widzę. Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów wieża to karta mówiąca o zmianach - może coś ruszy do przodu, spowoduje, że zaczniesz marzyć jestem bardzo głodna weryfikacji tych kart Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław wszystko będzie się kręcić wokół jednego pana, który nie pozostanie bierny i da znać o sobie nie raz pan może lubić sterować relacją, będzie wychodził z propozycjami, będziesz miała ochotę na więcej i z niecierpliwością czekała na rezultaty jednym słowem, poczujesz, że masz u swego boku mężczyznę, a nie chłopca Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów prezent (wiadomość, propozycja), który pobudzi Twoje uczucia Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet tak, nie bądź dusigroszem, ale też uważaj na kogoś, jakiegoś pana, przez którego poczujesz się biednie - tutaj może chodzić o pracodawcę, Twojego brata, tego nowego Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakieś zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE odniesiesz w czymś zwycięstwo, będziesz bardziej aktywna i poczujesz się kobieco, możesz poczuć, że świat kręci się wokół Ciebie, będziesz emanować z daleka energią i seksapilem Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Aura: VIII Monet, II KAPŁAN będziesz skupiona na pracy i własnym rozwoju Dom : VIII Buław, VIII Mieczy coś pójdzie nie tak z tym wyjazdem, możliwe, że jakaś zmiana spowoduje, że nie pojedziesz Zdrowie: Król Buław Wizyta u lekarza, specjalisty Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław będziesz zadowolona, ogólnie będzie panować miła i przyjemna atmosfera pracy, praca będzie sprawiać Ci przyjemność, możliwe, że 4 buław pokazuje urlop Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław pomyślałam sobie, że możesz za dużo wypić? o ile pijesz... jakbyś musiała nad czymś zapanować... Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów chyba zarobisz parę groszy na swoim rękodziele Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław no tutaj to już widać, że partner jest stały:-) i faktycznie jest też oddalenie Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów możliwe, że otrzymasz coś, dzięki czemu poczujesz się kobietą Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet Żeby nie wydawać za dużo Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE myślę, że czekają cię jakieś pozytwne zmiany, będziesz energiczna i bardzo zadowolona z tego miesiąca:-) 1 Cytuj
Ceres Napisano 6 Lipca 2016 Autor Napisano 6 Lipca 2016 Dom : VIII Buław, VIII Mieczy coś pójdzie nie tak z tym wyjazdem, możliwe, że jakaś zmiana spowoduje, że nie pojedziesz Nie ma szans za 15h wsiadam do busa i wioooooo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2016 Maestro Napisano 7 Lipca 2016 Tarot Manga Aura: VIII Monet, II KAPŁAN Aura pod znakiem pracy Dom : VIII Buław, VIII Mieczy karty sprzeczne, bo widać nadmiar energii i nagle jakieś zahamowanie Zdrowie: Król Buław może być wizyta u lekarza, co się wiaże z punktem wyżej, może jakieś zatoki,czy coś w tym stylu Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław z pracą wszystko ok, widać zadowolenie z niej i prace w domu Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław ogólnie super, ale możesz się przeziębić, ew. jakiegoś eksa spotkasz Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów pojawia się nowe mozliwości Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław dwóch panów koło Ciebie Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów możesz się zauroczyć Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet uważaj na jakiegoś kontrahenta, może nie zapłacić Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE dobry miesiąc dla Ciebie, bedziesz kwitła 1 Cytuj
silver Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Aura: VIII Monet, II KAPŁAN Dużo pracy, załatwiania spraw, aura duchowości i pracy nad swoim wewnętrznym ja. Dom : VIII Buław, VIII Mieczy Podczas podróży poczujesz się wolna lecz podczas pobytu w domu zrobi się dla ciebie za ciasno, poczujesz się jakbyś już tam nie pasowała. Zdrowie: Król Buław Lekarz specjalista. Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław Nic a nic nie będzie ci w głowie praca tylko amory Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław Fajna zabawa zakrapiana, szybka zwariowana. Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów Jakbyś miała nie zapanować nad finansami, coś ci umknie. Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław Tęsknota za Cesarzem i oczekiwanie na powrót. Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów Pan tak się stęskni, że coś ci kupi z biżuterii. Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet Pilnuj kasy. VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE Odniesiesz sukces poczujesz się spełnioną kobietą pełną energii. 1 Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Napisano 4 Grudnia 2016 Dziękuję wszystkim za pomoc Weryfikacja A już tak jakby nie singielka, po 30 -stce, bezdzietna, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny w lipcu jadę na urlop do PL Tarot Manga Aura: VIII Monet, II KAPŁAN Jade na urlop a te karty ewidentnie jak dla mnie pokazują uczenie się czegoś A obawy czy kasy mi starczy na cały urlop mnie dręczyły Dom : VIII Buław, VIII Mieczy Podróż do domu Zdrowie: Król Buław Wizyta u lekarza, specjalisty Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław Początek miesiąca trochę popracuję ale potem totalny luz i nieróbstwo Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław Poczuję w sobie moc i będzie się działo, jednocześnie tez coś mnie rozczaruje Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów Wieża to zawsze była dla mnie karta dobra finansowo ale te kielichy sama nie wiem Roztrwoniłam cale zapasy finansowe, mało tego miałam problem z odzyskaniem kasy, która mi ktos wisiał. Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław Cesarz to pewnie ten mój nowy przyjaciela potem widać moja podróż i oddalenie Dwóch facetów jeden nowy to ten Cesarz a drugi stary to Pazik, który z radości, że mnie znowu widzi kupował mi prezenty Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów Jakiś fajny prezent dostanę Prezenty od eksa Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet Żeby nie być dusigroszem Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE Tak, zmiany te będą związane z moim domem rodzinnym, może jakiś generalny remont albo coś w niego zainwestuję Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Aura - stabilnie, choć może na początku m-ca dużo pracyW domu - może coś Cię zaskoczyć, coś nie do końca fajnego Zdrowie - b. dobre Praca - miło, przyjemnie, potem urlop Na woodstocku może padać po prostu Finanse - może jakieś nagłe wydatki, na jakieś prezenty? Uczucia - stabilnie, ok, towarzysko- koleżeńsko Niespodzianka - może jakaś informacja od kolegi Cię zasmuci Ostrzeżenie - pilnować kasy? Efekty - b. dobry miesiąc, będziesz w centrum uwagi, będziesz błyszczeć i dobrze się bawić, jakieś plażowanie być może chyba głównie męskie towarzystwo będziesz miała. Aura: VIII Monet, II KAPŁANmiesiąc bardzo pracowity, możesz dużo załatwiać, nalatasz się, aby coś zyskać dodatkowe informacje, wzbogacenie się o wiedzę Dom : VIII Buław, VIII Mieczy wiadomość, które spowoduje, że poczujesz się tak, jakbyś była uwięziona? na początku może być dobrze, dużo ruchu, nowych emocji, wyjazd, ale później możesz poczuć się uwiązana Zdrowie: Król Buław dobre, krzepkie; pewnie pewien pan sprawi, że nabierzesz więcej energii Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław na początku widać zgodę, porozumienie, żadnych kłótni następnie nabierzesz wątpliwości albo będziesz musiała podjąć pewną decyzję pod koniec miesiąca zaczniesz tłamsić w sobie emocje, potrzymasz język za zębami może też być tak, że coś w domu się popsuje, a Ty nie będziesz chciała, aby w pracy ktoś to zauważył - to znaczy, bardziej się przyłożysz do tego, aby życie zawodowe oddzielić od osobistego Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław a może z niego zrezygnujesz? na woodstock chyba się szaleje, a w tych kartach, nie licząc 8 buław (energia, podróż, wiadomość), tego nie widzę. Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów wieża to karta mówiąca o zmianach - może coś ruszy do przodu, spowoduje, że zaczniesz marzyć jestem bardzo głodna weryfikacji tych kart Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław wszystko będzie się kręcić wokół jednego pana, który nie pozostanie bierny i da znać o sobie nie raz pan może lubić sterować relacją, będzie wychodził z propozycjami, będziesz miała ochotę na więcej i z niecierpliwością czekała na rezultaty jednym słowem, poczujesz, że masz u swego boku mężczyznę, a nie chłopca Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów prezent (wiadomość, propozycja), który pobudzi Twoje uczucia Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet tak, nie bądź dusigroszem, ale też uważaj na kogoś, jakiegoś pana, przez którego poczujesz się biednie - tutaj może chodzić o pracodawcę, Twojego brata, tego nowego Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakieś zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE odniesiesz w czymś zwycięstwo, będziesz bardziej aktywna i poczujesz się kobieco, możesz poczuć, że świat kręci się wokół Ciebie, będziesz emanować z daleka energią i seksapilem Aura: VIII Monet, II KAPŁANbędziesz skupiona na pracy i własnym rozwoju Dom : VIII Buław, VIII Mieczy coś pójdzie nie tak z tym wyjazdem, możliwe, że jakaś zmiana spowoduje, że nie pojedziesz Zdrowie: Król Buław Wizyta u lekarza, specjalisty Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław będziesz zadowolona, ogólnie będzie panować miła i przyjemna atmosfera pracy, praca będzie sprawiać Ci przyjemność, możliwe, że 4 buław pokazuje urlop Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław pomyślałam sobie, że możesz za dużo wypić? o ile pijesz... jakbyś musiała nad czymś zapanować... Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów chyba zarobisz parę groszy na swoim rękodziele Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław no tutaj to już widać, że partner jest stały:-) i faktycznie jest też oddalenie Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów możliwe, że otrzymasz coś, dzięki czemu poczujesz się kobietą Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet Żeby nie wydawać za dużo Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE myślę, że czekają cię jakieś pozytwne zmiany, będziesz energiczna i bardzo zadowolona z tego miesiąca:-) Tarot Manga Aura: VIII Monet, II KAPŁAN Aura pod znakiem pracy Dom : VIII Buław, VIII Mieczy karty sprzeczne, bo widać nadmiar energii i nagle jakieś zahamowanie Zdrowie: Król Buław może być wizyta u lekarza, co się wiaże z punktem wyżej, może jakieś zatoki,czy coś w tym stylu Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław z pracą wszystko ok, widać zadowolenie z niej i prace w domu Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław ogólnie super, ale możesz się przeziębić, ew. jakiegoś eksa spotkasz Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów pojawia się nowe mozliwości Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław dwóch panów koło Ciebie Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów możesz się zauroczyć Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet uważaj na jakiegoś kontrahenta, może nie zapłacić Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE dobry miesiąc dla Ciebie, bedziesz kwitła Aura: VIII Monet, II KAPŁAN Dużo pracy, załatwiania spraw, aura duchowości i pracy nad swoim wewnętrznym ja. Dom : VIII Buław, VIII Mieczy Podczas podróży poczujesz się wolna lecz podczas pobytu w domu zrobi się dla ciebie za ciasno, poczujesz się jakbyś już tam nie pasowała. Zdrowie: Król Buław Lekarz specjalista. Praca: II Kielichów, VI KOCHANKOWIE, IV Buław Nic a nic nie będzie ci w głowie praca tylko amory Woodstock: XI MOC, V Kielichów, VIII Buław Fajna zabawa zakrapiana, szybka zwariowana. Finanse: XVI WIEŻA, VII Kielichów Jakbyś miała nie zapanować nad finansami, coś ci umknie. Uczucia: VI CESARZ, Rycerz Monet, III Buław Tęsknota za Cesarzem i oczekiwanie na powrót. Niespodzianka: Rycerz Monet, Królowa Kielichów Pan tak się stęskni, że coś ci kupi z biżuterii. Ostrzeżenie: Król Monet, V Monet Pilnuj kasy. VI Buław, Królowa Buław, XIX SŁOŃCE Odniesiesz sukces poczujesz się spełnioną kobietą pełną energii. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi