kasiulinek87 Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Czym zakonczy sie moje oczekiwanie na to ze dostanę zaległą premię w pracy? 10 bulaw pustelnik sad ostateczny 8 denarow nie dostanę :/ pustelnik to na nie. a kurde nalezy mi sie widac w tej 10 bulaw moją walkę, bo się upomniałam, ale pustelnik to pustka, nie bedzie wpływu pieniędzy Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Kasiulek, o jaki termin pytasz? Cytuj
kasiulinek87 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Napisano 25 Lipca 2016 nie okreslilam terminu, po prostu czy mi wyplaca premie za 2 kwartal 2016, powinnam dostac ok 10 lipca, ale nie dostałam, nie wiem czy to przeoczenie czy celowo, upomnialam sie w kadrach, i mają dziewcczyny to wyjasniac, zobaczymy... Cytuj
joana_o Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Kasiulinek moim zdaniem karty pokazują obecna sytuację, czyli Twoje przygnębienie i rozmyślania (10 buław, Pustelnik) ze względu na to, że premia nie wpłynęła na konto. Podjęcie próby wyjaśnienia tej sytuacji (Sąd Ostateczny) na i 8 monet symbolizujące premie, o która "walka się toczy". Może zadaj pytanie jaki efekt przyniesie lub jak się zrealizuje Twoja próba wyjaśnienia ... Cytuj
Majeczka3 Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Ja mysle ze teraz wlasnie musisz czekac ( Pustelnik) po tej interwencji( 10 buław) Sąd ostateczny + 8 monet- oznacza ze otrzymasz co ci sie nalezy ale bedzie to opoznione w innym terminie np przy nastepnej wyplacie. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Napisano 26 Lipca 2016 Kasiulinek moim zdaniem karty pokazują obecna sytuację, czyli Twoje przygnębienie i rozmyślania (10 buław, Pustelnik) ze względu na to, że premia nie wpłynęła na konto. Podjęcie próby wyjaśnienia tej sytuacji (Sąd Ostateczny) na i 8 monet symbolizujące premie, o która "walka się toczy". Może zadaj pytanie jaki efekt przyniesie lub jak się zrealizuje Twoja próba wyjaśnienia ... Jaki efekt przyniesie moja próba wyjasnienia braku premii? giermek bulaw 6 bulaw 7 mieczy nie wiem, tak jakby mieli mnie oszukac i sie wykrecic :/ Cytuj
szarotka1 Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 ]Czym zakonczy sie moje oczekiwanie na to ze dostanę zaległą premię w pracy? 10 bulaw pustelnik sad ostateczny 8 denarow Widać twoje ogromne staranie ale moim zdaniem jakaś wysoko postawiona osoba może nie do końca doceniać twoich wysiłków włożonych w pracę, twojego zaangażowania i pracowitości. Jaki efekt przyniesie moja próba wyjasnienia braku premii? giermek bulaw 6 bulaw 7 mieczy Wydaje mi się, że nie podejdą do sprawy w sposób uczciwy. Widać rozmowę, po której możesz poczuć się oszukana. Życzę powodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi