Skocz do zawartości

Gdzie jest moje świadectwo maturalne?

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Bardzo go potrzebuję. Szukałam u siebie, mama szukała u siebie.... Trzeba jeszcze raz porządnie przeszukać... Ogólnie wg mnie może być: u mamy, u mnie i być może na uczelni

Gdzie jest? SĄD, królowa mieczy, KAPŁANKA

W jakiejś instytucji.... Albo sąd właśnie pokazuje powagę tego świadectwa... U jakiejś kobiety jest.... (?) Albo po prostu w dokumentach u mojej mamy....

Czy znajdę do jutra? król pucharów, królowa denarów, KSIĘŻYC, rycek buław

Tak jakby mój luby miał w tym pomóc.... Hmmm, poszukiwania będą, ale czy do jutra się znajdzie- wątpię, w późniejszym terminie tak.

Edytowane przez pretoria
Gość Jaglanka
Napisano

Obstawiam, że u Twojej mamy. Między jakimiś innymi dokumentami.

Napisano

Gdzie jest? SĄD, królowa mieczy, KAPŁANKA

Mnie się również wydaje, że te dokumenty są u twojej mamy. Może gdzieś pomiędzy rachunkami (Sąd) albo książkami (Kapłanka).

Czy znajdę do jutra? król pucharów, królowa denarów, KSIĘŻYC, rycek buław

Poszukiwania mogą się one przeciągnąć do wieczora( Księżyc) i albo się wtedy świadectwo odnajdzie albo będziesz musiała wybrać się po duplikat (Rycerz buław).

Powodzenia

Napisano

Świadectwo się odnalazło, zawieruszylo się pomiędzy innymi dokumentami;)

Dziękuję, później wrócę z podziękowaniem w postaci punktów