Skocz do zawartości

Romans

Majeczka3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z Panem X kiedyś coś mnie łączyło obecnie kontakt jest zawieszony jednak w najblizszym czasie chce odnowić relacje pytanie stanowcze czy będziemy mieć romans?

Cała talia:

WISIELEC +KOCHANKOWIE +MAG

ja myślę że bedzie ale z opóźnieniem.

Napisano

Nie założyłaś czasu, zadając pytanie, tym samym ciężko będzie je zweryfikować.

Napisano

Już się poprawiam zapytałam dokładniej czy dojdzie między nami do ... intymnosci w ciągu 6 miesięcy ?

As monet + 3 monet

Wygląda na to że tak ale ta 3 monet jak by 3 osoby a to mi nie pasuje.

Napisano

Jak dla mnie nie..Pan zapracowany..myślami gdzie indziej..szansa jaka taka jest..zawsze jest;) ale za mało. Kart..a patrząc dodatkowo na poprzednie to nie..Pan gdzie indziej teraz fruwa..

Napisano

Kontakt będzie dalej zawieszony ponieważ wygląda na to, że w jego życiu jest ktoś inny.

Napisano

As monet + 3 monet

Mało romansowe karty, Pan zdaje się myślami jest gdzieś indziej i łóżkowe akrobacje z Tobą nie chodzą mu po głowie aktualnie. W głowie praca, zarabianie, projekty które się finalizują.

Gość Euterpe
Napisano

zastój - wahanie - czarowanie, ale dla własnych korzyści

romansu więc tutaj nie widzę

As monet + 3 monet

jak już to szansa na koleżeńskie spotkania, na seks raczej nie

Napisano
Z Panem X kiedyś coś mnie łączyło obecnie kontakt jest zawieszony jednak w najblizszym czasie chce odnowić relacje pytanie stanowcze czy będziemy mieć romans?

Cała talia:

ja myślę że bedzie ale z opóźnieniem.

Ja twierdzę,że tak...ale tylko i wyłącznie romans... nic poważniejszego...

Wisielec przedłuża w czasie, wiec troche sobie poczekasz

Gość Jaglanka
Napisano
Już się poprawiam zapytałam dokładniej czy dojdzie między nami do ... intymnosci w ciągu 6 miesięcy ?

As monet + 3 monet

Wygląda na to że tak ale ta 3 monet jak by 3 osoby a to mi nie pasuje.

Jak dojdzie do intymności to jakby takiej hm... interesowanej bardziej? W sensie, że może być intymności dla intymności (wiadomo o co chodzi) a mało w tym uczuć. I trójki, fakt lubią jakiś aspekt trójkąta wnosić, także może się upewnij, że pan nie zażywa intymności również z inną.

Tym bardziej, że kochankowie (z pierwszego rozkładu) także lubią wybory między dwoma lub bycie jedną z dwóch w danym momencie.

Napisano

moim zdaniem romansu nie będzie. W ogóle nie będzie z tym człowiekiem już żadnego kontaktu.

Napisano

Majeczka3, moim zdaniem karty nie pokazują romansu raczej Twoje rozmyślanie o Panu...