Veikaa Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam potrzebuje obiektywnej opinii przy interpretacji. Zadałam pytanie kartom "jak będzie wyglądała moja i mojej partnerki sytuacja mieszkaniowa". Dodam, że mamy zamiar zmienić miejsce zamieszkanie ale co do daty to jeszcze nic pewnego - stąd takie pytanie. Chwila obecna - rycerz pucharów Koniec sierpnia - zmartwychwstanie Koniec września - 3 kielichy Koniec października - królowa monet Koniec listopada - 9 monet Koniec grudnia - śmierć Jestem przekonana, że nie będzie to wcześniej niż w grudniu jak pokazuje karta śmierć. Czy się mylę? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2016 Gdzie Twoja interpretacja? Cytuj
szarotka1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Co do zmiany miejsca zamieszkania to moim zdaniem już we wrześniu możecie urządzać parapetówkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi