Renis Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Witam wszystkich serdecznie;) Dzisiaj zadałam kartom pytanie dotyczącej mojej nowej pracy w której czuję się fatalnie, ale nie wiem czy mam ryzykować i zwalniać się, nie mając niczego innego na oku.... Pytanie brzmiało "Czy mam zwolnić się z obecnej pracy". Wyciągnęłam 4 karty w takiej kolejności:4 BUŁAW, 2 MONET, KRÓL MIECZY, SPRAWIEDLIWOŚĆ.... Jak mam to zinterpretować? Zwłaszcza jeśli chodzi o Króla i Sprawiedliwość? Pozdrawiam.
Koma Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Karty pokazuja jakis konflikt chyba z szefem I twoje rozmyslania o zmianie pracy. Raczej trzeba bylo zrobic rozklad na decyzje. Wedlug kart, tak "sprawiedliwie" powinnas sie zwolnic ale gwarancji ze inna praca bedzie (I w ogole bedzie) finansowo lepsza nie ma. Moze pogadaj z szefem o tym, ta Sprawiedliwosc moze oznaczac jakies decyzje, jakby rozliczenie moze uzna twoje racje I cos sie zmieni.
Administrator Ismer Napisano 11 Sierpnia 2016 Administrator Napisano 11 Sierpnia 2016 Kłania się: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html który dotyczy zarówno osoby kładącej karty jak i osób je interpretujących. Renis proszę o zapoznanie się z tym regulaminem i na przyszłość o redagowanie swoich postów w zgodzie z nim.
Rekomendowane odpowiedzi