Dirty Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 We snie slyszalam tylko slowa brata ze chce wrocic do domu, zapytalam do jakiego a on odpowiedzial tylko ze do swojego ciala. Sadzicie ze to byla realna rozmowa z jego dusza? We snie byla ciemnosc widzialan tylko jego twarz ale gdy mowil usta nie poruszaly sie, cos jak kontakt telepatuczny. Jak to interpretowac? Cytuj
Raitokun Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Może to nawiązywać do obecnej sytuacji w twoim życiu, chce pomóc, lub to po prostu sen który upamiętnia właśnie tę rocznice. Jeździsz często na jego grób? Ja kiedyś miałem sen o zmarłym wujku w rocznice jego urodzin który siedział przed domem i grał w karty (starym jego rodzinnym, dawno opuszczonym, zawsze na podwórku, świętowaliśmy imieniny/urodziny kogoś z rodziny) jechałem do niego, wysiadłem z auta, zakrył kartami swoją twarz, koniec! Cytuj
Dirty Napisano 6 Lipca 2016 Autor Napisano 6 Lipca 2016 Jeżdżę na Jego grob, ale raz na jakis czas. Nie czuje potrzeby gdyz w mej pamięci jest wciaz żywyi czasami o nim snie. Dziekuje za odpowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi