Iwka78 Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam ciągle w kartach wychodzi mi jakaś transformacja (Śmierć) na życie zawodowe. Postanowiłam zapytać kart, czego dotyczy ta karta śmierci? XII wisielec, paź buław, paź mieczy, XIX słońce - suma HB IV Cesarz - może otrzymam jakąś propozycję, z której nie do końca będę zadowolona, ale słońce mówi, że to jednak będzie miało pozytywne skutki. Jak myślicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 po urlopie (wisielec + giermek buław) czeka Cię wiadomość (giermki buław i mieczy). XIX Słońce nie zawsze pokazuje mi "szczęśliwe zakończenie". Pewnie coś związanego z stanowiskiem. Pracujesz przy kompie? zwolnić raczej nie zwolnią, ale coś się szykuje. Może bardziej z kimś z kim współpracujesz... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Tak, pracuję przy komputerze. pytałam, bo z jednej form podsumowania wyszedł mi Pustelnik: 12+19 = 31 - 22 = 9 może chodzi tutaj o wiadomość elektroniczną: giermek mieczy? W każdym bądź razie pokazały się tutaj minimum dwie osoby, więc sprawa tylko Ciebie może nie dotyczyć, tak jakbyś dzieliła to z kimś jeszcze. Ale to tylko moje przemyślenia Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Napisano 10 Sierpnia 2016 Bardzo ciekawe to, co piszesz, bo pracuję z dwoma handlowcami. Z jednym chcę pracować i on też chce pracować ze mną na wyłączność. Oboje nie chcemy, abym pracowała z tym drugim... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 XII wisielec, paź buław, paź mieczy, XIX słońce Myślę że, rzeczona śmierć odnosi się do wiadomości(paź buław) o zmianie współpracownika, na kogoś z kim niespecjalnie się dogadujesz(paź mieczy).Zmiana nie wejdzie w życie od razu, po Twoim powrocie (XII wisiek), ale to już postaowione (słońceXIX) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2016 Przez jakis czas Twoje zycie zawodowe się nie zmieni, o czym mówi Wisielec, po czasie mozesz spodziewac się dobrych wiadomości Cytuj
szarotka1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 XII wisielec, paź buław, paź mieczy, XIX słońce Moim zdaniem za jakiś szykują się pozytywne zmiany. Coś się wyjaśni. Możliwe, że czeka cię awans, zaspokojenie ambicji zawodowych. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Mi też się wydaje, że za jakiś czas dostaniesz awans. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi