Skocz do zawartości

Praca

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Studentka. Znalazłam pracę na wakacje, lecz od początku wiedziałam, że facet szuka osoby na stałe. Potrzebował kogoś na już, więc się zgodził żebym wskoczyła na tymczas. Teoretycznie myślałam o pracy do końca września, dostałam umowę na miesiąc. Jak dobiegła końca powiedział, że da mi jeszcze na 2 tygodnie, bo w październiku ma najlepszy obrót i nie może 'postawić' kogoś nowego od tego miesiąca, kogoś kto nie będzie umiał się odnaleźć. Chce przez te 2 tygodnie kogoś znaleźć, tak żeby ta osoba do października poznała, o co chodzi w tej branży...

Jak spełnią się moje oczekiwania, że będę pracowała dłużej niż do końca sierpnia b.r w X? wypadło: SŁOŃCE; wyciągnęłam: królowa denarów, RYDWAN, 3buław, 3pucharów

No chyba są szanse na dłuższą współpracę :)

Gość Jaglanka
Napisano

Wygląda na to, że Twoje oczekiwania się spełnią.

• Maestro
Napisano

Będziesz pracowała dłużej, potem czeka Cie wyjazd.

• Maestro
Napisano
Nie, nie... Wyjazd u mnie odpada...

dziekuje ;)

Masz Rydwan z 3 buław, dlatego tak pomyślałam :)

Napisano

Chętnie bym się gdzieś wybrała, ale mam psa :P Także wyjazdy do max 10h ;)

• Maestro
Napisano
Chętnie bym się gdzieś wybrała, ale mam psa :P Także wyjazdy do max 10h ;)

To może i taki będzie ;)

Gość Euterpe
Napisano

królowa denarów, RYDWAN, 3 buław, 3 pucharów

królowa denarów pracuje, to jedna z najlepszych kart w tym temacie

rydwan + 3 buław + 3 pucharów - powieje inny wiatr i zmienisz tor jazdy, z czego będziesz zadowolona

jeszcze jakiś czas popracujesz, ale on chyba kogoś znajdzie

w każdym bądź razie, obojętnie skąd przyjdą nowe prądy, będziesz szczęśliwa :)

Napisano

Wygląda na to, że dogadacie się i może faktycznie nie będziesz już tam pracować. Po tych kartach też skojarzyła mi się podróż , moze związana z pracą.

• Lubię to! 1
Napisano

Przyleciał w kulki z kasą, także szybciej rzucę tę robotę niż mi się wydawało :P Niech tylko mi wyrówna wszystko...

Dziękuję ;)

Gość Jaglanka
Napisano

A to dziwne, że przy czymś takim słońce wypadło jako pierwsze - może w negatywie w takim razie się zrealizowało. W tym wypadku dalsze karty rzeczywiście pokazują Twoje wkurzenie i odejście (Q den przy rydwanie). Ale jeśli jest potem 3 buł przy 3 puch to powinno być dobrze - w każdym razie nie zginiesz ;) Otworzą się przed Tobą jakieś inne możliwości.

Napisano

A to .... ;)

Zdziwilam się trochę bo karty ładne - hmm może nie miał złych intencji. Powinno się dobrze skończyć :)

Napisano

Pracować pracuję dalej, powiedział, że odnośnie kasy porozmawiamy. Ja tam sobie w kaszę dmuchać nie dam, nie ta robota to inna :P

Będę informowała na bieżąco, jak się mają karty do weryfki ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kase wyrownal.

Umowe przedluzyl, do wtedy kiedy chcialam.

Dziekuje :-)