pretoria Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Studentka. Znalazłam pracę na wakacje, lecz od początku wiedziałam, że facet szuka osoby na stałe. Potrzebował kogoś na już, więc się zgodził żebym wskoczyła na tymczas. Teoretycznie myślałam o pracy do końca września, dostałam umowę na miesiąc. Jak dobiegła końca powiedział, że da mi jeszcze na 2 tygodnie, bo w październiku ma najlepszy obrót i nie może 'postawić' kogoś nowego od tego miesiąca, kogoś kto nie będzie umiał się odnaleźć. Chce przez te 2 tygodnie kogoś znaleźć, tak żeby ta osoba do października poznała, o co chodzi w tej branży... Jak spełnią się moje oczekiwania, że będę pracowała dłużej niż do końca sierpnia b.r w X? wypadło: SŁOŃCE; wyciągnęłam: królowa denarów, RYDWAN, 3buław, 3pucharów No chyba są szanse na dłuższą współpracę Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Wygląda na to, że Twoje oczekiwania się spełnią. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2016 Będziesz pracowała dłużej, potem czeka Cie wyjazd. Cytuj
pretoria Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie, nie... Wyjazd u mnie odpada... dziekuje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie, nie... Wyjazd u mnie odpada... dziekuje Masz Rydwan z 3 buław, dlatego tak pomyślałam Cytuj
pretoria Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Napisano 11 Sierpnia 2016 Chętnie bym się gdzieś wybrała, ale mam psa Także wyjazdy do max 10h Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2016 Chętnie bym się gdzieś wybrała, ale mam psa Także wyjazdy do max 10h To może i taki będzie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 królowa denarów, RYDWAN, 3 buław, 3 pucharów królowa denarów pracuje, to jedna z najlepszych kart w tym temacie rydwan + 3 buław + 3 pucharów - powieje inny wiatr i zmienisz tor jazdy, z czego będziesz zadowolona jeszcze jakiś czas popracujesz, ale on chyba kogoś znajdzie w każdym bądź razie, obojętnie skąd przyjdą nowe prądy, będziesz szczęśliwa Cytuj
gucio19 Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 Wygląda na to, że dogadacie się i może faktycznie nie będziesz już tam pracować. Po tych kartach też skojarzyła mi się podróż , moze związana z pracą. 1 Cytuj
pretoria Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Napisano 13 Sierpnia 2016 Przyleciał w kulki z kasą, także szybciej rzucę tę robotę niż mi się wydawało Niech tylko mi wyrówna wszystko... Dziękuję Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 A to dziwne, że przy czymś takim słońce wypadło jako pierwsze - może w negatywie w takim razie się zrealizowało. W tym wypadku dalsze karty rzeczywiście pokazują Twoje wkurzenie i odejście (Q den przy rydwanie). Ale jeśli jest potem 3 buł przy 3 puch to powinno być dobrze - w każdym razie nie zginiesz Otworzą się przed Tobą jakieś inne możliwości. Cytuj
gucio19 Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 A to .... Zdziwilam się trochę bo karty ładne - hmm może nie miał złych intencji. Powinno się dobrze skończyć Cytuj
pretoria Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Napisano 13 Sierpnia 2016 Pracować pracuję dalej, powiedział, że odnośnie kasy porozmawiamy. Ja tam sobie w kaszę dmuchać nie dam, nie ta robota to inna Będę informowała na bieżąco, jak się mają karty do weryfki Cytuj
pretoria Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Napisano 26 Sierpnia 2016 Kase wyrownal. Umowe przedluzyl, do wtedy kiedy chcialam. Dziekuje :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi