joana_o Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 ... w kwestii relacji damsko-męskich? (wróżba do końca 2016 roku) Zainspirowana a zarazem zaintrygowana poprzednimi rozkładami http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/92054-radosc.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/92080-gdzie-jestem-dokad-zmierzam-wrozba-do-konca-2016-roku.html zadałam pytanie jak w temacie. Wróżba talią RW . 4 Buławy, 4 Monety, 10 Pucharów suma Wieża/Rydwan 4 buław to aktywność, życie, oznacza, że „będzie się działo”, że nie ma miejsca na nudę, na bezruch. 4 monety mogą oznaczać, że nie będę chciała angażować się w nowy związek, albo w ogóle związek wyda mi się zbędny - bo po co jak już nie raz się „sparzyłam” i dobrze jest jak jest;). Jednocześnie 4 monet może oznaczać że ktoś będzie o mnie zabiegał nawet jeśli ja tego nie będę chciała. 10 pucharów - każdy wie oznacza spełnienie w miłości:) I w końcu kwintesencja kart Wieża/Rydwan, która aż krzyczy żebym pozwoliła runąć starym strukturom (przełamała 4 monet), jeśli to zrobię może nastąpić przełom i osiągnięcie szczęścia z 10 pucharów. Taaak, czyli jak zwykle wszystko w moich rękach;). Cytuj
Koma Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Bo za ogolne pytanie Wiec tak ogolnie to chyba na razie nic sie nie zmieni, bedzie stabilnie, dosc "cieplo", chyba nie czujesz sie samotna, takie domowo-rodzinne, znane ciepelko. Ja bym.powiedziala ze dobrze ci tak jak jest. Na razie nowego zwiazku czy faceta nie widac. Nie sumuje , wiec Rydwanu czy Wiezy nie uwzgledniam. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Lipca 2016 Maestro Napisano 27 Lipca 2016 Los może przynieść Ci związek, który z pozoru będzie spełnieniem, bo okaże się, ze partner jest zaborczy, zazdrosny, osacza Cię, może CI się przelać, wypalą się uczucia. Cytuj
szarotka1 Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 Ja to widzę tak jakbyś rzeczywiście nie specjalnie zabiegała o związek i raczej broniła się przed zmianami (4 monet), bo teraz jest ci bezpiecznie i dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi