Gość Cordeli Napisano 4 Sierpnia 2016 Napisano 4 Sierpnia 2016 Witam, ostatnio spotykam się z bardzo częstym wybieraniem dwóch kart, które pojawiają się nawet gdy chcę wróżyć przyjaciołom. Zazwyczaj do wróżenia rozkładam całą talię na stole w półokręgu i wybieram karty. Czasem stosuję konkretne układy, czasem po prostu ciągnę parę kart. Tak czy siak często wypadała mi królowa kielichów w połączeniu z królową pentakli. Wiem, że jest to jakaś wróżba dla mnie, ale nie do końca rozumiem co może oznaczać i jak ją przełożyć na moje życie. Jeśli ktoś wie co to może znaczyć to byłabym bardzo wdzięczna. Cytuj
Koma Napisano 4 Sierpnia 2016 Napisano 4 Sierpnia 2016 Jesli wrozysz przyjaciolom to kart sa dla nich. Nie ma co na sile szukac ukrytych znaczenie. To kart y osobowe przeciez, pokazuja osoby. Jest 22WA i jeszcze wiecej malych. Wiec tylko 4 Krolow i 4 Krolowie. Normalne jest ze sie powtarzaja. Tak samo jak inne karty. Cytuj
Gość Cordeli Napisano 4 Sierpnia 2016 Napisano 4 Sierpnia 2016 Nie zgadzam się z tym tak do końca. Karty są narzędziem, ale jednocześnie dla każdego działają inaczej. Wszystko zależy od intencji, woli i przekonań osoby z nich korzystającej, bo samych kart możesz używać nie tylko do wróżenia. Wiem, że karty są dla mnie bo jak sama wyciągam parę dla siebie to te same się powtarzają. Jeśli nawet przy wróżeniu dla innych rozpatruje się możliwość jakiejś wiadomości dla ciebie to może chyba przyjść. Na tarota patrzę ze strony nie tylko tej zwykłej od nauk tarocistów, ale ogólnie magicznej i okultystycznej. Chodziło mi głównie o interpretacje i znaczenie obu kart w zestawieniu. Cytuj
Trida Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Cordeli a oczyszczasz karty? Bo ja miewałam podobny "problem" wypadających ciągle tych samych kart w momencie, jak karty był przeładowane i wymagały oczyszczania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam, ostatnio spotykam się z bardzo częstym wybieraniem dwóch kart, które pojawiają się nawet gdy chcę wróżyć przyjaciołom. Zazwyczaj do wróżenia rozkładam całą talię na stole w półokręgu i wybieram karty. Czasem stosuję konkretne układy, czasem po prostu ciągnę parę kart. Tak czy siak często wypadała mi królowa kielichów w połączeniu z królową pentakli. Wiem, że jest to jakaś wróżba dla mnie, ale nie do końca rozumiem co może oznaczać i jak ją przełożyć na moje życie. Jeśli ktoś wie co to może znaczyć to byłabym bardzo wdzięczna. Jaki masz znak zodiaku? Cytuj
Gość Cordeli Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Inez - koziorożec - 20 stycznia. Wg niektórych jest to wodnik, ale częściej spotykam się z tym, że jest to koziorożec i chyba też tak myślę. Trida - szczerze czyściłam je tylko pare razy, ale dawno tego nie robiłam. Chyba już czas. Dzięki za pomoc! Jakimi metodami je czyścisz? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 7 Sierpnia 2016 Inez - koziorożec - 20 stycznia. Wg niektórych jest to wodnik, ale częściej spotykam się z tym, że jest to koziorożec i chyba też tak myślę.Trida - szczerze czyściłam je tylko pare razy, ale dawno tego nie robiłam. Chyba już czas. Dzięki za pomoc! Jakimi metodami je czyścisz? Ja też 20 stycznia:)))) Czyli monetowa to Ty,a królowa kiel to kobieta,która jest przy Tobie.Może masz na nią zwrócić uwagę? Cytuj
Trida Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Trida - szczerze czyściłam je tylko pare razy, ale dawno tego nie robiłam. Chyba już czas. Dzięki za pomoc! Jakimi metodami je czyścisz? Nad świecą Cytuj
Administrator Ismer Napisano 7 Sierpnia 2016 Administrator Napisano 7 Sierpnia 2016 Inez - koziorożec - 20 stycznia. Wg niektórych jest to wodnik, ale częściej spotykam się z tym, że jest to koziorożec i chyba też tak myślę.Trida - szczerze czyściłam je tylko pare razy, ale dawno tego nie robiłam. Chyba już czas. Dzięki za pomoc! Jakimi metodami je czyścisz? To Ty Cordeli nie myśl, tylko po prostu wykreśl sobie kosmogram i będziesz wiedziała kim jesteś Cytuj
Koma Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Inez - koziorożec - 20 stycznia. Wg niektórych jest to wodnik, ale częściej spotykam się z tym, że jest to koziorożec i chyba też tak myślę.Trida - szczerze czyściłam je tylko pare razy, ale dawno tego nie robiłam. Chyba już czas. Dzięki za pomoc! Jakimi metodami je czyścisz? To nie kwestia "co kto mysli" tylko zwyczajnie slonce wtedy jest na skraju tych 2 znakow, wiec raz bedzie juz w Wodniku, raz jeszcze w Koziorozcu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi