Skocz do zawartości

Kiedy koleżance minie foch?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Śmiertelnie się na mnie sfochowała...chyba nie chce mnie znać...

paź denarów, rycerz kijów, 4 miecze

W 4 mieczach widzę,że foch konkretny....taki który będzie się ciagnął... ta karta bardzo rozciąga w czasie... ehh...szkoda znajomości...

ale o co chodzi z tym paziem i rycerzem? chyba mówią konktetnie o nas...

Pomyślałam też o tym,że nie ma focha, tylko ma dość znajomości

Edytowane przez Arcan
Napisano

Poszlo o faceta?

jakies nerwy..coś mi podpowiada że ktoś tu zachował się interesownie (Arcan??:P) i może nie tyle widać chęć zakończenia znajomości, ale jakiejś separacji...

Napisano

Nie o faceta... Ja interesownie? nie... zachowałam się paskudnie-okłamałam ją, ale w tym interesowności nie było...

Napisano

kolezance minie foch jak ją przekupisz czyms, w paziu widze 'no przepraszamm bardzo nie gniewaj sie' i inne slodkosci, plus do tego jakis fajny alkohol, albo inny prezencik na przekupienie i bedzie w porzo :P rycerz bulaw potrzeba wyjscia z inicjatywa, 4 miecze obecna sytuacja

Napisano

Myślę,że powinna spróbować zrozumieć sprawę i sytuację...Spojrzeć szerzej z perspektywy... a nie jak dziecko zamknąć się w sobie... Poza tym strojenie fochów jest bardzo dziecinne... Nie będę jej nic kupować...zachowam honor..

Napisano

mocno obrażona, jeśli się "odfo****e", to ten kontakt będzie mocno ograniczony...

Napisano

Według mnie nie szybko jak narazie to widać że przyjęła twarda postawę i nie szybko zmieni zdanie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Paź denarów jest przyczyną danego stanu rzeczy, czyli ty. Paź denarów to osoba towarzyska, solidna i wzbudzająca zaufanie, dlatego oszustwo czy inne nieszczere działanie z jego strony, którego nigdy by się po nim nie spodziewano, boli znacznie mocniej. Ta dziewczyna musiała naprawdę tobie ufać. W Rycerzu Buław upatruję typu osoby, jaka jest oczekiwana przez osobę, która się obraziła. Czyli osoba dojrzała, stanowcza, wiedzącą czego chce i potrafiącą wziąć sprawy w swoje ręce. 4 mieczy mówi o jej podejśćiu - decyzji odcięcia się, zerwania kontaktu. Potrzeba czasu, cierpliwości. Nie narzucać się, ale też całkowicie nie zlewać. Absolutnie nie przekupywać. Ta postawa będzie tak długo trzymana, dopóki się nie przekona, że coś się zmieniło w twoim zachowaniu i doszło do jakiejś refleksji. Jeśli coś ma się zmienić, musisz stać się Rycerzem Buław i działaniem odbudować swoją wiarygodność.

Napisano
Kiedy koleżance minie foch?

paź denarów, rycerz kijów, 4 miecze

Powiedziałabym, że nie prędko... A nawet jeżeli to i tak dalsza znajomość będzie taka... Kurtuazyjna, raczej "cześć cześć co słychać" i tyle.