Gość Linkinia Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Hej Nie mam przy sobie kart, a ciekawi mnie kilka spraw. Zadałam internetowym kartom dwa proste pytania: 1. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na kontakt ze strony X jutro? VI Kochankowie, I Mag, XI Sprawiedliwość --> HB XVIII Księżyc Wydaje mi się, że może do mnie napisać. 2. Kontakt w sobotę: XVII Gwiazda, XX Sąd, VIII Siła --> HB IX Pustelnik Tak, ale możliwe, że to ja zacznę rozmowę, odpisując na wiadomość, której nie przeczytałam wieczorem. Co myślicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Lipca 2016 Napisano 31 Lipca 2016 1. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na kontakt ze strony X jutro? VI Kochankowie, I Mag, XI Sprawiedliwość może być Kochankowie mogą pokazać więzy, łączące dwojga ludzi Mag i Sprawiedliwość też raczej mogą mówić o wiadomości 2. Kontakt w sobotę: XVII Gwiazda, XX Sąd, VIII Siła --> HB IX Pustelnik raczej nie... Gwiazda oddala, Sąd uwalnia, a Siła uspokaja Gdyby siała była pierwsza, byłabym na tak. W tym przypadku jest na nie Cytuj
patrycja3791 Napisano 31 Lipca 2016 Napisano 31 Lipca 2016 Jak dla mnie to brak kontaktu w te dni. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Lipca 2016 Napisano 31 Lipca 2016 Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi. Mogę już zweryfikować: kontaktu brak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi