joana_o Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Jak zrealizuję się moja chęć otrzymania podwyżki (wróżba do końca 2016 roku)? As Monet, As buław, 6 Mieczy i dołożona po karcie bramie Paź Monet Według mojego postrzegania kart istnieje realna szansa na otrzymanie podwyżki a może nawet zmianę stanowiska. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 As Monet, As buław, 6 Mieczy i dołożona po karcie bramie Paź Monet Szansa jest, rozkład otwiera brama- bardzo Ci zależy na podwyżce i w Asie buław- dokładasz wszelkich starań aby pokazać się, dowieść iż, ww.podwyżka (kocham to słowo!) jest Ci należna. Starasz się, chętnie uczestniczysz w dodatkowych zajęciach/bierzesz dodatkowe obowiązki-jednak wydaje mi się że, brak Ci troche doświadczenia i teroretycznej wiedzy podpartej odpowiednim papierkiem. Podwyżka jest realna, ale warunkowo po odbyciu kursu/szkolenia/studium. Nurtuje mnie VI mieczy w rozkładzie. Nie dokładając Pazika (Wieża), skutkuje odpowiedzią negatywną. Asy to Twoje marzenia+starania, VI Mieczy to taki kubeł zimnej wody- odcina Cię od podwyżki, każe poszukiwać szczęścia finansowego gdzie indziej. Powodzenia ! Cytuj
Arcan Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Jak dla mnie dostaniesz... 6 mieczy mówią o wzniesieniu na nowy poziom Cytuj
bridaa Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 też myslę że dostaniesz, ale nie będa to duze pieniądze Cytuj
panna.marta Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 moim zdaniem możesz dostać, ale będziesz musiała spełnić jakiś warunek. Cytuj
joana_o Napisano 28 Lipca 2016 Autor Napisano 28 Lipca 2016 Weryfikacja Kładąc karty nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji:). Dziś otrzymałam od szefowej wiadomość, ze od lipca moje wynagrodzenie wzrasta (bez spełniania dodatkowych warunków). Nie chce pisać o szczegółach ale mogę powiedzieć, ze zmiana wynagrodzenia jest odczuwalna😀. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi