Skocz do zawartości

Pytanie o egzamin. Jaki wynik?Prosba o pomoc w interpetacji

filomena

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, stawialam kolezance karty czy zostanie dopuszczona do egzaminu. Nie ma wszystkich zaliczen, a czasu jest malo...Jesli nie zostanie dopuszczona to musi czekac caly rok.

Podczas tasowania wypadla mi karta 4 mieczy

Wyszly nastepujace karty: 5 kielichow, as denarow, cesarz

Wedlug mnie niestety nie......

4 mieczy to zastoj.....pasowaloby do sytuacji.....

5 kieli to smutek i rozczarowanie, karta brama, wiec nie ma co sie ludzic..

As denarow to ewidentnie cos nowego....trzeba cos powtorzyc itp....

Cesarz przedstawia wedlug mnie w tym kontekscie insytucje, ktora bedzie nieugieta w swoim postanowieniu....

Nie zostanie dopuszczona, bo 5 kieli z as denarow nie wrozy dobrze na dokonczenie czegos...

Jak uwazacie?

Gość Jaglanka
Napisano

Moim zdaniem dopiero kampania wrześniowa.

Napisano (edytowane)

Dzieki za odpowiedz. Ale wrzesien niestety nie wchodzi w rachube. Jedyny termin to koniec sierpnia. Jezeli sie nie uda to nastepny jest w przyszlym roku. Tutaj chodzi o dopuszczenie do egzaminu. Ale mysle tak samo, kolejny rok sie klania.

Jeszcze zastanawim sie czy 5 kieli na poczatku moze swiadczyc o jej zlym stanie emocjonalnym obecnie, bo strasznie panikuje i jest przerazona?

Edytowane przez filomena
Gość Jaglanka
Napisano

O panice może ale i o rozczarowaniu bardziej chyba.

Gość Gwiazdka7
Napisano

4 miecze i 5 kielichow -Wydaje mi sie ze nie zostanie dopuszczona ale As denarow to jak by nowa szansa? moze jeszcze dadza jej szanse.

Napisano

Ja myślę, że jednak zostanie dopuszczona...a ta 5 kielichów z 4 mieczy to właśnie obawy...

Napisano

5 Pucharów- nie widzi jakieś szansy, smutek, As Denarów- może coś pozytywnego jednak jej przyjdzie do głowy, jakieś porozumienie z Cesarzem- Dziekanem??? Wykładowcą przedmiotu. Cesarz choć ma odwróconą głowę to też człowiek ;) Może warto pogadać ?

Napisano

Czy koleżanka zostanie dopuszczona do egzaminu?

Podczas tasowania wypadla mi karta 4 mieczy - nie zostanie

Karty docelowe: 5 kielichow, as denarow, cesarz - nie zostanie,

Jedyna dobra karta to AS denarów, gdzie w otoczeniu kart sąsiadujących wskazuje na rozczarowanie (5 kielichów) oraz zastój (IV Cesarz).

• Moderator
Napisano

czy zostanie dopuszczona do egzaminu?

Podczas tasowania wypadla mi karta 4 mieczy

5 kielichow, as denarow, cesarz

Nie sądzę, musi swoje odczekać. Natomiast as denarów mówi o szansie, ale w przyszłym roku