Majeczka3 Napisano 16 Lipca 2016 Napisano 16 Lipca 2016 Z Panem X kiedyś coś mnie łączyło obecnie kontakt jest zawieszony jednak w najblizszym czasie chce odnowić relacje pytanie stanowcze czy będziemy mieć romans? Cała talia: WISIELEC +KOCHANKOWIE +MAG ja myślę że bedzie ale z opóźnieniem. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Lipca 2016 Napisano 16 Lipca 2016 Nie założyłaś czasu, zadając pytanie, tym samym ciężko będzie je zweryfikować. Cytuj
Majeczka3 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Napisano 16 Lipca 2016 Już się poprawiam zapytałam dokładniej czy dojdzie między nami do ... intymnosci w ciągu 6 miesięcy ? As monet + 3 monet Wygląda na to że tak ale ta 3 monet jak by 3 osoby a to mi nie pasuje. Cytuj
Monique-Moon Napisano 16 Lipca 2016 Napisano 16 Lipca 2016 Jak dla mnie nie..Pan zapracowany..myślami gdzie indziej..szansa jaka taka jest..zawsze jest;) ale za mało. Kart..a patrząc dodatkowo na poprzednie to nie..Pan gdzie indziej teraz fruwa.. Cytuj
szarotka1 Napisano 17 Lipca 2016 Napisano 17 Lipca 2016 Kontakt będzie dalej zawieszony ponieważ wygląda na to, że w jego życiu jest ktoś inny. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 17 Lipca 2016 Napisano 17 Lipca 2016 As monet + 3 monet Mało romansowe karty, Pan zdaje się myślami jest gdzieś indziej i łóżkowe akrobacje z Tobą nie chodzą mu po głowie aktualnie. W głowie praca, zarabianie, projekty które się finalizują. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Lipca 2016 Napisano 17 Lipca 2016 WISIELEC +KOCHANKOWIE +MAG zastój - wahanie - czarowanie, ale dla własnych korzyści romansu więc tutaj nie widzę As monet + 3 monet jak już to szansa na koleżeńskie spotkania, na seks raczej nie Cytuj
Arcan Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Z Panem X kiedyś coś mnie łączyło obecnie kontakt jest zawieszony jednak w najblizszym czasie chce odnowić relacje pytanie stanowcze czy będziemy mieć romans?Cała talia: WISIELEC +KOCHANKOWIE +MAG ja myślę że bedzie ale z opóźnieniem. Ja twierdzę,że tak...ale tylko i wyłącznie romans... nic poważniejszego... Wisielec przedłuża w czasie, wiec troche sobie poczekasz Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 Już się poprawiam zapytałam dokładniej czy dojdzie między nami do ... intymnosci w ciągu 6 miesięcy ? As monet + 3 monet Wygląda na to że tak ale ta 3 monet jak by 3 osoby a to mi nie pasuje. Jak dojdzie do intymności to jakby takiej hm... interesowanej bardziej? W sensie, że może być intymności dla intymności (wiadomo o co chodzi) a mało w tym uczuć. I trójki, fakt lubią jakiś aspekt trójkąta wnosić, także może się upewnij, że pan nie zażywa intymności również z inną. Tym bardziej, że kochankowie (z pierwszego rozkładu) także lubią wybory między dwoma lub bycie jedną z dwóch w danym momencie. Cytuj
panna.marta Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 moim zdaniem romansu nie będzie. W ogóle nie będzie z tym człowiekiem już żadnego kontaktu. Cytuj
joana_o Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Majeczka3, moim zdaniem karty nie pokazują romansu raczej Twoje rozmyślanie o Panu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi