Iwka78 Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Matka, żona, kobieta pracująca, dwójka dzieci. Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów początek miesiąca dobry, bo mam 2 tygodnie urlopu:-) później widać jakieś rozczarowanie - trochę się obawiam wakacji, czy na pewno na wyjeździe będzie wszystko okey... Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław widać moje zadowolenie i porozumienie w pracy, chyba będzie jakaś niewielka zmiana... Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita ojej... znów jakieś bolesne zmiany, ale później to tak wygląda, jakby miało mi to wyjść na dobre Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy zaznaczył się powrót do ćwiczeń z obciążeniami, widać jakiś przełom mam nadzieję Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec jakiś Pan przyniesie zmiany, moje zadowolenie zmieni się w depresję, rozwali to wszystko i los przyniesie coś zupełnie nowego. Cytuj
joana_o Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 dom rodzina chyba chciałabyś jakiś zmian, podświadomie czekasz na ich spełnienie, na to że coś się wydarzy jednak z tych kart nie wynika żeby w sierpniu miało to nastąpić praca na etacie widać, że jesteś zadowolona z tej pracy a co więcej w sierpniu mogą otworzyć się przed Tobą nowe perspektywy życie zawodowe wiąże się z poprzedzającym punktem - będą zmiany ale Ty do nich podejdziesz ze zrozumieniem i refleksją odchudzanie w sierpniu "odpływy i przypływy" czyli bez zadawalających Ciebie efektów, jednak pod koniec miesiąca możesz znaleźć sposób na siebie czego się nie spodziewam że pewien Pan poprzez dbanie wyłącznie o siebie może Cię rozczarować 1 Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów początek miesiąca dobry, bo mam 2 tygodnie urlopu:-) później widać jakieś rozczarowanie - trochę się obawiam wakacji, czy na pewno na wyjeździe będzie wszystko okey... Mi się wydaje, że karty po prostu pokazały rodzinny urlop i wynikające z tego "byczenie" się wprost, wakacyjna nuda i sielskość, nicnierobienie, w towarzystwie opiekuńczego pana, który może trochę trunkować? Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław widać moje zadowolenie i porozumienie w pracy, chyba będzie jakaś niewielka zmiana... Wszystko bardzo dobrze, widać jakieś nowe możliwości. Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita ojej... znów jakieś bolesne zmiany, ale później to tak wygląda, jakby miało mi to wyjść na dobre No na pewno jakaś radykalna zmiana, ale po śmierci jest gwiazda czyli na lepsze. Nie wiem o czym może mówić pustelnik na poz 3, może to będzie z kimś starszym wiekiem i stanowiskiem związane? Albo przejście na poważniejsze stanowisko? Bo bezrobocie Ci nie grozi biorąc pod uwagę wszystkie karty. Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy[/b] zaznaczył się powrót do ćwiczeń z obciążeniami, widać jakiś przełom mam nadzieję Na początku dobrze Ci będzie szło, ale potem jakbyś miała temat zawiesić - może przez atrakcje urlopowe? Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec jakiś Pan przyniesie zmiany, moje zadowolenie zmieni się w depresję, rozwali to wszystko i los przyniesie coś zupełnie nowego. Coś związane z panem, który Ci się podoba - coś co wydawało się ok okaże się w rzeczywistości całkiem inne. W efekcie rozczarowanie i zmiana podejścia. Cytuj
Majeczka3 Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów spedzanie czasu z rodzina , odpoczynek ogolnie powinno byc pod tym wzgledem ok Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław W pracy zapowiada sie bardzo dobra wspołpraca, zadowolenie, porozumienie z innymi . Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita Bedzie jakas niespodziewana nagła zmiana ale nie powinna byc dla ciebie zła. Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy bedziesz ponownie cwiczyc ale moze cie cos zniechecic pod koniec miesiaca wezmiesz sie w garsc Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec Czegos zwiazanego z pewnym Panem ktory moze cie bardzo rozczarowac i zmieni sie twoje podejscie do niego Cytuj
szarotka1 Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów Będzie rodzinnie, spokojnie, dość apatycznie. Mężczyzna może być niezadowolony i markotny. Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław Bardzo dobra współpraca i jakieś nowe perspektywy. Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita Radykalna zmiana ale na dobre. Może czaka cię awans na wyższe stanowisko albo konieczność nauki. Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy Wygląda to tak jakbyś z powodu braku efektów dała sobie w sierpniu spokój z odchudzaniem. Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec Jakiś mężczyzna może zburzyć twoje zadowolenie ale otrząśniesz się ze smutku. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2016 Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów tak sielankowo, ze az nudno Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław bardzo milo, sympatycznie z perspektywami na rozwój/awans Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita może nastąpić zasadnicza zmiana, ale na lepsze, możliwe samodzielne stanowisko Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy powrót do czegos co robilaś, zapewne ćwiczenia w domu, ale chyba potem zapiszesz sie do klubu fitness Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec mężczyzna rozczaruje Cie swoim egoizmem i to dośc mocno, może byc Ci przykro, ale los Ci odda wszystko z nawiązką i będzie nowy, lepszy etap 1 Cytuj
gucio19 Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 Matka, żona, kobieta pracująca, dwójka dzieci. Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów początek miesiąca dobry, bo mam 2 tygodnie urlopu:-) później widać jakieś rozczarowanie - trochę się obawiam wakacji, czy na pewno na wyjeździe będzie wszystko okey... Rozczarujesz się bądź poczujesz przesyt związany z mężczyzna z rodziny (moze byc wrażliwy, taki niby dobry) Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław widać moje zadowolenie i porozumienie w pracy, chyba będzie jakaś niewielka zmiana... Ladnie, dobre kontakty, porozumienie przede wszystkim i wydaje mi sie, ze otworza sie przed Toba jakies perspektywy. Moze delegacje, a nawet awans;) Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita ojej... znów jakieś bolesne zmiany, ale później to tak wygląda, jakby miało mi to wyjść na dobre Nadzieje na nowe stanowisko i widac jakies zmiany . Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy zaznaczył się powrót do ćwiczeń z obciążeniami, widać jakiś przełom mam nadzieję Póki co to chyba rozmyslanie moze obmyslanie planu, i powrót jakiegoś pomysłu z przeszłości,moze już cwiczylas coś konkretnego i dawało to efekty Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec jakiś Pan przyniesie zmiany, moje zadowolenie zmieni się w depresję, rozwali to wszystko i los przyniesie coś zupełnie nowego. Jakby jakiś facet patrzył tylko na siebie i przez swój egoizm wpędził Cie w dol, ale obroci sie to przeciwko niemu a Ty dobrze wyjdziesz na tym. ...albo... Z determinacją ktoś będzie walczyl w Twoim imieniu lub Ty sama i jakaś poważna szansa od losu, Wiem że już połowa sierpnia , ale wcześniej nie miałam weny- życzę udanej reszty miesiąca ) 1 Cytuj
pretoria Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów Fajnie, rodzinnie, miło, przyjemnie, sporo miłości i uczuć Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław Też okej, pozytywne wiatry, początek czegoś nowego, dobre zdolności i organizacja Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita zakonczenie pewnego odcnika.... moze projektu...przejscie z 1 etapu na 2. nowe impulsy do dzialania. jak dla mnie tez fajnie. Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy powrot do przeszlosci, do tego co juz bylo, chwile powalczysz, pozniej osiadziesz na laurach Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec tutaj facet cos zaburzy, ale nie bedziesz robila z tego powodu zbyt dlugo tragedii 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Napisano 31 Sierpnia 2016 ***WERYFIKACJA*** Joana_o dom rodzinachyba chciałabyś jakiś zmian, podświadomie czekasz na ich spełnienie, na to że coś się wydarzy jednak z tych kart nie wynika żeby w sierpniu miało to nastąpić praca na etacie widać, że jesteś zadowolona z tej pracy a co więcej w sierpniu mogą otworzyć się przed Tobą nowe perspektywy życie zawodowe wiąże się z poprzedzającym punktem - będą zmiany ale Ty do nich podejdziesz ze zrozumieniem i refleksją odchudzanie w sierpniu "odpływy i przypływy" czyli bez zadawalających Ciebie efektów, jednak pod koniec miesiąca możesz znaleźć sposób na siebie czego się nie spodziewam że pewien Pan poprzez dbanie wyłącznie o siebie może Cię rozczarować Jaglanka Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Dom/rodzina 10 pucharów, 4 puchary, król pucharów początek miesiąca dobry, bo mam 2 tygodnie urlopu:-) później widać jakieś rozczarowanie - trochę się obawiam wakacji, czy na pewno na wyjeździe będzie wszystko okey... Mi się wydaje, że karty po prostu pokazały rodzinny urlop i wynikające z tego "byczenie" się wprost, wakacyjna nuda i sielskość, nicnierobienie, w towarzystwie opiekuńczego pana, który może trochę trunkować? Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław widać moje zadowolenie i porozumienie w pracy, chyba będzie jakaś niewielka zmiana... Wszystko bardzo dobrze, widać jakieś nowe możliwości. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita ojej... znów jakieś bolesne zmiany, ale później to tak wygląda, jakby miało mi to wyjść na dobre No na pewno jakaś radykalna zmiana, ale po śmierci jest gwiazda czyli na lepsze. Nie wiem o czym może mówić pustelnik na poz 3, może to będzie z kimś starszym wiekiem i stanowiskiem związane? Albo przejście na poważniejsze stanowisko? Bo bezrobocie Ci nie grozi biorąc pod uwagę wszystkie karty. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy[/b] zaznaczył się powrót do ćwiczeń z obciążeniami, widać jakiś przełom mam nadzieję Na początku dobrze Ci będzie szło, ale potem jakbyś miała temat zawiesić - może przez atrakcje urlopowe? Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec jakiś Pan przyniesie zmiany, moje zadowolenie zmieni się w depresję, rozwali to wszystko i los przyniesie coś zupełnie nowego. Coś związane z panem, który Ci się podoba - coś co wydawało się ok okaże się w rzeczywistości całkiem inne. W efekcie rozczarowanie i zmiana podejścia. Majeczka3 Dom/rodzina10 pucharów, 4 puchary, król pucharów spedzanie czasu z rodzina , odpoczynek ogolnie powinno byc pod tym wzgledem ok Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław W pracy zapowiada sie bardzo dobra wspołpraca, zadowolenie, porozumienie z innymi . Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita Bedzie jakas niespodziewana nagła zmiana ale nie powinna byc dla ciebie zła. Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy bedziesz ponownie cwiczyc ale moze cie cos zniechecic pod koniec miesiaca wezmiesz sie w garsc Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec Czegos zwiazanego z pewnym Panem ktory moze cie bardzo rozczarowac i zmieni sie twoje podejscie do niego Szarotka1 Dom/rodzina10 pucharów, 4 puchary, król pucharów Będzie rodzinnie, spokojnie, dość apatycznie. Mężczyzna może być niezadowolony i markotny. Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław Bardzo dobra współpraca i jakieś nowe perspektywy. Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita Radykalna zmiana ale na dobre. Może czaka cię awans na wyższe stanowisko albo konieczność nauki. Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy Wygląda to tak jakbyś z powodu braku efektów dała sobie w sierpniu spokój z odchudzaniem. Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec Jakiś mężczyzna może zburzyć twoje zadowolenie ale otrząśniesz się ze smutku. Inezka Dom/rodzina10 pucharów, 4 puchary, król pucharów tak sielankowo, ze az nudno Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław bardzo milo, sympatycznie z perspektywami na rozwój/awans Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita może nastąpić zasadnicza zmiana, ale na lepsze, możliwe samodzielne stanowisko Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy powrót do czegos co robilaś, zapewne ćwiczenia w domu, ale chyba potem zapiszesz sie do klubu fitness Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec mężczyzna rozczaruje Cie swoim egoizmem i to dośc mocno, może byc Ci przykro, ale los Ci odda wszystko z nawiązką i będzie nowy, lepszy etap Gucio19 Dom/rodzina10 pucharów, 4 puchary, król pucharów początek miesiąca dobry, bo mam 2 tygodnie urlopu:-) później widać jakieś rozczarowanie - trochę się obawiam wakacji, czy na pewno na wyjeździe będzie wszystko okey... Rozczarujesz się bądź poczujesz przesyt związany z mężczyzna z rodziny (moze byc wrażliwy, taki niby dobry) Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław widać moje zadowolenie i porozumienie w pracy, chyba będzie jakaś niewielka zmiana... Ladnie, dobre kontakty, porozumienie przede wszystkim i wydaje mi sie, ze otworza sie przed Toba jakies perspektywy. Moze delegacje, a nawet awans;) Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita ojej... znów jakieś bolesne zmiany, ale później to tak wygląda, jakby miało mi to wyjść na dobre Nadzieje na nowe stanowisko i widac jakies zmiany . Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy zaznaczył się powrót do ćwiczeń z obciążeniami, widać jakiś przełom mam nadzieję Póki co to chyba rozmyslanie moze obmyslanie planu, i powrót jakiegoś pomysłu z przeszłości,moze już cwiczylas coś konkretnego i dawało to efekty Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec jakiś Pan przyniesie zmiany, moje zadowolenie zmieni się w depresję, rozwali to wszystko i los przyniesie coś zupełnie nowego. Jakby jakiś facet patrzył tylko na siebie i przez swój egoizm wpędził Cie w dol, ale obroci sie to przeciwko niemu a Ty dobrze wyjdziesz na tym. ...albo... Z determinacją ktoś będzie walczyl w Twoim imieniu lub Ty sama i jakaś poważna szansa od losu, Pretoria Dom/rodzina10 pucharów, 4 puchary, król pucharów Fajnie, rodzinnie, miło, przyjemnie, sporo miłości i uczuć Praca na etacie Słońce, 2 pucharów, 3 buław Też okej, pozytywne wiatry, początek czegoś nowego, dobre zdolności i organizacja Życie zawodowe XIII śmierć, XVII Gwiazda, IX eremita zakonczenie pewnego odcnika.... moze projektu...przejscie z 1 etapu na 2. nowe impulsy do dzialania. jak dla mnie tez fajnie. Odchudzanie 6 pucharów, 4 buławy, 8 pucharów+6 mieczy powrot do przeszlosci, do tego co juz bylo, chwile powalczysz, pozniej osiadziesz na laurach Czego się nie spodziewam król buław, 9 pucharów, 5 pucharów+wieża+koło+głupiec tutaj facet cos zaburzy, ale nie bedziesz robila z tego powodu zbyt dlugo tragedii dziękuję wszystkim za interpretację. Chciałam Wam jeszcze napisać, że karty na ostatnie pytanie "czego się nie spodziewam" prawdopodobnie pokazały samobójstwo mojego wujka:-( Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 31 Sierpnia 2016 ***WERYFIKACJA*** Joana_o Jaglanka Majeczka3 Szarotka1 Inezka Gucio19 Pretoria dziękuję wszystkim za interpretację. Chciałam Wam jeszcze napisać, że karty na ostatnie pytanie "czego się nie spodziewam" prawdopodobnie pokazały samobójstwo mojego wujka:-( Przykro mi z powodu wujka..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi