Arcan Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) Śmiertelnie się na mnie sfochowała...chyba nie chce mnie znać... paź denarów, rycerz kijów, 4 miecze W 4 mieczach widzę,że foch konkretny....taki który będzie się ciagnął... ta karta bardzo rozciąga w czasie... ehh...szkoda znajomości... ale o co chodzi z tym paziem i rycerzem? chyba mówią konktetnie o nas... Pomyślałam też o tym,że nie ma focha, tylko ma dość znajomości Edytowane 18 Lipca 2016 przez Arcan Cytuj
gucio19 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Poszlo o faceta? jakies nerwy..coś mi podpowiada że ktoś tu zachował się interesownie (Arcan??) i może nie tyle widać chęć zakończenia znajomości, ale jakiejś separacji... Cytuj
Arcan Napisano 18 Lipca 2016 Autor Napisano 18 Lipca 2016 Nie o faceta... Ja interesownie? nie... zachowałam się paskudnie-okłamałam ją, ale w tym interesowności nie było... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 kolezance minie foch jak ją przekupisz czyms, w paziu widze 'no przepraszamm bardzo nie gniewaj sie' i inne slodkosci, plus do tego jakis fajny alkohol, albo inny prezencik na przekupienie i bedzie w porzo rycerz bulaw potrzeba wyjscia z inicjatywa, 4 miecze obecna sytuacja Cytuj
Arcan Napisano 19 Lipca 2016 Autor Napisano 19 Lipca 2016 Myślę,że powinna spróbować zrozumieć sprawę i sytuację...Spojrzeć szerzej z perspektywy... a nie jak dziecko zamknąć się w sobie... Poza tym strojenie fochów jest bardzo dziecinne... Nie będę jej nic kupować...zachowam honor.. Cytuj
panna.marta Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 mocno obrażona, jeśli się "odfo****e", to ten kontakt będzie mocno ograniczony... Cytuj
Majeczka3 Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Według mnie nie szybko jak narazie to widać że przyjęła twarda postawę i nie szybko zmieni zdanie. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Sierpnia 2016 Napisano 6 Sierpnia 2016 4 zamykają i moim zdaniem się nie odezwie. Cytuj
Zakapturzony Napisano 6 Sierpnia 2016 Napisano 6 Sierpnia 2016 Paź denarów jest przyczyną danego stanu rzeczy, czyli ty. Paź denarów to osoba towarzyska, solidna i wzbudzająca zaufanie, dlatego oszustwo czy inne nieszczere działanie z jego strony, którego nigdy by się po nim nie spodziewano, boli znacznie mocniej. Ta dziewczyna musiała naprawdę tobie ufać. W Rycerzu Buław upatruję typu osoby, jaka jest oczekiwana przez osobę, która się obraziła. Czyli osoba dojrzała, stanowcza, wiedzącą czego chce i potrafiącą wziąć sprawy w swoje ręce. 4 mieczy mówi o jej podejśćiu - decyzji odcięcia się, zerwania kontaktu. Potrzeba czasu, cierpliwości. Nie narzucać się, ale też całkowicie nie zlewać. Absolutnie nie przekupywać. Ta postawa będzie tak długo trzymana, dopóki się nie przekona, że coś się zmieniło w twoim zachowaniu i doszło do jakiejś refleksji. Jeśli coś ma się zmienić, musisz stać się Rycerzem Buław i działaniem odbudować swoją wiarygodność. Cytuj
Trida Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Kiedy koleżance minie foch?paź denarów, rycerz kijów, 4 miecze Powiedziałabym, że nie prędko... A nawet jeżeli to i tak dalsza znajomość będzie taka... Kurtuazyjna, raczej "cześć cześć co słychać" i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi