Skocz do zawartości

Co przyniesie mi los...

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

... w kwestii relacji damsko-męskich? (wróżba do końca 2016 roku)

Zainspirowana a zarazem zaintrygowana poprzednimi rozkładami

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/92054-radosc.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/92080-gdzie-jestem-dokad-zmierzam-wrozba-do-konca-2016-roku.html

zadałam pytanie jak w temacie. Wróżba talią RW .

4 Buławy, 4 Monety, 10 Pucharów suma Wieża/Rydwan

4 buław to aktywność, życie, oznacza, że „będzie się działo”, że nie ma miejsca na nudę, na bezruch.

4 monety mogą oznaczać, że nie będę chciała angażować się w nowy związek, albo w ogóle związek wyda mi się zbędny - bo po co jak już nie raz się „sparzyłam” i dobrze jest jak jest;). Jednocześnie 4 monet może oznaczać że ktoś będzie o mnie zabiegał nawet jeśli ja tego nie będę chciała.

10 pucharów - każdy wie oznacza spełnienie w miłości:)

I w końcu kwintesencja kart Wieża/Rydwan, która aż krzyczy żebym pozwoliła runąć starym strukturom (przełamała 4 monet), jeśli to zrobię może nastąpić przełom i osiągnięcie szczęścia z 10 pucharów.

Taaak, czyli jak zwykle wszystko w moich rękach;).

Napisano

Bo za ogolne pytanie ;)

Wiec tak ogolnie to chyba na razie nic sie nie zmieni, bedzie stabilnie, dosc "cieplo", chyba nie czujesz sie samotna, takie domowo-rodzinne, znane ciepelko.

Ja bym.powiedziala ze dobrze ci tak jak jest.

Na razie nowego zwiazku czy faceta nie widac.

Nie sumuje , wiec Rydwanu czy Wiezy nie uwzgledniam.

• Maestro
Napisano

Los może przynieść Ci związek, który z pozoru będzie spełnieniem, bo okaże się, ze partner jest zaborczy, zazdrosny, osacza Cię, może CI się przelać, wypalą się uczucia.

Napisano

Ja to widzę tak jakbyś rzeczywiście nie specjalnie zabiegała o związek i raczej broniła się przed zmianami (4 monet), bo teraz jest ci bezpiecznie i dobrze.