Iwka78 Napisano 6 Sierpnia 2016 Napisano 6 Sierpnia 2016 Witam Od stycznia tego roku jestem w nowej firmie. Jest mi dobrze, aczkolwiek nigdy nie wiem, czego mogę się spodziewać. Położyłam rozkład kapłanka na czas do końca tego roku. Piszę z telefonu, więc wybaczcie proszę brak formatowania... 3-4-5 6--1-2--7 9 8 1,2 - odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać - 2 mieczy, as pucharów - wygląda na to, że mam problem emocjonalny. Może dlatego, że współpracuję z dwoma handlowcami, a chcę tylko z jednym. 3-5 - siły, wydarzenia, energie wpływające na nasz temat (3 siła, która traci wpływ, 4 najsilniejszy wpływ w chwili obecnej, 5 zyskuje wpływy- (3) 3 puchary - mija moje zadowolenie z tej pracy; (4) 3 mieczy+10 pucharów - 3 mieczy na pracę często pokazuje mi główkiwanie albo porozumienie, ale przy 10 pucharów powinno być wszystko dobrze; (5) 5 denarów+6 buław - hm... Może podwyżkę dostanę? 6 - to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy – 8 mieczy+9 buław - boję się, że się zablokuję i będzie jakieś zadanie, z którym sobie nie poradzę 7 - to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane – 2 buław- cały czas wszystko obserwuję i staram się zachowywać wszystko dla siebie 8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu – 4 buław- zostanę do końca roku na pewno tutaj i tutaj mam znaleźć swoje szczęście. 9 - sekret kapłanki, tą kartę zostawiamy zakrytą aż do czasu przeanalizowania poprzednich ośmiu. Odkrywamy na końcu. Jeśli jest to karta arkanów małych nie analizujemy jej, kapłanka zachowała swój sekret, zakrywamy. Jeśli jest to karta wielkich arkanów kapłanka odkryła swój sekret i w takim przypadku karta daje nam głęboki wgląd w prawdziwe znaczenie tematu. - 8 denarow - kapłanka nie odkryła tajemnicy, podpowiada tylko, aby skupić się na pracy. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Sierpnia 2016 Napisano 6 Sierpnia 2016 odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać - 2 mieczy, as pucharów 2 mieczy to karta współpracy, porozumienia, dyplomatycznego załatwiania spraw as pucharów - chce Ci się czasami płakać? Albo wylewasz z siebie ostatnie poty? 2 mieczy + as pucharów - jesteś z tą pracą związana nie tylko pismem, ale też uczuciowo, tzn. nawet po jej zakończeniu musiałoby trochę czasu upłynąć, nim całkowicie pozbyłabyś się emocji związanych z Twoim stanowiskiem siły, wydarzenia, energie wpływające na nasz temat: siła, która traci wpływ - 3 puchary radość, szczęście najsilniejszy wpływ w chwili obecnej - 3 mieczy + 10 pucharów przesyt informacjami, znajomościami, ogólnie pracą zyskuje wpływy - 5 denarów + 6 buław wyjdziesz z tego dołku to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy – 8 mieczy+9 buław zaszufladkowanie, zastój, poczucie bezradności, brak rozwoju, zranienie to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane – 2 buław szukasz czegoś innego albo chciałabyś coś zrobić, aby ruszyło do przodu planujesz coś? prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu – 4 buław emocje zatrzymaj dla siebie sekret kapłanki - 8 denarów pracuj dalej, skup się na obowiązkach 8 mieczy + 8 denarów - poczucie utknięcia w obecnej sytuacji w pracy 5 denarów + 6 buław + 8 mieczy + 9 buław - chęć wydostania się na powierzchnię, ale napotykasz na swej drodze mur 5 denarów + 6 buław + 8 mieczy + 9 buław + 2 buław + 4 buław - chęć i planowanie dalszej "podróży", jednak na tym się kończy widać po tym rozkładzie, że powiew świeżości już dawno zniknął i rzeczywistość daje coraz bardziej w kość. Możesz mieć wrażenie, że nie możesz się nigdzie ruszyć. Popracuj jeszcze, nic nie zmieniał, nie daj po sobie poznać, co w Tobie siedzi, a może pewnego dnia zobaczysz "otwarte drzwi", dzięki którym pójdziesz dalej. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 6 Sierpnia 2016 Napisano 6 Sierpnia 2016 8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu – 4 buław- zostanę do końca roku na pewno tutaj i tutaj mam znaleźć swoje szczęście. Wydaje mi się podobnie, że powinnaś doceniać to miejsce pracy mimo wszystko (przynajmniej na ten czas, na który jest rozkład) i widzieć szklankę do połowy pełną. Nie ulegać jakimś schizom, lękom - to już z pozostałych kart (zwł. poz. 6). Po poz. 5 także bym powiedziała, że wyjdziesz z poczucia beznadziei. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Napisano 6 Sierpnia 2016 odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać - 2 mieczy, as pucharów 2 mieczy to karta współpracy, porozumienia, dyplomatycznego załatwiania spraw as pucharów - chce Ci się czasami płakać? Albo wylewasz z siebie ostatnie poty? 2 mieczy + as pucharów - jesteś z tą pracą związana nie tylko pismem, ale też uczuciowo, tzn. nawet po jej zakończeniu musiałoby trochę czasu upłynąć, nim całkowicie pozbyłabyś się emocji związanych z Twoim stanowiskiem siły, wydarzenia, energie wpływające na nasz temat: siła, która traci wpływ - 3 puchary radość, szczęście najsilniejszy wpływ w chwili obecnej - 3 mieczy + 10 pucharów przesyt informacjami, znajomościami, ogólnie pracą zyskuje wpływy - 5 denarów + 6 buław wyjdziesz z tego dołku to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy – 8 mieczy+9 buław zaszufladkowanie, zastój, poczucie bezradności, brak rozwoju, zranienie to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane – 2 buław szukasz czegoś innego albo chciałabyś coś zrobić, aby ruszyło do przodu planujesz coś? prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu – 4 buław emocje zatrzymaj dla siebie sekret kapłanki - 8 denarów pracuj dalej, skup się na obowiązkach 8 mieczy + 8 denarów - poczucie utknięcia w obecnej sytuacji w pracy 5 denarów + 6 buław + 8 mieczy + 9 buław - chęć wydostania się na powierzchnię, ale napotykasz na swej drodze mur 5 denarów + 6 buław + 8 mieczy + 9 buław + 2 buław + 4 buław - chęć i planowanie dalszej "podróży", jednak na tym się kończy widać po tym rozkładzie, że powiew świeżości już dawno zniknął i rzeczywistość daje coraz bardziej w kość. Możesz mieć wrażenie, że nie możesz się nigdzie ruszyć. Popracuj jeszcze, nic nie zmieniał, nie daj po sobie poznać, co w Tobie siedzi, a może pewnego dnia zobaczysz "otwarte drzwi", dzięki którym pójdziesz dalej. Wiesz żadnych zmian nie planuję. Faktycznie jestem emocjonalnie związana z tą pracą, bardzo ją lubię. Natomiast czasami drażnią mnie telefony służbowe o godz 22 albo w sobotę;( z drugiej strony jestem doceniana - jadę na zagraniczne targi:) Dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi