silver Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Witajcie Jestem pielęgniarką pracującą na etacie, mężatka bez dzieci, staramy się. W sierpniu planuję pojechać do siostry jak już urodzi synka, na parę dni, zależy jak będzie chciała Czeka mnie też wesele nie lubianej kuzynki męża. No i zapomniałabym o swoich urodzinach. Liczę, że w tym miesiącu uda mi się dostać awans. W miarę czasu i możliwości proszę o pomoc w interpretacji AURA: Rycerz Mieczy, 6 Mieczy, As Buław Wiadomości po, których wyruszę w drogę za granicę i wykorzystam wszystkie szanse. Dom: 6 Buław, 4 Buław, Paź Pucharów Dobre nowiny, sukces, urlop, odpoczynek, wiadomość. Praca: Mag, 9 Monet, Kapłanka Nowe możliwości, sukces materialny, awans, Finanse: 5 Mieczy, 5 Buław, 9 Pucharów Jakieś pomówienia skutkujące stratą materialną, ale wszystko się wyjaśni i dostanę nagrodę Uczucia: Król Pucharów, 10 Buław, Cesarzowa, Jakaś tęsknota się szykuje, ciężko mi będzie ale później wszystko się odwróci i będę spełniona. Zdrowie: As Buław, 10 Monet, Król Buław, Zdrowie, witalność, energia, sex. Niespodzianka: As Buław, 5 Pucharów, Królowa Buław, Jakiś pomysł nie wypali przez kobietę, Ostrzeżenie: 8 Mieczy, 9 Buław, 4 Buław, Nie zamykaj się na zewnątrz, pokaż swoją siłę, Podsumowanie miesiąca: Diabeł, As Mieczy, Król Monet ( wypadł), 10 Mieczy. Uwiązanie, intrygi, zerwanie więzów, ucięcie plotek, Koniec, 1 Cytuj
silver Napisano 11 Lipca 2016 Autor Napisano 11 Lipca 2016 Tak mi się skojarzył ten koniec z końcem roku numerologicznego bo wchodzę w pierwszy rok numerologiczny w od 27 sierpnia Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 AURA: Rycerz Mieczy, 6 Mieczy, As Buław Sporo zamieszania, drobnych utarczek słownych,niedopowiedzeń. Zadania do zrobienia na wczoraj, dużo spadnie Ci na głowę i dosłownie będziesz walczyć z czasem by wszystko dopiąć w ostatniej chwili. VI mieczy wyciszy sytuację- pakowanie i wyjazd, gdzieś daleko.Pomimo natłoku dasz radę wszystko spiąć i podejdziesz do sprawy z dawką optymizmu i samozaparcia. Dom: 6 Buław, 4 Buław, Paź Pucharów Energia typowo wyjazdowa, niby myślami jesteś już na przyjęciu(spotkaniach w gronie towarzyskim), ale ciągle jest coś do zrobienia w domu.Dosłownie. Praca: Mag, 9 Monet, Kapłanka Szansa na awans faktycznie jest, jednak w rękach kobiety-sygn.kapłanką.W sierpniu nie widzę wiążącej decyzji. Są Twoje nadzieje (IXmonet) poprzedzające rozmowy (Mag), ale finalnie aneksu nie widze jeszcze w sierpniu. Finanse: 5 Mieczy, 5 Buław, 9 Pucharów Sporo wydasz.Po części na rzeczy potrzebne,po części na zbędne-bez których mogłabyś się obejść ale będą dla Ciebie przyjemnością. IXpucharów wraz z V buław kojarzy mi się z centrum handlowym w którym szukasz konkretnej rzeczy, a finalnie wracasz do domu z kilkoma innymi Uczucia: Król Pucharów, 10 Buław, Cesarzowa, Ładnie, Partner w królu,poczyni starań by pokazać w towarzystwie (IX buław+Król Pucharów), jaką ma piękną żonę (Cesarzówna). Na brak adoracji w ww.miesiącu narzekać nie będziesz. Zdrowie: As Buław, 10 Monet, Król Buław, Zdrowie Ci dopisze, poczynisz z małżonkiem sporo starań o potomka (As Buław+Król Buław). Wyjdzie, nie wyjdzie-oboje będziecie w pełni usatysfakcjonowani z prób Niespodzianka: As Buław, 5 Pucharów, Królowa Buław, Mam wrażenie że jakaś kobieta popsuje zabawę na przyjęciu, ot nie będzie w centrum zainteresowania(KrólowaBuław+As buław) i odczyni niepotrzebną dramę (V pucharów-mająca na celu zwrócić innych uwagę na siebie-V+Królowa).Niesmaczna sytuacja. Ostrzeżenie: 8 Mieczy, 9 Buław, 4 Buław, Plotek unikaj, nie mów zbyt dużo o swoim życiu, domu.Pewne informację zachowaj dla Siebie (VIII mieczy). Podsumowanie miesiąca: Diabeł, As Mieczy, Król Monet ( wypadł),10 Mieczy Czekają Cię jakieś nieprzyjemności z strony bliskich, wyjdziesz z tego obronną ręką dzięki spokojowi i analizie sytuacji. Patrząc na karty mam niejasne odczucie iż, ktoś czegoś Tobie i mężowi ( Król Monet_Diabeł) pozazdrości-zechce rozsiać niemiłe plotki by Was zdyskredytować(Diabeł).Informację dojdą do Twoich uszu, sytuacje przemyślisz( As mieczy),po czym zdecydujesz się zerwać kontakt z osobą która to wszystko uknuła. Ps.nie wiem dokładnie kiedy masz urodziny, ale Wszystkiego Najlepszego ! Bless ya ! 1 Cytuj
szarotka1 Napisano 13 Lipca 2016 Napisano 13 Lipca 2016 (edytowane) AURA: Rycerz Mieczy, 6 Mieczy, As Buław Pewna rozmowa lub informacja sprawi, że wprowadzisz jakąś zmianę do swojego życia. To będzie jak impuls. Dom: 6 Buław, 4 Buław, Paź Pucharów Będziesz dekorować, upiększać dom. Radość w domu z powodu dziecka. Praca: Mag, 9 Monet, Kapłanka Rozmowa z kobietą, która wprawi cię w dobry nastrój. Możliwe, że szykuje się pochwała i premia. Poczujesz się doceniona. Finanse: 5 Mieczy, 5 Buław, 9 Pucharów Widać jakąś stratę ale i działanie, które spowoduje, że nastąpi poprawa. Może na twoje konto wpłyną mniejsze pieniądze niż powinny ale sprawa się wyjaśni pozytywnie. Uczucia: Król Pucharów, 10 Buław, Cesarzowa, Będziesz się czuła trochę przytłoczona. Za dużo emocji. Zdrowie: As Buław, 10 Monet, Król Buław, Szykuje się wizyta u jakiegoś specjalisty. Niespodzianka: As Buław, 5 Pucharów, Królowa Buław, Jakaś kobieta z niemałym temperamentem sprawi ci przykrość. Ostrzeżenie: 8 Mieczy, 9 Buław, 4 Buław, Nie zamykaj się w sobie tylko dlatego, że boisz się bycia skrzywdzoną. Podsumowanie miesiąca: Diabeł, As Mieczy, Król Monet ( wypadł), 10 Mieczy. Kłamstwo, które sprawi, że podejmiesz stanowcze i trwałe w skutkach kroki. Pozdrawiam Edytowane 13 Lipca 2016 przez szarotka1 Cytuj
silver Napisano 17 Lipca 2016 Autor Napisano 17 Lipca 2016 Uwaga, uwaga ogłaszam, że 15 lipca o godzinie 00:40 moja ukochana siostra urodziła Theo. Ciocia zwariowała na jego punkcie jest malutką kruszynką, którą wiele osób na tym świecie kocha Cytuj
silver Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Napisano 13 Sierpnia 2016 Z dniem 15 sierpień dostałam awans Hurrra ! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 15 Sierpnia 2016 AURA: Rycerz Mieczy, 6 Mieczy, As Buław Po nerwowym okresie nastąpi cos co da Ci kopa do działania Dom: 6 Buław, 4 Buław, Paź Pucharów może ktoś Was odwiedzi i będzie mile spotkanie? Praca: Mag, 9 Monet, Kapłanka powinno byc dobrze, jakis zysk widać, może podwyżka w tej 9 monet, może jakies samodzielne stanowisko etc. Finanse: 5 Mieczy, 5 Buław, 9 Pucharów trochę takie pyrrusowe zwycięstwo, bo coś zyskasz, ale trzeba będzie na cos wydać Uczucia: Król Pucharów, 10 Buław, Cesarzowa, mąz sie będzie o Ciebie martwił, TY bedziesz zadowolona Zdrowie: As Buław, 10 Monet, Król Buław, sporo energii, będzie Cie nosić jak widać Niespodzianka: As Buław, 5 Pucharów, Królowa Buław, tu widac jakąs inicjatywę, ktora się nie powiedzie Ostrzeżenie: 8 Mieczy, 9 Buław, 4 Buław, badź ostrożna, ogranicz jakies osoby od siebie, ktos może byc zazdrosny Podsumowanie miesiąca: Diabeł, As Mieczy, Król Monet ( wypadł), 10 Mieczy. widac nerwówkę, może jakis pracoholizm Cie dopadnie, pod koniec miesiaca awantura sie szykuje.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 15 Sierpnia 2016 Z dniem 15 sierpień dostałam awans Hurrra ! Teraz przeczytałam GRATULUJĘ Cytuj
silver Napisano 12 Września 2016 Autor Napisano 12 Września 2016 Początek miesiąca ledwo przeżyłam tyle pracy, tyle zaległości, ale doczekałam urlopu i pojechałam do siory. Theo jest moim małym słoneczkiem, jest z charakteru podobny do mnie, ciekawy świata i już ma swoje zdanie Nie chciało mi się wracać. Wesele nie lubianej kuzynki odbyło się nawet w miłej atmosferze i nic specjalnie się nie wydarzyło na szczęście, bo trochę mam już dosyć wrażeń. W swoje urodziny przeszła z kijkami 5 km i dostałam medal. Miesiąc ogólnie fajny. Zobaczymy co tam wrzesień przyniesie. Pozdrawiam i dziękuję za interpretacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi