Skocz do zawartości

zachowanie

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie będzie zachowanie P wobec mnie do końca 2016 roku?

Trochę ostatnio posprzeczałam się z kolega z pracy. Niby wszystko mu przeszło i jest ok, ale zastanawiam się czy nie żywi urazy.

4 Buławy, Śmierć, 8 Buław suma Cesarzowa

4 buławy pokazują, że powinno się nam dobrze współpracować, będzie miło i przyjaźnie. Jednak potem może wydarzyć się coś, co zmieni jego nastawienie do mojej osoby i jego zachowanie ulegnie przeobrażeniu ze skostniałego w bardziej bezpośrednie, otwarte a czasami może nawet kłótliwe. Cesarzowa jako suma pokazuje, że sprawy o które pytamy powinny pójść w dobrym kierunku ale też, że zachowanie kolegi zależy w dużym stopniu ode mnie...

Gość Jaglanka
Napisano

Nie wiem czemu ale te karty skojarzyły mi się z hasłem: "kto się czubi ten się lubi" ;)

Napisano

A może będzie okej, a to jego zachowanie zmieni się w stosunku do Ciebie,bo będzie liczył na coś więcej? 8 buław tak mi się skojarzyło na romans i ta Cesarzowa,że mu wpadniesz w oko.

Napisano
Nie wiem czemu ale te karty skojarzyły mi się z hasłem: "kto się czubi ten się lubi" ;)

cos w tym jest;)

Napisano
8 buław tak mi się skojarzyło na romans i ta Cesarzowa,że mu wpadniesz w oko.

raczej nie o to chodzi, ale kto wie

Napisano
Jakie będzie zachowanie P wobec mnie do końca 2016 roku?

4 Buławy, Śmierć, 8 Buław suma Cesarzowa

Uraza mu przejdzie, w Śmierci, i później wszystko się poukłada na nowo. Wydaje mi się, ze Twoja inicjatywa się tutaj pokazuje z podsumy, że to Ty bd musiała się ponaginać troszkę i pójść do jego działu "coś załatwić" (4 denków) ale wszystko się poukłada i dalej będziecie znajomymi.

Napisano

Na razie tak jak jest, potem zmieni podejscie i wszystko sobie wyjasnicie.

Napisano

Najpierw się wszystko ustabilizuje a potem czeka was bardzo intensywny okres.

Napisano
a potem czeka was bardzo intensywny okres.

Szarotka, co miałaś na myśli pisząc "bardzo intensywny okres"?

Napisano

Fajne karty, dobry kontakt, w smierci cos sie zmieni, mozliwe ze nasili sie wasz kontakt, w 4 bulaw widze spotkania moze w firmie a moze poza praca;) Ta cesarzowa to zadowolona babka , ogolnie karty takie nawet bym powiedziala ze zwiazkowe

• Maestro
Napisano

Dziwna jest ta karta Śmierci w środku rozkladu. Może cos mu sie w jego związku sypnie i zacznie więcej z Toba z rozmawiać?