patrycja3791 Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 W sobotę miałam ważne plany z moim partnerem jednak PRZYPADKIEM okazało się,że on jednak umówił się z kolegami. No i wiecie jak to bywa awantura. Zapytałam czy on pójdzie w sobotę z kolegami? Rycerz buław,CESARZ, 4puchary Oczywiście pójdzie, postawi na swoim, ale w głębi duszy chyba się nie będzie dobrze bawic. Możliwe,że będzie tęsknic (ja wyjeżdżam na weekend). Cytuj
Majeczka3 Napisano 16 Lipca 2016 Napisano 16 Lipca 2016 Pójdzie będzie po jego mysli ale może nie bawić się za dobrze- 4kiel Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Lipca 2016 Napisano 16 Lipca 2016 Hm, skoro była awantura, On dostał za swoję, a Ty wyjeźdzasz na weekend, to logika mi podpowiada że w domu nie będzie siedział. Cytuj
Monique-Moon Napisano 16 Lipca 2016 Napisano 16 Lipca 2016 4 pucharów to nie tylko tęsknota..to również zobojetnienie..ja tu widzę jego wypad, alkohol, centrum uwagi no i......nie widzę myśli, tęsknoty za Tobą..przeciwnie..Cesarz nie tęskni! A 4 puch potrzebuje "swobody" Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Lipca 2016 Napisano 17 Lipca 2016 a ja jestem na nie Rycerz buław - pokazuje podróże, ale tez podwyższone ciśnienie, nerwy, więc pierwsza karta mogła zobrazować jego stan emocjonalny cesarz - zachowa się tak, jak należy 4 pucharów - odmowa kieliszka, czyli chyba nie pójdzie Cytuj
patrycja3791 Napisano 17 Lipca 2016 Autor Napisano 17 Lipca 2016 Dziękuje wam za odpowiedzi , w prawdzie jeszcze się nie pogodziliśmy więc nie wiem,ale postawiłam pytanie ,czy faktycznie poszedł z kolegami w sobotę? Giermek buław, Pustelnik, Umiarkowanie - Po giermku bym powiedziała,że poszedł -Pustelnik ,że nie poszedl...No i to umiarkowanie??? Dociągnełam 5pucharów, Wieża...Może faktycznie nie poszedł jednak, nagła zmiana planów.. Planowali isc...Ale dostał wiadomosc,że jakas zmiana planów lub odwołane spotkanie...I nie poszedł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi