Skocz do zawartości

kontakt pan T

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pan T odezwie się do mnie do końca tygodnia?

król mieczy, as kielichów, rycerz mieczy, 6 buław dociągnęłam mag I i 10 monet

myślę , że się odezwie ale bliżej końcówki tygodnia .

• Moderator
Napisano

Czy pan T odezwie się do mnie do końca tygodnia?

król mieczy, as kielichów, rycerz mieczy, 6 buław dociągnęłam mag I i 10 monet

Powinien odezwać się w piątek/sobotę

Napisano

Pan trudny, ale odezwie się na pewno! :--) Mag to bardzo dobra karta z jego inicjatywy, 10 monet z wchlarzem propozycji ;--)

Napisano

No to super☺ biorę go na przetrzymanie😀👍

• Maestro
Napisano

Czy on jest po rozwodzie, rozstaniu? Wydaje mi się, ze się odezwie, ale przy wspólpracy z kolegą, przy pomocy osoby trzeciej, zreszta nie tylko on sie odezwie ;)

Napisano

Inez, kawaler. Nie wiem jak długo po rozstaniu, bo tego nie poruszaliśmy. Myślisz, że ktoś poleci mu, aby się odezwał? :)

• Maestro
Napisano
Inez, kawaler. Nie wiem jak długo po rozstaniu, bo tego nie poruszaliśmy. Myślisz, że ktoś poleci mu, aby się odezwał? :)

Masz tam kilku facetów w rozkładzie.Dla mnie to sa różne osoby.Czy on jest starszy?Spod znaku powietrznego?

Gość Jaglanka
Napisano

Kontakt będzie ale jakiś taki dość nieprzyjemny.

Napisano

moim zdaniem będzie kontakt, ale chyba troszkę później niż zakładasz.

Wydaje mi się, że facet musi sobie coś przemyśleć.

Napisano

Póki co cisza i coś mi się wydaje; że na tym się zakończy... może to była moja zyczeniowka

Napisano

Myślę że w tym tyg kontaktu nie będzie za dużo tych kart naciąglas. Byc może w następnym tygodniu się odezwie.

Napisano (edytowane)

strasznie dużo kart wyciągnęłaś:), po pierwszych 3 uważam, że w założonym terminie Pan nie odezwał się. Zweryfikujesz?

Edytowane przez joana_o
Napisano

WERYFIKACJA - tak, był kontakt z pana strony i to było w niedzielę a karty stawiałam we wtorek, więc 5 dni - pewnie 6 pałek to pokazało :) dziękuję wszystkim :*