Skocz do zawartości

Staż - czy się dostanę? (ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Chcę odrobić 2-letni, płatny staż w aptece. Byłam w ponad 20 w Lublinie i w żadnej na ten moment nie potrzebują technika stażysty. Codziennie przeglądam ogłoszenia, wysyłam CV mailem.

Dziś złożyłam CV w aptece, do której mam dosłownie 5 min piechotką, w moim rodzinnym mieście - jako odpowiedź na ogłoszenie.

Zapytałam kart:

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę się na staż do tej apteki?

3 buław, Paź buław, III Cesarzowa --> HB VI Kochankowie

3 buław może pokazywać konieczność przeprowadzki z Lublina do rodzinnego miasta, paź buław to ja/oferta stażu, a Cesarzowa to moje zadowolenie. Suma kart wskazuje na to, że będę się zastanawiała, czy czekam, czy zaczynam staż tu, w małej miejscowości.

PS Jakiś czas temu NarratorkaHorrorow stawiała mi karty, czy dostanę się na staż do końca września (ogólnie) i wg niej karty pokazały, że tak - w miejscu, które znam, z którego pochodzę.

Edytowane przez Linkinia
Napisano

Moim zdaniem dostaniesz informację zwrotną od jakiejś kobiety o możliwości odbycia tam stażu.

Gość Euterpe
Napisano

wszystkie karty są pozytywne

dwie pochodzą z rodziny buław i jest III Cesarzowa - powiedziałabym, że napaliłaś się na to stanowisko, dodatkowo jesteś chyba tak napakowana energią, że chętnie zaczęłabyś od zaraz, widzisz w tym miejscu same plusy

3 buław - wysłałaś CV i teraz oczekujesz na efekty -> "z jakim ładunkiem statki przybiją do brzegu?"

giermek buław + cesarzowa - pozytywna wiadomość

jestem na tak :) Trzymam kciuki :)

Gość Jaglanka
Napisano

Moim zdaniem jest duża szansa, że dostaniesz staż w tym miejscu, o które pytasz.

Napisano

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę się na staż do tej apteki?

3 buław, Paź buław, III Cesarzowa --> HB VI Kochankowie

III buław- objazd lokalny celem pozostawienia cefałek.

paź buław- Twoja natychmiastowa gotowość do zmiany miejsca.Jakbyś miała jednego dnia dowiedzieć się o odpowiedzi pozytywnej, by następnego być w drodze.Mi osobiscie paź buław często pokazuję dobrą wiadomość od kogoś kogo znam.Masz kogoś znajomego w ww.aptece?

paź buław+cesarzówna=dobra wiadomość, Twoja radość wynikającego z tego że, nareszcie masz to czego pragnełaś. Dosłownie jakbyś Pana Boga za nogi złapała.

Trzymam kciuki :)

Napisano

Same dobre karty i pozytywna odpowiedź zwrotna (paź pałek) na Twoje cv (3 buławy).

Będzie pani zadowolona (Cesarzowa) :--)

Powodzenia!

Napisano

Wydaje mi się, że coś ruszy w temacie i powinnaś dostać jakąś propozycje/mozliwosc.

• 5 tygodni później...
Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Byłam na rozmowie, nawet kładłam na nią karty, wydaje mi się, że wypadłam dobrze. Pan, z którym rozmawiałam, miał zadzwonić za tydzień, bo mają jeszcze kilku kandydatów. Zadzwonił. Powiedział, że jednak nie szukają osoby na staż.

Dziękuję wam bardzo za pomoc :bukiet:

Edytowane przez Linkinia