Skocz do zawartości

Dokumentalistka

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wysłałam Cv na dokumentalistkę telewizyjną... Jeżeli mnie wezmą to muszę wpierw odbyć praktyki...

Czy dostane od nich odpowiedz?

6 kielichów, paź mieczy, rycerz kijów

Tak....mogą się w pazie mieczy czepiać tego,że nie mam prawa jazdy... napisałam,że planuje zrobić... Ja wychodzę w rycerzu kijów....młoda, dynamiczna osoba...6 kielichów to taka miła, ciepła odpowiedź

czy dostane się na staż?

6 mieczy, papież, 9 kielichów

Tak i wiele mnie to nauczy.... 6 mieczy jak i papież to karty nauki! Czyli czeka mnie dużo pracy... ale raczej w dobrej atmosferze-nie ma tu żadnych negatywnych kart...

Napisano

też myslę że dostaniesz odpowiedź , pozytywna i powinnas dostac się na staż :-)

Napisano

skontaktują się z tobą celem umówienia spotkania

Napisano

Odpiszą jak najbardziej, ale uwazam, ze niestety nie dostaniesz(6 mieczy) tam pracy gdyż będą juz kogos mieli (9 pucharow)

Napisano

Odpowiedz bedzie, czy dostaniesz sie na staz-mozliwe, ale warunkowo, cos jeszcze bys musiala dostarczyc/umiec itp.

Napisano

Dostaniesz odpowiedź , mogą dopytywac jeszcze o cos ale myślę że cię wezmą.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja: zero odezwu... niestety... Nie odpowiedzieli, więc automatycznie brak stażu...i pracy

Napisano

A nie próbowałaś sama zadzwonić do nich ? Czasem coś pominą, czasem jakiś inny psikus, a często weryfikacja sie przedłuża z jakichś powodów- to się zdarza. Czasem dla niektórych to ma znaczenie jeśli kandydat sam się dopytuje. Może warto się skontaktować.

Napisano

Bo ten giermek mieczy z rycerzem buław wyglądają mi na to jakby ktoś inny tę pracę dostał. Nie widać tu Ciebie. Dodatkowo 6 kielichów jest nijaka.