Skocz do zawartości

podwyżka

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zrealizuję się moja chęć otrzymania podwyżki (wróżba do końca 2016 roku)?

As Monet, As buław, 6 Mieczy i dołożona po karcie bramie Paź Monet

Według mojego postrzegania kart istnieje realna szansa na otrzymanie podwyżki a może nawet zmianę stanowiska.

Napisano

As Monet, As buław, 6 Mieczy i dołożona po karcie bramie Paź Monet

Szansa jest, rozkład otwiera brama- bardzo Ci zależy na podwyżce i w Asie buław- dokładasz wszelkich starań aby pokazać się, dowieść iż, ww.podwyżka (kocham to słowo!) jest Ci należna. Starasz się, chętnie uczestniczysz w dodatkowych zajęciach/bierzesz dodatkowe obowiązki-jednak wydaje mi się że, brak Ci troche doświadczenia i teroretycznej wiedzy podpartej odpowiednim papierkiem. Podwyżka jest realna, ale warunkowo po odbyciu kursu/szkolenia/studium.

Nurtuje mnie VI mieczy w rozkładzie. Nie dokładając Pazika (Wieża), skutkuje odpowiedzią negatywną. Asy to Twoje marzenia+starania, VI Mieczy to taki kubeł zimnej wody- odcina Cię od podwyżki, każe poszukiwać szczęścia finansowego gdzie indziej.

Powodzenia ! :)

Napisano

Jak dla mnie dostaniesz... 6 mieczy mówią o wzniesieniu na nowy poziom

Napisano

moim zdaniem możesz dostać, ale będziesz musiała spełnić jakiś warunek.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja

Kładąc karty nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji:). Dziś otrzymałam od szefowej wiadomość, ze od lipca moje wynagrodzenie wzrasta (bez spełniania dodatkowych warunków). Nie chce pisać o szczegółach ale mogę powiedzieć, ze zmiana wynagrodzenia jest odczuwalna😀.