patrycja3791 Napisano 1 Sierpnia 2016 Napisano 1 Sierpnia 2016 Czy do końca roku uda mi się kupic samochód? Kochankowie - Mag - 3 puchary - myślę,że się uda Czy kupię ten samochód, który chce? (tu podałam markę) 5 monet - 6 buław - 10 monet - chyba tak, mogę miec problem z kosztem jego, ale ktoś mi tutaj pomoże... Cytuj
szarotka1 Napisano 1 Sierpnia 2016 Napisano 1 Sierpnia 2016 Czy do końca roku uda mi się kupic samochód? Ten samochód ewidentnie bardzo ci przypadł do gustu. Może się jednak zdarzyć, że będziesz brała również pod uwagę zakup innego. Ja uważam, że kupisz auto do końca roku. Czy kupię ten samochód, który chce? (tu podałam markę) Nie wiem czy posiadasz wystarczające środki (5 monet). Widać, że to będzie spory wydatek ale moim zdaniem dokonasz tego zakupu. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 1 Sierpnia 2016 Moderator Napisano 1 Sierpnia 2016 Myślę, że kupisz. może nieco braknąć pieniędzy albo weźmiesz jakąś pożyczkę albo tak ugadasz sprzedającego, że zejdzie z ceny Cytuj
Koma Napisano 1 Sierpnia 2016 Napisano 1 Sierpnia 2016 Utargujesz chyba ze sprzedajacym cos i raczej kupisz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Sierpnia 2016 Napisano 1 Sierpnia 2016 Czy kupię ten samochód, który chce? (tu podałam markę) 5 monet - 6 buław - 10 monet raczej nie, ale wyjdzie Ci to na dobre Czy do końca roku uda mi się kupić samochód? Kochankowie - Mag - 3 puchary tak, ale nie obędzie się bez wahań Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Sierpnia 2016 Napisano 2 Sierpnia 2016 Czy do końca roku uda mi się kupic samochód? Kochankowie - Mag - 3 puchary- uda się nabyjesz ruchomość Czy kupię ten samochód, który chce? (tu podałam markę) 5 monet - 6 buław - 10 monet Zabraknie Ci funduszy na ten wymarzony okaz, ale dzięki pożyczce (Xmonet) uda Ci się zdobyć to czego pragniesz( VI buław) Cytuj
bridaa Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 powinnaś kupic sobie samochodzik. A czy ten który chcesz ? - jesli pytasz o konkretny samochód - to moja odpowiedż brzmi nie, zabraknie funduszy. Jeśli w drugim pytaniu chodzi jedynie o konkretną markę którą sobie upatrzyłaś (a nie o samochód) - moja odpowiedz brzmi "tak", za jakis czas uzbierasz na taki samochód Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 Samochód kupisz, bedziesz wybierać miedzy dwoma autami. Czy konkretnie kupisz tą tą markę, którą chcesz to mam wątpliwości. Będzie potrzebny jakiś kredyt lub ktoś bliski cię wspomoże. Cytuj
joana_o Napisano 5 Sierpnia 2016 Napisano 5 Sierpnia 2016 Kupisz, jednak nie jestem pewna czy uda się z tym konkretnym, o którym myślisz. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2016 Kupisz auto, ale na to ktore chcesz może zabraknąc Ci pieniędzy, niewykluczona pomoc kogos z rodziny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi