Skocz do zawartości

Lipiec'2016

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Przełożenie Umiarkowanie Rycerz Monet 6 Monet - miesiąc materialny ;) Widac wsparcie finansowe ;)

Uczucia Księżyc Król Buław Cesarzowa - Król buław to eks mąz - Strzelec, widać nasze kontakty, nieformalne, ale ja bede zadowolona ;)

Dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy Królowa Mieczy Rycerz Mieczy - po początkowej sielance jakieś problemy, na pewno z drugim eksem, pewnie będzie chciał się ze mną kontaktować

Praca Kapłanka 10 monet Król Kielichów Kaplan w pracy dobrze, mam wsparcie kogoś i pewna posadę

Finanse 9 buław 6 kielichów As bulaw Kochankowie Mag ostrożnie, ale pozytywnie, w drugiej polowie miesiąca dam sobie swietnie rade przy czyims wsparciu

Niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów jakies sytuacje mocne emocjonalnie, zapewne spowodowane kontaktem kogos, kogo nie chcę w swoim zyciu

Relacja z eks mężem Rycerz Monet 9 monet 4 buław luźna, rodzinna, da mi wsparcie

Relacja z M - drugim eks 5 buław Królowa Kielichów Moc ten bedzie intensywnie walczył, ale nie da rady

Gość Jaglanka
Napisano (edytowane)
Przełożenie Umiarkowanie Rycerz Monet 6 Monet - miesiąc materialny ;) Widac wsparcie finansowe ;)

Miesiąc spokojny i stabilny ogólnie. Może jakaś kasa wpadnie, na którą zasłużyłaś.

Uczucia Księżyc Król Buław Cesarzowa - Król buław to eks mąz - Strzelec, widać nasze kontakty, nieformalne, ale ja bede zadowolona ;)

Uczucia ok, wszystko po Twojej myśli, dobre stosunki z jakimś panem, który wciąż jest dla Ciebie atrakcyjny/masz sentyment.

Dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy Królowa Mieczy Rycerz Mieczy - po początkowej sielance jakieś problemy, na pewno z drugim eksem, pewnie będzie chciał się ze mną kontaktować

Na początku dobrze, a potem coś nieprzyjemnego wyskoczy, jakaś kłótnia i "atak" ze strony faceta ale Ty też będziesz ostra.

Praca Kapłanka 10 monet Król Kielichów Kaplan w pracy dobrze, mam wsparcie kogoś i pewna posadę

Miło, spokojnie, bez zmian, nic nieplanowanego nie zmąci miesiąca. Może szefowa/szef da podwyżkę?

Finanse 9 buław 6 kielichów As bulaw Kochankowie Mag ostrożnie, ale pozytywnie, w drugiej polowie miesiąca dam sobie swietnie rade przy czyims wsparciu

Jakiś aneks do umowy podpiszesz? :)

Niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów jakies sytuacje mocne emocjonalnie, zapewne spowodowane kontaktem kogos, kogo nie chcę w swoim zyciu

Raczej jakoś mało przyjemna emocjonalnie, wróci ktoś zakłócać Twój spokój.

Relacja z eks mężem Rycerz Monet 9 monet 4 buław luźna, rodzinna, da mi wsparcie

Stabilnie, wspierająco, sympatycznie, swojsko.

Relacja z M - drugim eks 5 buław Królowa Kielichów Moc ten bedzie intensywnie walczył, ale nie da rady

Będzie Cię zaczepiał, może Cię to zdołować ale potem ogarniesz sytuację.

Edytowane przez Jaglanka
Napisano

Przełożenie Umiarkowanie Rycerz Monet 6 Monet - początek miesiąca spokojny, zrównoważony, później chyba jakieś wydatki Ci się szykują, albo otrzymasz pieniądze

Uczucia Księżyc Król Buław Cesarzowa - na początku będziesz bardzo niepewna, ale później okaże się, że niepotrzebnie:-) ten układ kart kojarzy mi się z seksem...

Dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy Królowa Mieczy Rycerz Mieczy- początek miesiąca dobry, będziesz zadowolona; coś chyba później Cię zdenerwuje i będziesz się chciała od tego definitywnie odciąć

Praca Kapłanka 10 monet Król Kielichów Kaplan - bardzo dobrze:-) kapłanka kojarzy mi się właśnie z przychodnią, a dalej to może jakaś premia się szykuje?

Finanse 9 buław 6 kielichów As bulaw Kochankowie Mag - nie wiem, czy masz jeszcze jakieś inny źródło dochodu, jeżeli tak, to chyba właśnie z tego źródła wpadnie parę groszy:-)

Niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów -też bym tak powiedziała i wydaje mi się, że jest to kontakt z kimś, z kim się rozstałaś i ta osoba, tak jakby Cię ponownie rozczarowała

Relacja z eks mężem Rycerz Monet 9 monet 4 buław - powinno być dobrze, a nawet bardzo dobrze:-) denarowy zawsze kojarzy mi się z facetem, który potrafi o wszystko zadbać, dać poczucie bezpieczeństwa, a Tobie stabilizacje i zadowolonie

Relacja z M - drugim eks 5 buław Królowa Kielichów Moc - będzie próbował Cię zdobyć, ale Ty będziesz nieugięta.

Napisano

Przełożenie Umiarkowanie Rycerz Monet 6 Monet

przypływ gotówki być może jakaś premia

Uczucia Księżyc Król Buław Cesarzowa

tęsknota za " prawdziwym" mężczyzną, przy którym poczułabyś się kobietą spełnioną albo wieczorne spotkanie z mężczyzną(randka?)

Dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy Królowa Mieczy Rycerz Mieczy

poczucie spokoju i zadowolenia zostanie zburzone przez ostrą wymianę zdań, kłótnię

Praca Kapłanka 10 monet Król Kielichów Kaplan

stabilna sytuacja zawodowa, fachowość w pracy

Finanse 9 buław 6 kielichów As bulaw Kochankowie Mag

jakieś zmiany w dotychczasowej umowie

Niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów

powrócą dawne żale, czyjś powrót wprowadzi ciężką atmosferę

Relacja z eks mężem Rycerz Monet 9 monet 4 buław

relacja harmonijna , satysfakcjonująca i dająca poczucie bezpieczeństwa

Relacja z M - drugim eks 5 buław Królowa Kielichów Moc

tutaj będzie bardzo emocjonalnie. widać taką szarpaninę, walkę ale dasz sobie radę.

Napisano

Przełożenie Umiarkowanie Rycerz Monet 6 Monet - Miesiąc zarabiania pieniążków, będziesz twardo stąpać po ziemi, stabilnie

Uczucia Księżyc Król Buław Cesarzowa - Tak mi się skojarzyło że Król Buław potajemnie wzdycha do ciebie

Dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy Królowa Mieczy Rycerz Mieczy - Brak czegoś będzie ci doskwierać ale odetniesz sie od tego

Praca Kapłanka 10 monet Król Kielichów Kaplan Praca stabilna, zadowolenie, wsparcie i pomoc od kogoś

Finanse 9 buław 6 kielichów As bulaw Kochankowie Mag Nie będziesz rozrzutna, raczej zastanowisz sie kilka razy zanim na cos wydasz pieniądze

Niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów rozczarowanie czymś i porzucenie tego

Relacja z eks mężem Rycerz Monet 9 monet 4 buławna poziomie finansowym możecie załatwiać jakaś sprawę związaną z domem

Relacja z M - drugim eks 5 buław Królowa Kielichów Moc A jakieś zaczepki z jego strony

Powodzenia i jakbyś mogła to zerknij na mój lipiec :)

• 3 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Weryfikacja

przełożenie umiarkowanie rycerz monet 6 monet - miesiąc materialny ;) widać wsparcie finansowe ;)

uczucia księżyc król buław cesarzowa - król buław to eks mąz - strzelec, widać nasze kontakty, nieformalne, ale ja bede zadowolona ;)

dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy królowa mieczy rycerz mieczy - po początkowej sielance jakieś problemy, na pewno z drugim eksem, pewnie będzie chciał się ze mną kontaktować

praca kapłanka 10 monet król kielichów kaplan w pracy dobrze, mam wsparcie kogoś i pewna posadę

finanse 9 buław 6 kielichów as bulaw kochankowie mag ostrożnie, ale pozytywnie, w drugiej polowie miesiąca dam sobie swietnie rade przy czyims wsparciu

niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów jakies sytuacje mocne emocjonalnie, zapewne spowodowane kontaktem kogos, kogo nie chcę w swoim zyciu

relacja z eks mężem rycerz monet 9 monet 4 buław luźna, rodzinna, da mi wsparcie

relacja z m - drugim eks 5 buław królowa kielichów moc ten bedzie intensywnie walczył, ale nie da rady

miesiąc spokojny i stabilny ogólnie. Może jakaś kasa wpadnie, na którą zasłużyłaś.

uczucia ok, wszystko po twojej myśli, dobre stosunki z jakimś panem, który wciąż jest dla ciebie atrakcyjny/masz sentyment.

na początku dobrze, a potem coś nieprzyjemnego wyskoczy, jakaś kłótnia i "atak" ze strony faceta ale ty też będziesz ostra.

miło, spokojnie, bez zmian, nic nieplanowanego nie zmąci miesiąca. może szefowa/szef da podwyżkę?

Jakiś aneks do umowy podpiszesz? :)

raczej jakoś mało przyjemna emocjonalnie, wróci ktoś zakłócać twój spokój.

stabilnie, wspierająco, sympatycznie, swojsko.

będzie cię zaczepiał, może cię to zdołować ale potem ogarniesz sytuację.

przełożenie umiarkowanie rycerz monet 6 monet - początek miesiąca spokojny, zrównoważony, później chyba jakieś wydatki ci się szykują, albo otrzymasz pieniądze

uczucia księżyc król buław cesarzowa - na początku będziesz bardzo niepewna, ale później okaże się, że niepotrzebnie:-) ten układ kart kojarzy mi się z seksem...

dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy królowa mieczy rycerz mieczy- początek miesiąca dobry, będziesz zadowolona; coś chyba później cię zdenerwuje i będziesz się chciała od tego definitywnie odciąć

praca kapłanka 10 monet król kielichów kaplan - bardzo dobrze:-) kapłanka kojarzy mi się właśnie z przychodnią, a dalej to może jakaś premia się szykuje?

finanse 9 buław 6 kielichów as bulaw kochankowie mag - nie wiem, czy masz jeszcze jakieś inny źródło dochodu, jeżeli tak, to chyba właśnie z tego źródła wpadnie parę groszy:-)

niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów -też bym tak powiedziała i wydaje mi się, że jest to kontakt z kimś, z kim się rozstałaś i ta osoba, tak jakby cię ponownie rozczarowała

relacja z eks mężem rycerz monet 9 monet 4 buław - powinno być dobrze, a nawet bardzo dobrze:-) denarowy zawsze kojarzy mi się z facetem, który potrafi o wszystko zadbać, dać poczucie bezpieczeństwa, a tobie stabilizacje i zadowolonie

relacja z m - drugim eks 5 buław królowa kielichów moc - będzie próbował cię zdobyć, ale ty będziesz nieugięta.

przełożenie umiarkowanie rycerz monet 6 monet

przypływ gotówki być może jakaś premia

uczucia księżyc król buław cesarzowa

tęsknota za " prawdziwym" mężczyzną, przy którym poczułabyś się kobietą spełnioną albo wieczorne spotkanie z mężczyzną(randka?)

dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy królowa mieczy rycerz mieczy

poczucie spokoju i zadowolenia zostanie zburzone przez ostrą wymianę zdań, kłótnię

praca kapłanka 10 monet król kielichów kaplan

stabilna sytuacja zawodowa, fachowość w pracy

finanse 9 buław 6 kielichów as bulaw kochankowie mag

jakieś zmiany w dotychczasowej umowie

niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów

powrócą dawne żale, czyjś powrót wprowadzi ciężką atmosferę

relacja z eks mężem rycerz monet 9 monet 4 buław

relacja harmonijna , satysfakcjonująca i dająca poczucie bezpieczeństwa

relacja z m - drugim eks 5 buław królowa kielichów moc

tutaj będzie bardzo emocjonalnie. Widać taką szarpaninę, walkę ale dasz sobie radę.

przełożenie umiarkowanie rycerz monet 6 monet - miesiąc zarabiania pieniążków, będziesz twardo stąpać po ziemi, stabilnie

uczucia księżyc król buław cesarzowa - tak mi się skojarzyło że król buław potajemnie wzdycha do ciebie

dom 9 kielichów 5 monet 10 mieczy królowa mieczy rycerz mieczy - brak czegoś będzie ci doskwierać ale odetniesz sie od tego

praca kapłanka 10 monet król kielichów kaplan praca stabilna, zadowolenie, wsparcie i pomoc od kogoś

finanse 9 buław 6 kielichów as bulaw kochankowie mag nie będziesz rozrzutna, raczej zastanowisz sie kilka razy zanim na cos wydasz pieniądze

niespodzianka 8 kielichów 7 buław 5 kielichów rozczarowanie czymś i porzucenie tego

relacja z eks mężem rycerz monet 9 monet 4 buławna poziomie finansowym możecie załatwiać jakaś sprawę związaną z domem

relacja z m - drugim eks 5 buław królowa kielichów moc a jakieś zaczepki z jego strony

powodzenia i jakbyś mogła to zerknij na mój lipiec :)