joana_o Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 Jak będę bawiła się jutro na przyjęciu urodzinowym (szefa)? 6 pucharów, Giermek Monet, Król Pucharów suma Świat Wg mnie karty pokazują dobre relacje, harmonię. Niestety nie wiem jak w tym rozkładzie zinterpretować Giermka Monet (?) Cytuj
Majeczka3 Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Będziesz się dobrze bawić , bedzie miła atmosfera myślę że jakiś kolega będzie przy tobie - giermek monet . Cytuj
szarotka1 Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Myślę, że będziecie trochę wspominać i rozmawiać o pracy. Szef pokaże się trochę od tej mniej formalnej strony. Cytuj
Koma Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Milo, pogadasz z kolega z pracy, moze szef troche naduzyje (Krol Pucharow) Cytuj
joana_o Napisano 28 Lipca 2016 Autor Napisano 28 Lipca 2016 Weryfikacja Urodziny szefa świętowaliśmy podczas lunchu, potem wracaliśmy do pracy wiec alkoholu nie było . Zostało zorganizowane wyjście do restauracji, ponieważ aura sprzyjała usiedliśmy na patio. Czas spędzony w wesołej i harmonijnej atmosferze. Pewien nowy, młody pracownik bacznie mnie obserwował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi