Skocz do zawartości

Ja i Pan Z - co się wydarzy w tym tygodniu? ZWERYFIKOWANY

eithne123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Takie oto wyciągnęłam karty w odpowiedzi na pytanie co się wydarzy między mną a Panem Z w tym tygodniu:

4 Buław: nowe doznania, radość, sukces, coś przyjemnego, coś fajnego. Sformalizowanie?

Wieża: narzucona, gwałtowna zmiana. Ta radość i sukces się skończą i zostanę poobijana, ale stojąca na nogach

Giermek buław: ktoś lub coś nowego - wniesie nowe do mojego życia, powiew świeżości. Dziecko?

3 Pucharów: I ponownie radość. Ciąża?

Wygląda mi na to, że będzie radosna próba sformalizowania naszej relacji jednakże nie dojdzie ona do skutku, z jakiegoś powodu wszystko się posypie. Pojawi się coś lub ktoś nowy i znowu będzie radośnie i dobrze.

Czy też to jest zapowiedź ciąży w tej relacji? Będzie miło i przyjemnie ;), spadnie na nas wiadomość, która zmieni całe nasze życie, pojawi się dziecko i będziemy we trójkę?

I to wszystko w ciągu tygodnia?

Napisano

Ten tydzien, spotkanie, kłotnia, zapomniecie o kłotni ( takie udawanie jakby sie nic nie stalo ) i pogodzenie, moze impreza w 3 pucharach

Napisano

A mi to wygląda na niespodziewane, wspólne wyrwanie się z domu na jakąś imprezę.

Gość Euterpe
Napisano

chętnie zinterpretuję, ale mam kilka pytań:

1 - pan Z zna Cię czy tylko do niego wzdychasz z daleka?

2 - znacie się długo czy to świeża znajomość?

3 - utrzymujecie ze sobą kontakt?

Napisano

Znamy się dobrze.

I długo.

I codziennie, no prawie codziennie rozmawiamy. :)

Napisano

Raz u góry, raz na dole...raz miło i sympatycznie, raz zadyma ...ale z pogodzeniem sie..:)

Gość Euterpe
Napisano

4 buław + wieża + giermek buław + 3 puchary

4 buław - oczekujesz czegoś, spodziewasz się, masz nadzieję, ale z jakiś powodów nie mówisz o czymś na głos, tłamsisz w sobie

wieża + giermek + 3 puchary - nagła wiadomość, która Cię uszczęśliwi

widać tutaj dużo energii, może odrobinę napięcia, ale też niemała ekscytacja

może wyjdziecie gdzieś razem coś zjeść, potańczyć, do kina albo na grupowe spotkanie

• Maestro
Napisano

Żeby tylko jak grom z jasnego nieba nie spadła na Ciebie wiadomość, że będzie miał dziecko z inną..

Napisano

Wg mnie jakieś spotkanie w 4 ścianach, duzo radości, śmiechu, możliwe że Pan wyjdzie z jakąś propozycją, czy zaproszeniem, może Cię to zaskoczyć :) jestem ciekawa weryfikacji

Napisano

Weryfikacja:

Pon - nie doszło do spotkania, potem ciagle nie mogliśmy się dodzwonić do siebie, a na koniec długa telefoniczna rozmowa

Wt - rozmowa telefoniczna, podczas której sie pokłóciliśmy, tak, że dochodziłam do siebie prawie pół godziny. Potem spotkanie - jedzeniowe w knajpie, skąd wyszliśmy oboje pochorowani - wymioty - wizyta u lekarza - 1 dzień zwolnienia z pracy;

Środa - huśtawki nastrojów; potem krótka rozmowa;

Czwartek - 2 spotkania; na jedno się spoźnił i mieliśmy mało czasu na rozmowę, drugie było dłuższe i bardzo miłe, szczera, fajna rozmowa.

Weekend - niewielki kontakt smsowy, który poprawił się dopiero pod wieczór.

• Lubię to! 1