Skocz do zawartości

Zmiana działu do końca roku

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Strasznie,pragnę się przenieść. Nie wiem czy dostanę zgodę, nie ma na tą chwilę żadnej rektutacji, ale choćby było to poniżej mojej kwalikfikacji za tą samą kasę, to spróbuje się przenieść.

Czy do końca roku uda mi się zmienić dział w firmie?

As buław

IIII kielichów

Cesarzowa

--- Księżyc

Moge sobie wyłącznie pomarzyć. As buław to ja, i moje chęci, manifestowane siły że chętnie, nawet teraz- byle z dala od tego piekiełka.W IV kielichów zgody nie dostanę- zostanę gdzie jestem.

Co sądzicie?

Gość Jaglanka
Napisano

Może po dłuższym oczekiwaniu, wszak po 4 pucharach jest jednak cesarzowa. Ja nie sumuję, ten księżyc jest z sumy czy po cesarzowej? Jeśli z sumy to karty mówią, że trochę się pomęczysz zanim zrealizujesz ten plan.

Napisano

Ja uważam, że nie uda ci się zmienić działu do końca roku. Może cię "blokować" jakaś kobieta.

Napisano

Także czuje że, o ile przejście mogłoby być realne, to zgody na nie dostane i przyblokuje mnie "cesarzówna" w osobie zast.der.departamentu.

Mimo wszystko, jestem dobrej myśli

Napisano

As buław - cv

IIII kielichów - brak odp

Cesarzowa wygodnie siedzi tam gdzie jest, więc chyba nie powinno być, aż tak źle. Będziesz zadowolona z tego co masz.

Gość Euterpe
Napisano

jestem na nie

as buław daje szansę, ale mnie kiedyś pokazał dołki emocjonalne

dodatkowo jest tutaj 4 kielichów, od której nie płyną pozytywne uczucia

przy takich kartach cesarzowa może oznaczać zastój

Napisano

Dziękuje dziewczyny, obawiam się że, przy aktualnych wiatrach mogę finansowo nie ogarnąć wszystkiego więc liczę na przejście do innego działu(dziś udało mi się zagadać do szefowej działu- spotkałyśmy się przypadkiem na mieście więc liczę że, to będzie dobry znak:).Przejście za te same pieniądze,konkretnie wyliczaną premię oraz z 1/10 moich aktualnych obowiązków i bez odpowiedzialności która na mnie w tej chwili ciąży. Trzymajcie kciuki,proszę ;)

Napisano

3mam kciuki, aby w tej Cesarzowej wszystko poszło po Twojej myśli, powodzenia!

• Maestro
Napisano

Po tych kartach widać, ze zapał Ci przejdzie, moga pojawić się przeszkody i chyba zostaniesz tu gdzie jesteś.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

As buław

IIII kielichów

Cesarzowa

--- Księżyc

Tu widać szanse, wyglądanie, ale ostatecznie może na tym się skończyć.