joana_o Napisano 21 Lipca 2016 Napisano 21 Lipca 2016 Co przyniesie mi radość do końca września 2016 roku? Diabeł, 2 puchary, Umiarkowanie suma Słońce Pojęcia nie mam. Może jakieś bardzo przeze mnie wyczekiwane spotkanie albo wyjście na koncert lub inną imprezę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lipca 2016 Maestro Napisano 22 Lipca 2016 Diabeł z 2 pucharów pokazał mi relację, gdzie była cała masa emocji od tych najlepszych po najgorsze. Bardzo emocjonalna i uzależniająca ze strony faceta przede wszystkim, tzn. jego zabieganie, wydzwanianie etc. Uważam, ze Tobie coś takiego się może trafić, a karta Umiarkowanie mówi, ze na dłużej. Cytuj
szarotka1 Napisano 22 Lipca 2016 Napisano 22 Lipca 2016 Nie wiem czy lubisz tańczyć ale jak dla mnie te karty pokazują właśnie tego typu rozrywkę. Cytuj
joana_o Napisano 23 Lipca 2016 Autor Napisano 23 Lipca 2016 Nie wiem czy lubisz tańczyć ale jak dla mnie te karty pokazują właśnie tego typu rozrywkę. Szarotka, tańczyć lubię, więc też pomyślałam o tańcu:), stąd w mojej interpretacji określenie 'inna impreza":). Tak czy inaczej połączenie kart, jak dla mnie, jest bardzo intrygujące i jestem ciekawa jak się zrealizują. Cytuj
Majeczka3 Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Mysle ze moze byc relacja, spotkania z kims bardzo pociagajacym a ty bedziesz czerpac z tego przyjemnosc . Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Co przyniesie mi radość do końca września 2016 roku? Diabeł, 2 puchary, Umiarkowanie suma Słońce A ja tu romans widzę, powoli wykluwa się niezobowiązująca relacja- oparta na cielesności, wspólnym spędzeniu czasu- bez konkretnych deklaracji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi