ciekawa7 Napisano 6 Sierpnia 2016 Napisano 6 Sierpnia 2016 Mam ogromną prośbę w pomocy interpretacji rozkładu na zdrowie . W skrócie napiszę , że w trakcie badań usg wykryto zmianę na jajniku . Pani doktor podejrzewa potworniaka. Zrobiłam badanie markerów nowotworowych , jeden z nich jest ponad normę . Oczywiście skierowanie do szpitala w celu usunięcia . Doradźcie , pomóżcie . Może to nie groźne ale mimo to mam stracha. Rozkład znalazłam w necie Pani B.Stanisławskiej tylko AW czas około 1,5 roku. 1 2 3 678 4 5 1. Moja obecna sytuacja. Diabeł - czuję się uwięziona poprzez negatywne myśli . 2. Moje zdrowie , na co powinnam zwrócić uwagę jakie choroby? Karta na tej pozycji to diagnoza . Księżyc - choroby żołądka , choroby kobiece , hipochondria , choroby krwi . Faktycznie u mnie problem z żołądkiem , anemią i z chorobami kobiecymi . Dodam , że nie szukam chorób , niestety do lekarza idę jak już muszę a nie jak powinnam więc ta hipochondria to nie bardzo pasuje.| 3. Sprawy z przeszłości , które mają wpływ na sytuację. Cesarzowa - jedyne co przychodzą mi na myśl infekcje czy stany zapalne związane z chorobami kobiecymi. 4. Co robię źle. Śmierć - tu nie wiem kartę tą odczytuję jako zakończenie starego by mogło zacząć się coś nowego. 5. Czy leczenie będzie skuteczne ? Świat - otwarcie się na nowe metody leczenia , może to o to chodzi . 6. Rada. Co powinnam zrobić by zdrowie było w równowadze. Słońce - optymistycznie i pozytywnie myśleć . 7. Najbliższa przyszłość ( do 4 m-cy ) Rydwan - dobre samopoczucie 8. Dalsza przyszłość ( do 1,5 roku ) Kapłanka - czytam ją jako tajemnicę ale też jako kartę zaufania , mądrości, doświadczenia . Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc w tym rozkładzie i dodać chociaż odrobinę otuchy . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 6 Sierpnia 2016 Karta Cesarzowej skojarzyla mi się z nadmiarem estrogenow.Karta Śmierć w pozycji co robisz źle chyba mówi,żebyś nie decydowała się na operację,natomiast Słońce radzi zwrócić się ku bioenergoterapii.W najbliższej przyszłości możliwy wyjazd na leczenie.Kapłanka może mówić o zmianie trybu życia,skupieniu się na swoim wnętrzu. Ciężko interpretuje się rozkład z AW:).Nie da rady inaczej? 1 Cytuj
ciekawa7 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Napisano 6 Sierpnia 2016 w opisie było tylko AW , pomyślę o innym rozkładzie zostały 2 tyg do operacji więc mam co przemyśleć boję się wyniku histopatologicznego więc może dlatego karta Śmierci wyszła dziękuję Inez Cytuj
Grahanka Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 1. Moja obecna sytuacja - Diabeł Diabeł to poważny sygnalizator. Coś poważnego dzieje sie w organizmie, nie można tego bagatelizować. Zawsze wskazuje na stany zapalne - organizm się broni! 2. Moje zdrowie, na co powinnam zwrócić uwagę? - Księżyc Księżyc ma energię żeńską, sprawy kobiece (utajona choroba), zła dieta, układ pokarmowy, woda w organizmie. 3. Sprawy z przeszłości , które mają wpływ na sytuację - Cesarzowa Sprawy kobiece. 4. Co robię źle. Śmierć To Twój lęk. 5. Czy leczenie będzie skuteczne? Świat Tak. (choć nie ufam tej karcie). Chwytaj się wszystkich możliwych form leczenia. Jeśli trzeba jedź za granicę. 6. Rada. Co powinnam zrobić by zdrowie było w równowadze. Słońce To najlepsza karta w układzie, myśl pozytywnie, pokonasz wszystkie trudności. Poddaj się operacji. 7. Najbliższa przyszłość ( do 4 m-cy ) Rydwan Tu koniecznie trzeba było dobrać kartę, widać szybko postępującą zmianę, ale w jakim kierunku? 8. Dalsza przyszłość ( do 1,5 roku ) Kapłanka Kapłanka to problemy z układem rozrodczym. Wytną zmianę na jajniku, możliwe, że też wytną jajnik - Kapłanka pokazał mi kiedyś kastrację. Pamiętaj, że jeden jajnik przejmuj funkcje obu, dzięki temu powrócisz do pełnego zdrowia (Słońce) i będziesz miała dzieci! :--) Wszystko będzie dobrze :--) Powrotu do zdrówka życzę :--* 2 Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 W Śmierci widziałabym Twój lęk. Rydwan może jeszcze pokazywać dwa rodzaje leczenia. Kapłanka kojarzy mi się z byciem pod stałą kontrolą lekarza. Na operację bym poszła. Patrząc po kartach wszystko będzie dobrze, ale niezbędne jest Twoje pozytywne myślenie. Trzymam kciuki i życzę Ci powodzenia! 1 Cytuj
szarotka1 Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 1. Moja obecna sytuacja. Diabeł Diabeł wskazuje, że coś niedobrego dzieje się jeśli chodzi o twoje zdrowie. 2. Moje zdrowie , na co powinnam zwrócić uwagę jakie choroby? Karta na tej pozycji to diagnoza . Księżyc Dla mnie Księżyc oznacza tzw. choroby kobiece. 3. Sprawy z przeszłości , które mają wpływ na sytuację. Cesarzowa Możliwe, że zbagatelizowałaś jakąś dolegliwość kobiecą. 4. Co robię źle. Śmierć Poddajesz się destruktywnym myślom. 5. Czy leczenie będzie skuteczne ? Świat Czeka cię uzdrowienie. 6. Rada. Co powinnam zrobić by zdrowie było w równowadze. Słońce Powinnaś zadbać o wzrost sił witalnych. 7. Najbliższa przyszłość ( do 4 m-cy ) Rydwan Ruszysz z czymś do przodu. 8. Dalsza przyszłość ( do 1,5 roku ) Kapłanka Będziesz pozostawać pod opieką specjalisty. Powodzenia 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 jak dla mnie rak (Księżyc, Diabeł) albo coś innego, ale równie groźnego może chorobę miała już jakaś kobieta w Twojej rodzinie (Cesarzowa) Śmierć to karta przemian - zmieniłaś coś w swoim życiu? dieta, ruch, kosmetyki? Słońce - to raczej bierna karta jeżeli chodzi o działanie, a więc nic Rydwan + Kapłanka - raczej zwolnisz tempo, zaopiekujesz się sobą, zaczniesz zgłębiać wiedzę Cytuj
ciekawa7 Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Napisano 9 Sierpnia 2016 Euterpe myślę, że Cesarzowa to zaniedbanie z mojej strony. Wcześniej chyba nie zakończyłam leczenia chociaż zmian nie było i w konsekwencji wyszła karta Śmierć. Jeśli o samą kartę chodzi to wydaje mi się że to nie ja zmieniłam tylko życie zweryfikowalo moje nastawienie do wszystkiego Cytuj
ciekawa7 Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Napisano 26 Sierpnia 2016 weryfikacja operacja dotyczyla niezlosliwego nowotworu jajnika i usuniecia go , tak wiec jajnik zostal usuniety , przede mna jeszcze wynik badania histopatologicznego , odnosnie co dokladnie mnie zaatakowalo i kontrole ginekologiczne dzieki Wam za pomoc w odczycie kart 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi