Skocz do zawartości

Premia

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czym zakonczy sie moje oczekiwanie na to ze dostanę zaległą premię w pracy?

10 bulaw pustelnik sad ostateczny 8 denarow

nie dostanę :/

pustelnik to na nie. a kurde nalezy mi sie :(

widac w tej 10 bulaw moją walkę, bo się upomniałam, ale pustelnik to pustka, nie bedzie wpływu pieniędzy :(

Napisano

nie okreslilam terminu, po prostu czy mi wyplaca premie za 2 kwartal 2016, powinnam dostac ok 10 lipca, ale nie dostałam, nie wiem czy to przeoczenie czy celowo, upomnialam sie w kadrach, i mają dziewcczyny to wyjasniac, zobaczymy... :(

Napisano

Kasiulinek moim zdaniem karty pokazują obecna sytuację, czyli Twoje przygnębienie i rozmyślania (10 buław, Pustelnik) ze względu na to, że premia nie wpłynęła na konto. Podjęcie próby wyjaśnienia tej sytuacji (Sąd Ostateczny) na i 8 monet symbolizujące premie, o która "walka się toczy". Może zadaj pytanie jaki efekt przyniesie lub jak się zrealizuje Twoja próba wyjaśnienia ...

Napisano

Ja mysle ze teraz wlasnie musisz czekac ( Pustelnik) po tej interwencji( 10 buław) Sąd ostateczny + 8 monet- oznacza ze otrzymasz co ci sie nalezy ale bedzie to opoznione w innym terminie np przy nastepnej wyplacie.

Napisano
Kasiulinek moim zdaniem karty pokazują obecna sytuację, czyli Twoje przygnębienie i rozmyślania (10 buław, Pustelnik) ze względu na to, że premia nie wpłynęła na konto. Podjęcie próby wyjaśnienia tej sytuacji (Sąd Ostateczny) na i 8 monet symbolizujące premie, o która "walka się toczy". Może zadaj pytanie jaki efekt przyniesie lub jak się zrealizuje Twoja próba wyjaśnienia ...

Jaki efekt przyniesie moja próba wyjasnienia braku premii?

giermek bulaw 6 bulaw 7 mieczy

nie wiem, tak jakby mieli mnie oszukac i sie wykrecic :/

Napisano

]Czym zakonczy sie moje oczekiwanie na to ze dostanę zaległą premię w pracy?

10 bulaw pustelnik sad ostateczny 8 denarow

Widać twoje ogromne staranie ale moim zdaniem jakaś wysoko postawiona osoba może nie do końca doceniać twoich wysiłków włożonych w pracę, twojego zaangażowania i pracowitości.

Jaki efekt przyniesie moja próba wyjasnienia braku premii?

giermek bulaw 6 bulaw 7 mieczy

Wydaje mi się, że nie podejdą do sprawy w sposób uczciwy. Widać rozmowę, po której możesz poczuć się oszukana.

Życzę powodzenia.