Iwka78 Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 Matka, żona, kobieta aktywna i pracująca;) Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Początek miesiąca dobry, później czymś będę się mocno przejmować, ale końcówka bedzie dobra, moze jakieś większe spt ze znajomymi się szykuje;) Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów Hm... Jakaś trudna decyzja mnie czeka związana z finansami. Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów Czeka mnie jakaś spora zmiana i prawdopodobnie będę siedzieć po godzinach... Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław O rany, jakaś naprawdę ekspresowa zmiana mnie czeka... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Lipca 2016 Maestro Napisano 5 Lipca 2016 Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów możliwa kłótnia lub jakaś problematyczna sytuacja, ale na koniec miesiąca widać sporo radosci raca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów widac problemy w pracy i chyba potrzeba czyjegoś wsparcia, może męża? Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów zmiana pracy Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław cos się zacznie dziać, wymiana informacji, jakis wyjazd Reasumując, wydaje mi się, że podejmiesz decyzję o rezygnacji z pracy, przez chwilę widac sporo niepewności i zmartwień, ale koniec miesiąca bedzie dla Ciebie b.szczęsliwy. 1 Cytuj
Ceres Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Z czegoś zrezygnujesz, zakończysz, uwolnienie się od czegoś co spowoduje radość może masz jakiś nałóg i się go pozbędziesz ? Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów Jakieś spory, próba przepchnięcia swojego zdania, walka o swoje spowodowana niedosytem, niedocenianiem cię Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów nadgodziny Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław krótka podróż Jakbyś mogła zerknąć na mój lipiec to będę wdzięczna 1 Cytuj
szarotka1 Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Jakieś iluzje rozwieją się ale w efekcie będziesz zadowolona. Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów Spór ze współpracownikami, poczujesz się dotknięta i niesprawiedliwie oceniona przez kogoś. Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów Totalna zmiana w życiu zawodowym. Możliwe, że rozpoczniesz nową albo dodatkową pracę. Szykuje się bardzo pracowity miesiąc. Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław Ktoś prześle ci kartkę z podróży. 1 Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Matka, żona, kobieta aktywna i pracująca;) Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Początek miesiąca dobry, później czymś będę się mocno przejmować, ale końcówka bedzie dobra, moze jakieś większe spt ze znajomymi się szykuje;) Ktoś zniszczy Twoje złudzenia ale koniec końców okaże się, że dobrze się stało i potem będzie już ok. Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów Hm... Jakaś trudna decyzja mnie czeka związana z finansami. No tak, jakby jakieś problemy miały być ale wsparcie tak czy owak jakieś mężczyzny tam masz. Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów Czeka mnie jakaś spora zmiana i prawdopodobnie będę siedzieć po godzinach... A może to będzie jakaś totalna zmiana na lepsze? Więcej pracy ale też większa kasa? Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław O rany, jakaś naprawdę ekspresowa zmiana mnie czeka... Bo to też może być jakaś wiadomość o awansie lub inna wiadomość jakby z pracą związana. Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Lipca 2016 Autor Napisano 5 Lipca 2016 Czekam na odpowiedź w sprawie pracy w innej firmie. Mam ją otrzymać do końca tego tygodnia. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 W takim razie moim zdaniem duże szanse, że pracę tą dostaniesz. Cytuj
gucio19 Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Możesz trochę marzyć,powiedziałabym że możesz chcieć sprawić komuś przyjemność, albo ogolnie szykujs sie imprezy i spotkania rodzinne, a oprócz tego jakiś konflikt lub tez przejscie na inny etap (?) Może bardziej zzyjesz sie z rodzina lub odwrotnie Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów Widać współpracę,moze jakas przyjazn z kims z pracy ale tez rywalizacja,moze nawet konflikt w wyniku którego źle się poczujesz, może nawet pomyslisz o rezygnacji z pracy tak mi przyszło na myśl Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów Jakas zmiana, smierc wypada na poczatku,możliwe że to bolesna zmiana, może zaczniesz robić coś innego, czego jeszcze nie robiłaś, trzeba będzie się zaangażować i duzo czasu poświęcić pracy. Awans lub inna zmiana. Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław Jakiejś fajnej podróży. Może właśnie związanej z pracą Miłego miesiąca 1 Cytuj
panna.marta Napisano 13 Lipca 2016 Napisano 13 Lipca 2016 dom, rodzina: dużo obowiązków, trochę cię to może przerosnąć w pewnym momencie praca na etacie: będziesz na niepewnym gruncie finansowym, możliwe wsparcie męża, taty albo starszego mężczyzny z rodziny życie zawodowe: przygaśnie, ale ja bym jednak pod koniec lipca widziała dla ciebie jakąś szansę, ten paź denarowy jakby jakiś kurs może ci doradzał? coś czego się nie spodziewasz: w drugiej połowie lipca dostaniesz jakaś budującą cię wiadomość na tle finansowym w każdym razie chyba jakieś sprawy materialne - bytowe powodzenia 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Napisano 23 Lipca 2016 ***WERYFIKACJA*** Inezka Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów możliwa kłótnia lub jakaś problematyczna sytuacja, ale na koniec miesiąca widać sporo radosci raca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów widac problemy w pracy i chyba potrzeba czyjegoś wsparcia, może męża? Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów zmiana pracy Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław cos się zacznie dziać, wymiana informacji, jakis wyjazd Ceres Dom i rodzina7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Z czegoś zrezygnujesz, zakończysz, uwolnienie się od czegoś co spowoduje radość może masz jakiś nałóg i się go pozbędziesz ? Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów Jakieś spory, próba przepchnięcia swojego zdania, walka o swoje spowodowana niedosytem, niedocenianiem cię Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów nadgodziny Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław krótka podróż Gucio Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Możesz trochę marzyć,powiedziałabym że możesz chcieć sprawić komuś przyjemność, albo ogolnie szykujs sie imprezy i spotkania rodzinne, a oprócz tego jakiś konflikt lub tez przejscie na inny etap (?) Może bardziej zzyjesz sie z rodzina lub odwrotnie Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów Widać współpracę,moze jakas przyjazn z kims z pracy ale tez rywalizacja,moze nawet konflikt w wyniku którego źle się poczujesz, może nawet pomyslisz o rezygnacji z pracy tak mi przyszło na myśl Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów Jakas zmiana, smierc wypada na poczatku,możliwe że to bolesna zmiana, może zaczniesz robić coś innego, czego jeszcze nie robiłaś, trzeba będzie się zaangażować i duzo czasu poświęcić pracy. Awans lub inna zmiana. Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław Jakiejś fajnej podróży. Może właśnie związanej z pracą ;) Jaglanka Dom i rodzina 7 pucharów, 10 mieczy, 3 pucharów Ktoś zniszczy Twoje złudzenia ale koniec końców okaże się, że dobrze się stało i potem będzie już ok. Praca na etacie 7 buław, VI kochankowie, 5 denarów+król pucharów No tak, jakby jakieś problemy miały być ale wsparcie tak czy owak jakieś mężczyzny tam masz. Życie zawodowe XIII śmierć, paź denarów, 8 denarów A może to będzie jakaś totalna zmiana na lepsze? Więcej pracy ale też większa kasa? Czego się niespodziewam VII rydwan, paź buław, 8 buław Bo to też może być jakaś wiadomość o awansie lub inna wiadomość jakby z pracą związana. Bardzo dziękuję! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi