Skocz do zawartości

Czy pójdzie tam?

patrycja3791

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sobotę miałam ważne plany z moim partnerem jednak PRZYPADKIEM okazało się,że on jednak umówił się z kolegami. No i wiecie jak to bywa awantura.

Zapytałam czy on pójdzie w sobotę z kolegami?

Rycerz buław,CESARZ, 4puchary

Oczywiście pójdzie, postawi na swoim, ale w głębi duszy chyba się nie będzie dobrze bawic. Możliwe,że będzie tęsknic (ja wyjeżdżam na weekend).

Napisano

Pójdzie będzie po jego mysli ale może nie bawić się za dobrze- 4kiel

Napisano

Hm, skoro była awantura, On dostał za swoję, a Ty wyjeźdzasz na weekend, to logika mi podpowiada że w domu nie będzie siedział.

Napisano

4 pucharów to nie tylko tęsknota..to również zobojetnienie..ja tu widzę jego wypad, alkohol, centrum uwagi no i......nie widzę myśli, tęsknoty za Tobą..przeciwnie..Cesarz nie tęskni! A 4 puch potrzebuje "swobody"

Gość Euterpe
Napisano

a ja jestem na nie

Rycerz buław - pokazuje podróże, ale tez podwyższone ciśnienie, nerwy, więc pierwsza karta mogła zobrazować jego stan emocjonalny

cesarz - zachowa się tak, jak należy

4 pucharów - odmowa kieliszka, czyli chyba nie pójdzie

Napisano

Dziękuje wam za odpowiedzi , w prawdzie jeszcze się nie pogodziliśmy więc nie wiem,ale postawiłam pytanie ,czy faktycznie poszedł z kolegami w sobotę?

Giermek buław, Pustelnik, Umiarkowanie - Po giermku bym powiedziała,że poszedł -Pustelnik ,że nie poszedl...No i to umiarkowanie???

Dociągnełam 5pucharów, Wieża...Może faktycznie nie poszedł jednak, nagła zmiana planów..

Planowali isc...Ale dostał wiadomosc,że jakas zmiana planów lub odwołane spotkanie...I nie poszedł.