pretoria Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 (edytowane) Bardzo go potrzebuję. Szukałam u siebie, mama szukała u siebie.... Trzeba jeszcze raz porządnie przeszukać... Ogólnie wg mnie może być: u mamy, u mnie i być może na uczelni Gdzie jest? SĄD, królowa mieczy, KAPŁANKA W jakiejś instytucji.... Albo sąd właśnie pokazuje powagę tego świadectwa... U jakiejś kobiety jest.... (?) Albo po prostu w dokumentach u mojej mamy.... Czy znajdę do jutra? król pucharów, królowa denarów, KSIĘŻYC, rycek buław Tak jakby mój luby miał w tym pomóc.... Hmmm, poszukiwania będą, ale czy do jutra się znajdzie- wątpię, w późniejszym terminie tak. Edytowane 3 Lipca 2016 przez pretoria Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Obstawiam, że u Twojej mamy. Między jakimiś innymi dokumentami. Cytuj
szarotka1 Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Gdzie jest? SĄD, królowa mieczy, KAPŁANKA Mnie się również wydaje, że te dokumenty są u twojej mamy. Może gdzieś pomiędzy rachunkami (Sąd) albo książkami (Kapłanka). Czy znajdę do jutra? król pucharów, królowa denarów, KSIĘŻYC, rycek buław Poszukiwania mogą się one przeciągnąć do wieczora( Księżyc) i albo się wtedy świadectwo odnajdzie albo będziesz musiała wybrać się po duplikat (Rycerz buław). Powodzenia Cytuj
pretoria Napisano 3 Lipca 2016 Autor Napisano 3 Lipca 2016 Świadectwo się odnalazło, zawieruszylo się pomiędzy innymi dokumentami;) Dziękuję, później wrócę z podziękowaniem w postaci punktów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi