Skocz do zawartości

Zdrowie

Azbest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie: czy po 4 miesiącach używania nowych lekarstw poprawi mi się zdrowie.

9 kielichów, 8 kielichów, 8 monet, 9 monet, 6 kielichów, 4 buław

Chyba jakaś tam poprawa będzie, nie jakaś spektakularna, taka średnia...

9 kielichów to (w tym kontekście) raczej pozytywna karta, 8 może mówić o zmianie planów, 8 monet to determinacja, postępowanie według schematów ale też jakieś opóźnienie, 9 stabilizacja, może powodzenie, 6 kielichów kojarzy mi się z życiem wspomnieniami albo z wydarzeniami, które są miłe i bezpieczne, ciepłe, optymizm, odnalezienie siebie, 4 buław może mówić o bezpieczeństwie, stabilizacji oraz, że dążymy do zakończenia obranego przez siebie celu, bliskie osiągnięcie obranego celu, optymizm...

Może w trakcie zdążę jeszcze zmienić leki, jakiś schemat, ale powinno wyjść mi to na dobre. Albo patrzę na rozkład przez różowe okulary.

Albo te 4 miesiące mogą znacznie zaważyć na dalszych, całkiem bliskich wynikach.

Napisano

Czy po 4 miesiącach używania nowych lekarstw poprawi mi się zdrowie.

9 kielichów, 8 kielichów, 8 monet, 9 monet, 6 kielichów, 4 buław

Początek będzie dobry- głównie dzięki Twemu nastawieniu oraz samodyscypliny i regularności w zażywaniu leków (IXkielichów+VIIImonet).Będą okresy dobrego, tzw. znacznej poprawy stanu zdrowia, ale będą to tzw. zrywy( co jakiś czas, bez stałości).Miejscami zechcesz ww.leki odstawić i sięgnąć po coś innego,ale w ostatecznym rozrachunku przez cały okres kuracji, będziesz przyjmować medykamenty.Kurcze, nie widzę niestety pełnego ozdrowienia, wygląda jakby leki miały wygłuszyć pewne objawy(IV buław), a nie unormować stan zdrowia. Nie wiem czemu ale kartu kojarzą mi się z gospodarką hormonalną, sprawami związanymi z wahaniam nastojów/lękami :)

Zdrówka Azbest! :)

Napisano

Mimo paru wywrotek będzie ok... Finalnie powinno sie dobrze zakonczyc

Napisano

Ja uważam, że osiągniesz równowagę w zdrowiu i leczenie przyniesie ostatecznie zadowalający efekt.

Napisano

Może nie być łatwo, w tych kartach widzę poprawę a jednocześnie okresowe nawroty słabszego stanu zdrowia. Jednak Twoje nastawienie i systematyczne podejście do leczenia w ogólnym rozrachunku powinny przynieść poprawę:).

Napisano

moim zdaniem efektów nie będzie i trzeba będzie coś zmienić

Gość Jaglanka
Napisano

Moim zdaniem poprawa będzie ale trzeba czasu i systematyczności. Jak dla mnie 4 buławy to jest zawsze "powrót do siebie", niezależnie na co się karty stawia. Bo to po prostu bardzo dobre samopoczucie i czucie się "na miejscu" w danej sytuacji.

Napisano

Moim zdaniem na początku będzie dobrze, ale w 8 kielichów widziałabym odejście od tych leków.

Wydaje mi się, że dojdziesz do wniosku, że po prostu musisz popracować (8denarów) nad sobą, potrzebujesz też więcej czasu (9 denarów), powrócisz do czegoś, co już kiedyś robiłaś, co stopowało chorobę w jakimś sensie.

Karty też kojarzą mi się ze stanami lękowymi/emocjami.

Życzę powodzenia!