Gość Linkinia Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Chcę odrobić 2-letni, płatny staż w aptece. Byłam w ponad 20 w Lublinie i w żadnej na ten moment nie potrzebują technika stażysty. Codziennie przeglądam ogłoszenia, wysyłam CV mailem. Dziś złożyłam CV w aptece, do której mam dosłownie 5 min piechotką, w moim rodzinnym mieście - jako odpowiedź na ogłoszenie. Zapytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę się na staż do tej apteki? 3 buław, Paź buław, III Cesarzowa --> HB VI Kochankowie 3 buław może pokazywać konieczność przeprowadzki z Lublina do rodzinnego miasta, paź buław to ja/oferta stażu, a Cesarzowa to moje zadowolenie. Suma kart wskazuje na to, że będę się zastanawiała, czy czekam, czy zaczynam staż tu, w małej miejscowości. PS Jakiś czas temu NarratorkaHorrorow stawiała mi karty, czy dostanę się na staż do końca września (ogólnie) i wg niej karty pokazały, że tak - w miejscu, które znam, z którego pochodzę. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Linkinia Cytuj
szarotka1 Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Moim zdaniem dostaniesz informację zwrotną od jakiejś kobiety o możliwości odbycia tam stażu. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 wszystkie karty są pozytywne dwie pochodzą z rodziny buław i jest III Cesarzowa - powiedziałabym, że napaliłaś się na to stanowisko, dodatkowo jesteś chyba tak napakowana energią, że chętnie zaczęłabyś od zaraz, widzisz w tym miejscu same plusy 3 buław - wysłałaś CV i teraz oczekujesz na efekty -> "z jakim ładunkiem statki przybiją do brzegu?" giermek buław + cesarzowa - pozytywna wiadomość jestem na tak Trzymam kciuki Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Moim zdaniem jest duża szansa, że dostaniesz staż w tym miejscu, o które pytasz. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę się na staż do tej apteki? 3 buław, Paź buław, III Cesarzowa --> HB VI Kochankowie III buław- objazd lokalny celem pozostawienia cefałek. paź buław- Twoja natychmiastowa gotowość do zmiany miejsca.Jakbyś miała jednego dnia dowiedzieć się o odpowiedzi pozytywnej, by następnego być w drodze.Mi osobiscie paź buław często pokazuję dobrą wiadomość od kogoś kogo znam.Masz kogoś znajomego w ww.aptece? paź buław+cesarzówna=dobra wiadomość, Twoja radość wynikającego z tego że, nareszcie masz to czego pragnełaś. Dosłownie jakbyś Pana Boga za nogi złapała. Trzymam kciuki Cytuj
Grahanka Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Same dobre karty i pozytywna odpowiedź zwrotna (paź pałek) na Twoje cv (3 buławy). Będzie pani zadowolona (Cesarzowa) :--) Powodzenia! Cytuj
pretoria Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Wydaje mi się, że coś ruszy w temacie i powinnaś dostać jakąś propozycje/mozliwosc. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Września 2016 Napisano 10 Września 2016 (edytowane) WERYFIKACJA Byłam na rozmowie, nawet kładłam na nią karty, wydaje mi się, że wypadłam dobrze. Pan, z którym rozmawiałam, miał zadzwonić za tydzień, bo mają jeszcze kilku kandydatów. Zadzwonił. Powiedział, że jednak nie szukają osoby na staż. Dziękuję wam bardzo za pomoc Edytowane 10 Września 2016 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi