filomena Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Witam, stawialam kolezance karty czy zostanie dopuszczona do egzaminu. Nie ma wszystkich zaliczen, a czasu jest malo...Jesli nie zostanie dopuszczona to musi czekac caly rok. Podczas tasowania wypadla mi karta 4 mieczy Wyszly nastepujace karty: 5 kielichow, as denarow, cesarz Wedlug mnie niestety nie...... 4 mieczy to zastoj.....pasowaloby do sytuacji..... 5 kieli to smutek i rozczarowanie, karta brama, wiec nie ma co sie ludzic.. As denarow to ewidentnie cos nowego....trzeba cos powtorzyc itp.... Cesarz przedstawia wedlug mnie w tym kontekscie insytucje, ktora bedzie nieugieta w swoim postanowieniu.... Nie zostanie dopuszczona, bo 5 kieli z as denarow nie wrozy dobrze na dokonczenie czegos... Jak uwazacie? Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 Moim zdaniem dopiero kampania wrześniowa. Cytuj
filomena Napisano 7 Lipca 2016 Autor Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) Dzieki za odpowiedz. Ale wrzesien niestety nie wchodzi w rachube. Jedyny termin to koniec sierpnia. Jezeli sie nie uda to nastepny jest w przyszlym roku. Tutaj chodzi o dopuszczenie do egzaminu. Ale mysle tak samo, kolejny rok sie klania. Jeszcze zastanawim sie czy 5 kieli na poczatku moze swiadczyc o jej zlym stanie emocjonalnym obecnie, bo strasznie panikuje i jest przerazona? Edytowane 7 Lipca 2016 przez filomena Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 O panice może ale i o rozczarowaniu bardziej chyba. Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 4 miecze i 5 kielichow -Wydaje mi sie ze nie zostanie dopuszczona ale As denarow to jak by nowa szansa? moze jeszcze dadza jej szanse. Cytuj
adivino Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Ja myślę, że jednak zostanie dopuszczona...a ta 5 kielichów z 4 mieczy to właśnie obawy... Cytuj
silver Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 5 Pucharów- nie widzi jakieś szansy, smutek, As Denarów- może coś pozytywnego jednak jej przyjdzie do głowy, jakieś porozumienie z Cesarzem- Dziekanem??? Wykładowcą przedmiotu. Cesarz choć ma odwróconą głowę to też człowiek Może warto pogadać ? Cytuj
Grahanka Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Czy koleżanka zostanie dopuszczona do egzaminu? Podczas tasowania wypadla mi karta 4 mieczy - nie zostanie Karty docelowe: 5 kielichow, as denarow, cesarz - nie zostanie, Jedyna dobra karta to AS denarów, gdzie w otoczeniu kart sąsiadujących wskazuje na rozczarowanie (5 kielichów) oraz zastój (IV Cesarz). Cytuj
panna.marta Napisano 13 Lipca 2016 Napisano 13 Lipca 2016 niestety nie zaliczy wszystkiego na czas Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 13 Lipca 2016 Moderator Napisano 13 Lipca 2016 czy zostanie dopuszczona do egzaminu? Podczas tasowania wypadla mi karta 4 mieczy 5 kielichow, as denarow, cesarz Nie sądzę, musi swoje odczekać. Natomiast as denarów mówi o szansie, ale w przyszłym roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi