Skocz do zawartości

Egzamin

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

13 albo 14 lipca mam egzamin na UJ. Jest to egzamin wstępny... 30% to oceny z licencjatu, 70% to rozmowa kwalifikacyjna... Będzie to egzamin połączony z rozmową (Twoje zainteresowania naukowe etc)

Jak mi pójdzie egzamin?

As kijów, król kijów, 10 kijów

Jakie dostane pytania na egzaminie?

8 denarów, król kielichów, 9 mieczy

Widzę,że decydującą osobą na tym egzaminie będzie jakiś facet.... Egzamin powinien mi pójść mimo wszystko dobrze... wyjdę z niego wymęczona... As kijów mówi o tym,że dostane szansę...Mogę zrobić fajne wrażenie na egzaminującym

Pytania mogą mi nie podpaść.... 9 mieczy...widać,że się zeschizuje nimi...będą ciężkie...8 denarów mówi,że w pewnym sensie będą bardzo wyczerpujace, pracowite... ale król kielichów moze mi pomagać

Krótko i zwięźle: zdam ten egzamin?

paź denarów,król denarów,umiarkowanie

ledwo, ledwo, ale zdam:D już egzaminator sie nade mną ulituje:D

Napisano

ucze się i... mało mi do łba wchodzi... mam przeczucie,że będzie ****

Napisano (edytowane)

Jak mi pójdzie egzamin?

Wygląda na to, że egzamin będzie ciężki. Będziesz się czuła przytłoczona i zmęczona. Widać twoje ogromne starania i dużo emocji.

Moim zdaniem pytań będzie dosyć sporo. Mogą cię wręcz nimi zsypać. Pytania raczej weryfikujące wiedzę niż tzw. luźne. Możesz czuć, że nie do końca ci podeszły. Będziesz mocno przeżywać i analizować.

Wydaje mi się, że zdasz z wynikiem średnim, no takim raczej przeciętnym (umiarkowanie). Znajdziesz się na liście przyjętych.

Powodzenia

Edytowane przez szarotka1
  • Maestro
Napisano

Generalnie zacznie się fajnie, luzik, energia i miły egzaminator, ale na końcu moga Cię zagiąć. I na pewno zdasz ;)

Napisano

szarotka, jak się dostanę na studia to będę mieć jeszcze dwa miesiące,żeby nadrobić braki...

byle sie dostać..

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Jak mi pójdzie egzamin? As kijów, król kijów, 10 kijów

Jakie dostane pytania na egzaminie? 8 denarów, król kielichów, 9 mieczy

egzamin może Ci pójść nie najlepiej, gdyż pytania chyba będą bardzo ciężkie

As kijów + 10 kijów - początek trudności

król kijów + 10 kijów - to wygląda tak, jakby mężczyzna postawiony wyżej od Ciebie dał Tobie więcej do noszenia - przez pewnego pana będzie Ci dość ciężko

król kielichów + 9 mieczy - plątanie się w własnych myślach albo pan spowoduje, że zaczniesz mieć koszmary na jawie

8 denarów + król kielichów + 9 mieczy - wytężony wysiłek umysłowy, ale to chyba na nic...

Krótko i zwięźle: zdam ten egzamin? paź denarów,król denarów,umiarkowanie

pierwsze dwie karty są na tak, później umiar - stabilnie;

może się załapiesz :)

Edytowane przez Euterpe
Napisano (edytowane)

Wiecie co, ja już jestem nastraszona... Słyszałam masę opinii o UJ... aż się boję,że się tam zbłaźnie...:/ karty wcale mnie nie uspakajają :D Tak naprawdę ma być egzamin z całego okresu filozofii..ona sama w sobie jest obszerna, bo zawiera i etykę i logikę i metafizykę..psychologia, socjologia wyrosły z niej, są jej poddziedzinami....no, po prostu jej niesamowicie ciężka do ogarnięcia... tutaj wszystko zależy od osoby egzaminatora...bo bardzo łatwo zagiąć studenta...

A wieści głoszą,że na UJ łazą największe nerdy i kujony... że poziom europejski etc... że będzie wpierdziel :D Nastraszyli mnie jak gimbuske:D

Edit. Chociaż nie ukrywam,że należy mi na ''nazwie uczelni''... jak w mojej miejscowości powiesz,że studiujesz na Uniwersytecie Jagiellońskim to wszyscy : ''oOoooOOOoooo''...

No i jak mam do wyboru płacić gruby hajs tam, a na innej uczelni, to wiadomo,że UJ wybiore

Edytowane przez Arcan
Napisano

Jak mi pójdzie egzamin?

Będzie ciężko ale dasz radę

Takie, nad którymi napocisz się i zestresują cię

tak

Napisano

ale był wpierdziel.... :D Komisja składała się z 3 osób: dwie kobiety, jeden facet... chyba nie spodobały się im moje zainteresowania, sposób myślenia...miałam wrażenie,że chcą mnie zagiąć... Niby powiedziałam coś, ale wydaje mi się,że są na nie... Czekam na list z decyzją.

Aaa... i jeszcze jedno... Okazało się,że zaocznych nie otworzą...Musiałabym iść na dzienne...:/ Towarzystwo kujonowate :D

• 2 tygodnie później...