Arcan Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 13 albo 14 lipca mam egzamin na UJ. Jest to egzamin wstępny... 30% to oceny z licencjatu, 70% to rozmowa kwalifikacyjna... Będzie to egzamin połączony z rozmową (Twoje zainteresowania naukowe etc) Jak mi pójdzie egzamin? As kijów, król kijów, 10 kijów Jakie dostane pytania na egzaminie? 8 denarów, król kielichów, 9 mieczy Widzę,że decydującą osobą na tym egzaminie będzie jakiś facet.... Egzamin powinien mi pójść mimo wszystko dobrze... wyjdę z niego wymęczona... As kijów mówi o tym,że dostane szansę...Mogę zrobić fajne wrażenie na egzaminującym Pytania mogą mi nie podpaść.... 9 mieczy...widać,że się zeschizuje nimi...będą ciężkie...8 denarów mówi,że w pewnym sensie będą bardzo wyczerpujace, pracowite... ale król kielichów moze mi pomagać Krótko i zwięźle: zdam ten egzamin? paź denarów,król denarów,umiarkowanie ledwo, ledwo, ale zdam:D już egzaminator sie nade mną ulituje:D Cytuj
Arcan Napisano 3 Lipca 2016 Autor Napisano 3 Lipca 2016 ucze się i... mało mi do łba wchodzi... mam przeczucie,że będzie **** Cytuj
szarotka1 Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Jak mi pójdzie egzamin? As kijów, król kijów, 10 kijów Wygląda na to, że egzamin będzie ciężki. Będziesz się czuła przytłoczona i zmęczona. Widać twoje ogromne starania i dużo emocji. Jakie dostane pytania na egzaminie? 8 denarów, król kielichów, 9 mieczy Moim zdaniem pytań będzie dosyć sporo. Mogą cię wręcz nimi zsypać. Pytania raczej weryfikujące wiedzę niż tzw. luźne. Możesz czuć, że nie do końca ci podeszły. Będziesz mocno przeżywać i analizować. Krótko i zwięźle: zdam ten egzamin? paź denarów,król denarów,umiarkowanie Wydaje mi się, że zdasz z wynikiem średnim, no takim raczej przeciętnym (umiarkowanie). Znajdziesz się na liście przyjętych. Powodzenia Edytowane 4 Lipca 2016 przez szarotka1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2016 Maestro Napisano 4 Lipca 2016 Generalnie zacznie się fajnie, luzik, energia i miły egzaminator, ale na końcu moga Cię zagiąć. I na pewno zdasz Cytuj
Arcan Napisano 4 Lipca 2016 Autor Napisano 4 Lipca 2016 szarotka, jak się dostanę na studia to będę mieć jeszcze dwa miesiące,żeby nadrobić braki... byle sie dostać.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Jak mi pójdzie egzamin? As kijów, król kijów, 10 kijów Jakie dostane pytania na egzaminie? 8 denarów, król kielichów, 9 mieczy egzamin może Ci pójść nie najlepiej, gdyż pytania chyba będą bardzo ciężkie As kijów + 10 kijów - początek trudności król kijów + 10 kijów - to wygląda tak, jakby mężczyzna postawiony wyżej od Ciebie dał Tobie więcej do noszenia - przez pewnego pana będzie Ci dość ciężko król kielichów + 9 mieczy - plątanie się w własnych myślach albo pan spowoduje, że zaczniesz mieć koszmary na jawie 8 denarów + król kielichów + 9 mieczy - wytężony wysiłek umysłowy, ale to chyba na nic... Krótko i zwięźle: zdam ten egzamin? paź denarów,król denarów,umiarkowanie pierwsze dwie karty są na tak, później umiar - stabilnie; może się załapiesz Edytowane 4 Lipca 2016 przez Euterpe Cytuj
Arcan Napisano 4 Lipca 2016 Autor Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Wiecie co, ja już jestem nastraszona... Słyszałam masę opinii o UJ... aż się boję,że się tam zbłaźnie...:/ karty wcale mnie nie uspakajają Tak naprawdę ma być egzamin z całego okresu filozofii..ona sama w sobie jest obszerna, bo zawiera i etykę i logikę i metafizykę..psychologia, socjologia wyrosły z niej, są jej poddziedzinami....no, po prostu jej niesamowicie ciężka do ogarnięcia... tutaj wszystko zależy od osoby egzaminatora...bo bardzo łatwo zagiąć studenta... A wieści głoszą,że na UJ łazą największe nerdy i kujony... że poziom europejski etc... że będzie wpierdziel Nastraszyli mnie jak gimbuske:D Edit. Chociaż nie ukrywam,że należy mi na ''nazwie uczelni''... jak w mojej miejscowości powiesz,że studiujesz na Uniwersytecie Jagiellońskim to wszyscy : ''oOoooOOOoooo''... No i jak mam do wyboru płacić gruby hajs tam, a na innej uczelni, to wiadomo,że UJ wybiore Edytowane 4 Lipca 2016 przez Arcan Cytuj
Ceres Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Jak mi pójdzie egzamin? As kijów, król kijów, 10 kijów Będzie ciężko ale dasz radę Jakie dostane pytania na egzaminie? 8 denarów, król kielichów, 9 mieczy Takie, nad którymi napocisz się i zestresują cię Krótko i zwięźle: zdam ten egzamin? paź denarów,król denarów,umiarkowanie tak Cytuj
Arcan Napisano 9 Lipca 2016 Autor Napisano 9 Lipca 2016 Ucze się, uczę i dalej nic nie umiem...Hańba mi Cytuj
Arcan Napisano 14 Lipca 2016 Autor Napisano 14 Lipca 2016 ale był wpierdziel.... Komisja składała się z 3 osób: dwie kobiety, jeden facet... chyba nie spodobały się im moje zainteresowania, sposób myślenia...miałam wrażenie,że chcą mnie zagiąć... Niby powiedziałam coś, ale wydaje mi się,że są na nie... Czekam na list z decyzją. Aaa... i jeszcze jedno... Okazało się,że zaocznych nie otworzą...Musiałabym iść na dzienne...:/ Towarzystwo kujonowate Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi