Skocz do zawartości

Sierpień(ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie :) Jestem pielęgniarką pracującą na etacie, mężatka bez dzieci, staramy się. W sierpniu planuję pojechać do siostry jak już urodzi synka, na parę dni, zależy jak będzie chciała ;) Czeka mnie też wesele nie lubianej kuzynki męża. No i zapomniałabym o swoich urodzinach. Liczę, że w tym miesiącu uda mi się dostać awans. W miarę czasu i możliwości proszę o pomoc w interpretacji :)

AURA: Rycerz Mieczy, 6 Mieczy, As Buław

Wiadomości po, których wyruszę w drogę za granicę i wykorzystam wszystkie szanse.

Dom: 6 Buław, 4 Buław, Paź Pucharów

Dobre nowiny, sukces, urlop, odpoczynek, wiadomość.

Praca: Mag, 9 Monet, Kapłanka

Nowe możliwości, sukces materialny, awans,

Finanse: 5 Mieczy, 5 Buław, 9 Pucharów

Jakieś pomówienia skutkujące stratą materialną, ale wszystko się wyjaśni i dostanę nagrodę

Uczucia: Król Pucharów, 10 Buław, Cesarzowa,

Jakaś tęsknota się szykuje, ciężko mi będzie ale później wszystko się odwróci i będę spełniona.

Zdrowie: As Buław, 10 Monet, Król Buław,

Zdrowie, witalność, energia, sex.

Niespodzianka: As Buław, 5 Pucharów, Królowa Buław,

Jakiś pomysł nie wypali przez kobietę,

Ostrzeżenie: 8 Mieczy, 9 Buław, 4 Buław,

Nie zamykaj się na zewnątrz, pokaż swoją siłę,

Podsumowanie miesiąca: Diabeł, As Mieczy, Król Monet ( wypadł), 10 Mieczy.

Uwiązanie, intrygi, zerwanie więzów, ucięcie plotek, Koniec,

• Lubię to! 1
Napisano

Tak mi się skojarzył ten koniec z końcem roku numerologicznego bo wchodzę w pierwszy rok numerologiczny w od 27 sierpnia :)

Napisano

Sporo zamieszania, drobnych utarczek słownych,niedopowiedzeń. Zadania do zrobienia na wczoraj, dużo spadnie Ci na głowę i dosłownie będziesz walczyć z czasem by wszystko dopiąć w ostatniej chwili. VI mieczy wyciszy sytuację- pakowanie i wyjazd, gdzieś daleko.Pomimo natłoku dasz radę wszystko spiąć i podejdziesz do sprawy z dawką optymizmu i samozaparcia.

Energia typowo wyjazdowa, niby myślami jesteś już na przyjęciu(spotkaniach w gronie towarzyskim), ale ciągle jest coś do zrobienia w domu.Dosłownie.

Szansa na awans faktycznie jest, jednak w rękach kobiety-sygn.kapłanką.W sierpniu nie widzę wiążącej decyzji. Są Twoje nadzieje (IXmonet) poprzedzające rozmowy (Mag), ale finalnie aneksu nie widze jeszcze w sierpniu.

Sporo wydasz.Po części na rzeczy potrzebne,po części na zbędne-bez których mogłabyś się obejść ale będą dla Ciebie przyjemnością. IXpucharów wraz z V buław kojarzy mi się z centrum handlowym w którym szukasz konkretnej rzeczy, a finalnie wracasz do domu z kilkoma innymi :)

Ładnie, Partner w królu,poczyni starań by pokazać w towarzystwie (IX buław+Król Pucharów), jaką ma piękną żonę (Cesarzówna). Na brak adoracji w ww.miesiącu narzekać nie będziesz.

Zdrowie Ci dopisze, poczynisz z małżonkiem sporo starań o potomka (As Buław+Król Buław). Wyjdzie, nie wyjdzie-oboje będziecie w pełni usatysfakcjonowani z prób :)

Mam wrażenie że jakaś kobieta popsuje zabawę na przyjęciu, ot nie będzie w centrum zainteresowania(KrólowaBuław+As buław) i odczyni niepotrzebną dramę (V pucharów-mająca na celu zwrócić innych uwagę na siebie-V+Królowa).Niesmaczna sytuacja.

Plotek unikaj, nie mów zbyt dużo o swoim życiu, domu.Pewne informację zachowaj dla Siebie (VIII mieczy).

Podsumowanie miesiąca: Diabeł, As Mieczy, Król Monet ( wypadł),10 Mieczy

Czekają Cię jakieś nieprzyjemności z strony bliskich, wyjdziesz z tego obronną ręką dzięki spokojowi i analizie sytuacji. Patrząc na karty mam niejasne odczucie iż, ktoś czegoś Tobie i mężowi ( Król Monet_Diabeł) pozazdrości-zechce rozsiać niemiłe plotki by Was zdyskredytować(Diabeł).Informację dojdą do Twoich uszu, sytuacje przemyślisz( As mieczy),po czym zdecydujesz się zerwać kontakt z osobą która to wszystko uknuła.

Ps.nie wiem dokładnie kiedy masz urodziny, ale Wszystkiego Najlepszego :) !

Bless ya !

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Pewna rozmowa lub informacja sprawi, że wprowadzisz jakąś zmianę do swojego życia. To będzie jak impuls.

Będziesz dekorować, upiększać dom. Radość w domu z powodu dziecka.

Rozmowa z kobietą, która wprawi cię w dobry nastrój. Możliwe, że szykuje się pochwała i premia. Poczujesz się doceniona.

Widać jakąś stratę ale i działanie, które spowoduje, że nastąpi poprawa. Może na twoje konto wpłyną mniejsze pieniądze niż powinny ale sprawa się wyjaśni pozytywnie.

Będziesz się czuła trochę przytłoczona. Za dużo emocji.

Szykuje się wizyta u jakiegoś specjalisty.

Jakaś kobieta z niemałym temperamentem sprawi ci przykrość.

Nie zamykaj się w sobie tylko dlatego, że boisz się bycia skrzywdzoną.

Kłamstwo, które sprawi, że podejmiesz stanowcze i trwałe w skutkach kroki.

Pozdrawiam

Edytowane przez szarotka1
Napisano

Uwaga, uwaga ogłaszam, że 15 lipca o godzinie 00:40 moja ukochana siostra urodziła Theo. Ciocia zwariowała na jego punkcie jest malutką kruszynką, którą wiele osób na tym świecie kocha :)

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Po nerwowym okresie nastąpi cos co da Ci kopa do działania

może ktoś Was odwiedzi i będzie mile spotkanie?

powinno byc dobrze, jakis zysk widać, może podwyżka w tej 9 monet, może jakies samodzielne stanowisko etc.

trochę takie pyrrusowe zwycięstwo, bo coś zyskasz, ale trzeba będzie na cos wydać

mąz sie będzie o Ciebie martwił, TY bedziesz zadowolona

sporo energii, będzie Cie nosić jak widać ;)

tu widac jakąs inicjatywę, ktora się nie powiedzie

badź ostrożna, ogranicz jakies osoby od siebie, ktos może byc zazdrosny

widac nerwówkę, może jakis pracoholizm Cie dopadnie, pod koniec miesiaca awantura sie szykuje..

• Maestro
Napisano
Z dniem 15 sierpień dostałam awans :) Hurrra !

Teraz przeczytałam :)

GRATULUJĘ :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Początek miesiąca ledwo przeżyłam tyle pracy, tyle zaległości, ale doczekałam urlopu i pojechałam do siory. Theo jest moim małym słoneczkiem, jest z charakteru podobny do mnie, ciekawy świata i już ma swoje zdanie :) Nie chciało mi się wracać. Wesele nie lubianej kuzynki odbyło się nawet w miłej atmosferze i nic specjalnie się nie wydarzyło na szczęście, bo trochę mam już dosyć wrażeń. W swoje urodziny przeszła z kijkami 5 km i dostałam medal. Miesiąc ogólnie fajny. Zobaczymy co tam wrzesień przyniesie. Pozdrawiam i dziękuję za interpretacje.