Skocz do zawartości

Czy relacja sie wznowi?

maja895

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:)kilka dni temu postanowilam sama sie odezwac do chlopaka do ktorego wzdycham, porozmawialismy milo przez smsy ale niestety nie zaproponowal spotkania na ktore liczylam. Karty ktore wylozylam na przyszlosc relacji to Diabel + rycerz mieczy....

Co o tym myslicie? Czy ten diabel pokazuje moj odzew czyli ,,co slychac?"a rycerz mieczy jego ktory nie spelnil mych oczekiwan i nie zaproponowal spotkania i go odebralam jako rycerza mieczy? Czy faktycznie to jednak to co sie stanie? Nie mam pomyslu..jakas kłótnia miedzy nami?

Napisano

Nie wiem jaki rozklad, ale jakby ktos sie to bawil i manipulowal druga osobe.

Albo ew. twoje uzaleznienie od niego.

Napisano

Wylozylam dwie karty, bez nadawania znaczen pozycjom, jedna po drugiej...

Napisano

cos sie wznowi, kontakt powinien być, ale karty nie powalają. Może byc w tej relacji dużo niejasności i szarpaniny.

Napisano

Diabeł - Ty lgniesz do niego, kusisz, podtrzymujesz kontakt,

rycerz mieczy - on się odcina.

Nic z tego nie będzie :--(

Napisano
Karty ktore wylozylam na przyszlosc relacji to Diabel + rycerz mieczy....

No widać, że coś było miedzy Wami w tym diable, jakieś przyciąganie (Diabeł), jednak Pan w mieczowym to raczej odetnie.

Uważaj, co by Cię nie wykorzystał jeszcze.

Napisano

Bo mnie to dziwi ze jesli diabel to przeszlosc czyli to ze sie do niego odezwalam to czemu wyszedl w tak silnej karcie...bo to tylko zwykla rozmowa byla przez smsy czysto kolezenska i mila, bez jakiegos naciskania....a ten rycerz fakt tak go pewnie odebralam teraz bo liczylam na propozycje spotkania..:/

Napisano

Przeszlosc?

Przeciez wyciagalas karty bez nadawania znaczenie, wiec skad teraz wiesz ze to byla przeszlosc?

Wedlug mnie pokazalo raczej terazniejszosc- czyli on cie wyczuwa i manipuluje toba.

Napisano

Masz racje, zasugerowalam sie wypowiedziami innch ze to to co zrobilam.ale fakt,wyciagalam na przyszlosc

Napisano

Jak dla mnie Diabeł i Rycerz mieczy oznaczają kłamstwa i manipulacje czyli kiepska prognoza na relację.

• Maestro
Napisano

Nie wznowi się, co wiecej może stac się bardzo toksyczna, mozesz sie o nim dowiedziec wielu niemiłych rzeczy.