Nothando02 Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 kiedy bede w ciazy? As kielichow sad rydwan 2bulaw 9monet as kielichow- rozpoczecie nowego zycia, ciaza sad ciaza po leczeniu albo skomplikowany porod rydwan - szybko 2 bulawy- cesarskie cięcie??? 9 monet- ciaza za 9 miesiecy od teraz????? Cytuj
Arcan Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Skąd pomysł,że 2 kije to cesarskie cięcie? jak się postarasz to jeszcze w raku...(rydwan) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lipca 2016 Maestro Napisano 3 Lipca 2016 kiedy bede w ciazy? As kielichow sad rydwan 2bulaw 9monet as kielichow- rozpoczecie nowego zycia, ciaza sad ciaza po leczeniu albo skomplikowany porod rydwan - szybko 2 bulawy- cesarskie cięcie??? 9 monet- ciaza za 9 miesiecy od teraz????? Jak dla mnie to w przyszłym roku, tez uważam, ze w Raku ale 2017 r. Ciąża trudna z jakichs powodów. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 jaka jest Twoja obecna sytuacji? Jesteś w ogóle w takim okresie, że możesz mieć dzieci? Wtedy też interpretacja będzie inna Cytuj
Nothando02 Napisano 4 Lipca 2016 Autor Napisano 4 Lipca 2016 obecnie w mojej sytuacji zdrowotnej ciaza bylaby bardzo niewskazana a nawet moj stan zdrowia poki co ne pozwala mi zajsc w ciaze dlatego musze sie bardzo pilnowac. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 kiedy będę w ciąży? As kielichów sąd rydwan 2 buław 9 monet i już interpretacja się zmienia - gdybyś miała dobre zdrowie i chciała tej ciąży, to powiedziałabym, że bardzo szybko jeżeli już pytasz o czas, to stawiam na okres letni - zapłodnienie albo wiadomość o poczęciu - te karty kojarzą mi się z okresem wakacji As kielichów i rydwan przyśpieszają wydarzenia 2 buław jest powolna i pokazuje mi planowanie 9 denarów też się nigdzie nie pali sąd - ... nie pamiętam... Możliwe poczęcie dopiero wtedy, gdy pozbędziesz się toksyn z organizmu (as pucharów + sąd + rydwan), zaczniesz wówczas planować dzieciaczka (2 buław + 9 denarów) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi