Skocz do zawartości

Rozmowa która się nie odbyła

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam :)

Śniło mi się że mój kolega chciał ze mną poważnie porozmawiać ,niestety nigdzie nie było dogodnego miejsca.( dodam że to tak jakby było spotkanie klasowe, on mnie przytulał , i trochę dziwnie się czułam) To było dziwne bo jak otworzyliśmy drzwi to pojawiła się woda i wyspa (był przeskok czasie) bo obudziłam się na tej plaży , wyszłam przez drzwi gdy go zobaczyłam on niechciał ze mną rozmawiać (tak jakby uciekał ,chyba go zatrzymałam ale niewiem , bo się obudziłam )

Dziękuję :)

Edytowane przez sweetdreams2105
Napisano
(tak jakby uciekał ,chyba go zatrzymałem ale niewiem , bo się obudziłam )

:)

Chyba jesteś trochę facetem i trochę kobietą

Napisano

Słownik zmienił ,jestem na telefonie

Gość SooYoung
Napisano

W tym śnie widać pragnienie dobrych, radosnych emocji - woda, plaża. Chcesz mieć z nim dobry kontakt, fajne relacje.

Wyspa ze snu symbolizuje odosobnienie ale i spokój - czyli chciałabyś z nim w realu pogadać na spokojnie,sam na sam.

Z tego snu wyłaniają sie relacja jak z bajki Żuraw i Czapla, które to relacje niestety do niczego nie doprowadzą, dlatego warto żeby tutaj jedna ze stron się zdecydowała i pogadała. Skoro Tobie się śni to znaczy ze Ty bardziej potrzebujesz rozmowy bo rozmowa da Ci spokój emocjanalny.