Koma Napisano 31 Lipca 2016 Napisano 31 Lipca 2016 W ksiazce "Misterium" L.Zawadzkiego (ta zielona ) sa fragmenty , opisy bodajze poszczegolnych stopni zodiaku. (Nie mam dostepu, pierwsze 2 czesci udalo mi sie odkupic, ale z ta mam problem.) Jest tam tez opis astrologa, jesli dobrze pamietam Franciszek mial na imie. Podaje on znaczenie tych stopni. Ktos moglby mi podac nazwisko? A jak mialby jakies blizsze namiary, to juz chyba bym was ozlocila. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 30 Września 2016 Administrator Napisano 30 Września 2016 Franciszek Muskietorz. Namiarów - poza miejscem zamieszkania w 2004 - nie mam, wątpię jednakże, czy p. Muskietorz jest czynny bowiem to starszy pan, ur. w 1917 r... nie wiem też, czy żyje jeszcze, bo baza była aktualizowana w 2013, a na Logonii to teraz rozpierducha jakaś jest Cytuj
Gwiazdologia Napisano 3 Grudnia 2016 Napisano 3 Grudnia 2016 Niestety, zdaje się, że strona LZ Logonia została ostatnimi czasy dziwnie "zawirusowana" (nie wiem o co chodzi), ale tam było sporo o F.M. Jedyny szkielecik i pamiątka, która pozostała, jest dostępna na bazach... :-( . Tutaj dokładnie: Muskietorz Franciszek . Oczywiście F.M. nie żyje, musiałby mieć 99 lat... Cytuj
Koma Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Napisano 3 Grudnia 2016 Tak podejrzewalam, niestety. Strona jest zawirusowana od dawna, chyba ponad rok,czy 2 lata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi