NarratorkaHorrorow Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 Kolega zapowiedział dziś że, chce jutro złożyć wypowiedzenie. Czy to zrobi? VI buław, Gwiazda IV kielichów Złoży, jest już zdecydowany- podjął decyzję i czuje że, czyni słusznie. W gwieżdzie zacznie nową drogę-odejście stanie się faktem. IVkielichów to taki troche żal, żal spędzonego czasu, ludzi z którymi przyjdzie się pożegnać, ale też i poczucie że, gdzieś indziej będzie mu lepiej. Zrobi to. Jawił mi się dziś w IV kielichów, jest spokojny, poddał się. Decyzja w naszej sprawie jeszcze nie zapadła,chyba nie chce czekać już dłużej. Dla mnie to koniec świata. Cytuj
joana_o Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 Wyglada na to, że na ten moment nie widzi innego wyjścia jak złożenie wypowiedzenia. Nie wiem co się wydarzyło, ale on jest jakiś zrezygnowany. Cytuj
patrycja3791 Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 Mi się zdaje,że on może udac się do szefostwa z wypowiedzeniem,ale koniec końców może dostac inną ,lepszą propozycję warunków pracy(finansowych) i ostatecznie chyba w niej pozostanie. Cytuj
szarotka1 Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Kolega zapowiedział dziś że, chce jutro złożyć wypowiedzenie. Czy to zrobi? Moim zdaniem póki co jeszcze nie złoży wypowiedzenia. 4 kielichów mówi o jego zniechęceniu ale też braku działania. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Według mnie nie złoży, coś go od tego postanowienia odwiedzie. Cytuj
Majeczka3 Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Mi się wydaje że nie złoży nie podejmie działan, może jedynie o tym myśleć. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2016 Maestro Napisano 28 Lipca 2016 Wg mnie zrezygnuje z tego, odechce mu się, on sobie to palnął ot tak. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2016 Maestro Napisano 28 Lipca 2016 Niestety złożył. Hmmm, 6 buław na początku jest b.często na nie... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 28 Lipca 2016 Autor Napisano 28 Lipca 2016 Hmmm, 6 buław na początku jest b.często na nie... Inez, a wiesz że, jak zobaczyłam na wstępie VI buław to byłam pewna że, to zrobi? VI buław dla mnie to taka pewność, parcie przed siebie bez patrzenia na boki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi