Skocz do zawartości

powrót do pracy po urlopie

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

ciągle w kartach wychodzi mi jakaś transformacja (Śmierć) na życie zawodowe.

Postanowiłam zapytać kart, czego dotyczy ta karta śmierci?

XII wisielec, paź buław, paź mieczy, XIX słońce - suma HB IV Cesarz - może otrzymam jakąś propozycję, z której nie do końca będę zadowolona, ale słońce mówi, że to jednak będzie miało pozytywne skutki.

Jak myślicie?

Gość Euterpe
Napisano

po urlopie (wisielec + giermek buław) czeka Cię wiadomość (giermki buław i mieczy).

XIX Słońce nie zawsze pokazuje mi "szczęśliwe zakończenie". Pewnie coś związanego z stanowiskiem. Pracujesz przy kompie?

zwolnić raczej nie zwolnią, ale coś się szykuje. Może bardziej z kimś z kim współpracujesz...

Gość Euterpe
Napisano
Tak, pracuję przy komputerze.

pytałam, bo z jednej form podsumowania wyszedł mi Pustelnik: 12+19 = 31 - 22 = 9

może chodzi tutaj o wiadomość elektroniczną: giermek mieczy? W każdym bądź razie pokazały się tutaj minimum dwie osoby, więc sprawa tylko Ciebie może nie dotyczyć, tak jakbyś dzieliła to z kimś jeszcze. Ale to tylko moje przemyślenia

Napisano

Bardzo ciekawe to, co piszesz, bo pracuję z dwoma handlowcami. Z jednym chcę pracować i on też chce pracować ze mną na wyłączność. Oboje nie chcemy, abym pracowała z tym drugim...

Napisano

XII wisielec, paź buław, paź mieczy, XIX słońce

Myślę że, rzeczona śmierć odnosi się do wiadomości(paź buław) o zmianie współpracownika, na kogoś z kim niespecjalnie się dogadujesz(paź mieczy).Zmiana nie wejdzie w życie od razu, po Twoim powrocie (XII wisiek), ale to już postaowione (słońceXIX)

• Maestro
Napisano

Przez jakis czas Twoje zycie zawodowe się nie zmieni, o czym mówi Wisielec, po czasie mozesz spodziewac się dobrych wiadomości ;)

Napisano

XII wisielec, paź buław, paź mieczy, XIX słońce

Moim zdaniem za jakiś szykują się pozytywne zmiany. Coś się wyjaśni. Możliwe, że czeka cię awans, zaspokojenie ambicji zawodowych.

Gość Jaglanka
Napisano

Mi też się wydaje, że za jakiś czas dostaniesz awans.